Anonnnym

XXX.XXX.88.76
Dobrý den, chtěla bych se zeptat pokud možno zkušených chovatelů - jaké pamlsky mohu bezpečně dát sedmi týdenímu králíčkovi? Dočetla jsem se, že není dobré mu zatím dávat ovoce či zeleninu.
Králíčka jsme si před pár dny dovezli domů a já bych mu chtěla nabídnout nějakou tu pochoutku, aby si na nás lépe zvykl. Přeléčený proti kokcidióze by měl být, ovšem rozbor bobků jsme zatím nedělali. Plánuji s ním jít k veterináři, až se s námi bude cítit více jistě.
Děkuji.
Vločky ovesné.
Mělo být ještě u matky.
http://www.kralici.cz/pages.asp?f=krmeni
Zdravého králíka nepřeléčujte.
Správně krmte (seno! +) a udržujte
čistou podestýlku (slámu - hobliny)
Georgi

XXX.XXX.168.10
K senu můžete přidat kousek listu kedlubnu , květáku nebo mrkve .Malí u mě rádi chroupají kousek suchého rohlíku .Lepší by bylo kdyby ještě chvíli zůstal u matky ale měl by vyrůst .Jestli je přeléčený na kokcidiózu a je zdravý je zbytečné ho na cokoli přeléčovat .
Georgi
napsal(a):
K senu můžete přidat kousek listu kedlubnu , květáku nebo mrkve .Malí u mě rádi chroupají kousek suchého rohlíku .Lepší by bylo kdyby ještě chvíli zůstal u matky ale měl by vyrůst .Jestli je přeléčený na kokcidiózu a je zdravý je zbytečné ho na cokoli přeléčovat .
Tak to je zase hloupost.
Kedlubna, rohlík?!
Králík k.o.
Georgi
napsal(a):
Jste se 💩?! 7 tydennímu králičeti , odstavenemu od matky dát nadýmavé potraviny?!!!!!!
Georgi

XXX.XXX.168.10
Pokud to dobře chápu bavíme se o pamlsku pro králíka .Nemluvíme doufám o tom že ho tím budeme vykrmovat .Takže , já jsem s tím nikdy žádný problém neměl .A to chovám králíky hodně dlouho !
Georgi
napsal(a):
Pokud to dobře chápu bavíme se o pamlsku pro králíka .Nemluvíme doufám o tom že ho tím budeme vykrmovat .Takže , já jsem s tím nikdy žádný problém neměl .A to chovám králíky hodně dlouho !
Bavíme se tady o 7 týdenním mláděti.
V podstatě po odstavu.
Kombinace kedlubna, květák, pečivo je absolutně nevhodná.Entero a konec v bolestech.
Nic jiného králíka nečeká.
Georgi
napsal(a):
Vy je možná chováte dlouho, ale tazatel evidentně ne, takže poradit začátečníkovi takovou hloupost znamená poslat králíka pod drn!