Dobrý den,
setkali jste se někdy s králíkem, který ležel na zádech? Přišla jsem krmit králíky. Dala jsem mu nažrat a on chvíli jedl, poté odskočil dozadu, svalil se na bok a poté přetočil na záda. Chvíli ležel na zádech a poté se opět přetočil na bok a vyskočil. Byla jsem v šoku a koukala, jestli dýchá. Nevíte proč to udělal? Nikdy jsem se s tím nesetkala.
Naši to dělají běžně, ale pochopitelně ne všichni, prostě každé zvíře je jiné. Burgunda v těchto vedrech běžně leží jako chcíplá, někdy jen na boku, někdy skoro na zádech s vyvrácenou hlavou. Její dcera to umí taky. Samci většinou leží "normálně", činčila když se chystala si lehnout na bok, tak si u toho ještě povyskočila a vyloženě sebou flákla. Taky to dělají některé samice v říji, že se takhle válí před samcem...
xchipsy
napsal(a):
Naši to dělají běžně, ale pochopitelně ne všichni, prostě každé zvíře je jiné. Burgunda v těchto vedrech běžně leží jako chcíplá, někdy jen na boku, někdy skoro na zádech s vyvrácenou hlavou. Její dcera to umí taky. Samci většinou leží "normálně", činčila když se chystala si lehnout na bok, tak si u toho ještě povyskočila a vyloženě sebou flákla. Taky to dělají některé samice v říji, že se takhle válí před samcem...
Jak píšete, že samci většinou leží normálně. Tak mám asi divného samce. Dělá to jen on 😀
Vedra jsou šílená a chudáci už neví co by, aby si ulevili...
Objevem loňského léta je u nás v králíkárně mramorová dlaždice. Je opravdu chladící a vyhledávaná. Jestli tedy máte možnost rozhlédnout se po něčem takovém. My to máme jako zbytky ze stavby, tak možná se poptat v kamenictví na nějaký uštípnutý či jinak pro ně nehodnotný materiál.
Bubuh1

XXX.XXX.37.11
Dobrý den, pořídila jsem si zakrsleho kralicka..Dali jsme ho do klece s morcetem..přes den nebyl žádný problém a večer po sobě vyjížděli, tak jsme je oddělili..po oddělení morcete se kralicek po chvilce postavil já zadní a spadl na zadá..takhle asi třikrát než jsem k němu pribehla a začala ho hladit..poté už byl v pořádku..přidali jsme ho zoatky k morcatku s bylo to v klidu.
Chci se jen zeptat co by to mohlo být?;(
Nepatří spolu do jedné klece !
Nemohou si rozumět.
Morče potřebuje společníka,
ale zase morče.
Jaké má klec rozměry?
Alue to umí vysvětlit.
https://www.youtube.com/watch?v=kWIOTtJhrwM
PECENAkl

XXX.XXX.162.2
Náš králík si dnes poprvé také lehnul na záda. Překvapilo mě to, ale teď čtu, že nejsem jediná, komu se to stalo.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!