Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anonnnym

12.4.2020 14:37
Anonnnym

XXX.XXX.88.76

Dobrý den, chtěla bych se zeptat pokud možno zkušených chovatelů - jaké pamlsky mohu bezpečně dát sedmi týdenímu králíčkovi? Dočetla jsem se, že není dobré mu zatím dávat ovoce či zeleninu.
Králíčka jsme si před pár dny dovezli domů a já bych mu chtěla nabídnout nějakou tu pochoutku, aby si na nás lépe zvykl. Přeléčený proti kokcidióze by měl být, ovšem rozbor bobků jsme zatím nedělali. Plánuji s ním jít k veterináři, až se s námi bude cítit více jistě.
Děkuji.

12.4.2020 14:45
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

Vločky ovesné.
Mělo být ještě u matky.

http://www.kralici.cz/pages.asp?f=krmeni

Zdravého králíka nepřeléčujte.
Správně krmte (seno! +) a udržujte
čistou podestýlku (slámu - hobliny)

Georgi

12.4.2020 17:36
Georgi

XXX.XXX.168.10

K senu můžete přidat kousek listu kedlubnu , květáku nebo mrkve .Malí u mě rádi chroupají kousek suchého rohlíku .Lepší by bylo kdyby ještě chvíli zůstal u matky ale měl by vyrůst .Jestli je přeléčený na kokcidiózu a je zdravý je zbytečné ho na cokoli přeléčovat .

12.4.2020 18:34
borax

XXX.XXX.91.21

Georgi napsal(a):
K senu můžete přidat kousek listu kedlubnu , květáku nebo mrkve .Malí u mě rádi chroupají kousek suchého rohlíku .Lepší by bylo kdyby ještě chvíli zůstal u matky ale měl by vyrůst .Jestli je přeléčený na kokcidiózu a je zdravý je zbytečné ho na cokoli přeléčovat .

Tak to je zase hloupost.
Kedlubna, rohlík?!
Králík k.o.

12.4.2020 20:59
hokrví

XXX.XXX.105.226

Čím více pamlsků, tím kratší cesta.

13.4.2020 23:06
mlckova

XXX.XXX.157.153

Georgi napsal(a):

Jste se 💩?! 7 tydennímu králičeti , odstavenemu od matky dát nadýmavé potraviny?!!!!!!

Georgi

14.4.2020 20:46
Georgi

XXX.XXX.168.10

Pokud to dobře chápu bavíme se o pamlsku pro králíka .Nemluvíme doufám o tom že ho tím budeme vykrmovat .Takže , já jsem s tím nikdy žádný problém neměl .A to chovám králíky hodně dlouho !

14.4.2020 22:01
borax

XXX.XXX.91.21

Georgi napsal(a):
Pokud to dobře chápu bavíme se o pamlsku pro králíka .Nemluvíme doufám o tom že ho tím budeme vykrmovat .Takže , já jsem s tím nikdy žádný problém neměl .A to chovám králíky hodně dlouho !

Bavíme se tady o 7 týdenním mláděti.
V podstatě po odstavu.

Kombinace kedlubna, květák, pečivo je absolutně nevhodná.Entero a konec v bolestech.
Nic jiného králíka nečeká.

14.4.2020 22:30
mlckova

XXX.XXX.157.153

Georgi napsal(a):

Vy je možná chováte dlouho, ale tazatel evidentně ne, takže poradit začátečníkovi takovou hloupost znamená poslat králíka pod drn!

Přidejte reakci

Přidat smajlík