Mladým králíkům slzí oči

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.5.2021 20:34
Tom.13

XXX.XXX.103.246

Dobrý den,
rad bych se zeptal proč kralikům slzí oči. Mláďata, kterým je 7 týdnů začalo téct z očí. Veterinář se na oči díval, ale říkal že tam nic neni a poradil ophthalmo-framykoin a kapky ophthalmo-septonex-NEPOMOHLO. Zkusil jsem koupit jinou lisovanou slámu jestli to není z prachu-NEPOMOHLO. Zkusil jsem vynechat tyden seno jestli není prašné- NEPOMOHLO.
Jiný Vet. říkal jestli to nemůže být rýma, ale nosní dirky jsou úplně suché a králíci nekýchaji.Jinak králíci jsou aktivní žerou úplně normálně. Kotce čištím každý týden.
Králíkárna je schovaná a tak z průvanu by to být také nemělo. Prosím zkušené chovatele jestli nemají nějaký tip.
Nebo jestli to nemůže být nějaká nemoc.
Díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.5.2021 09:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tom.13 napsal(a):
Dobrý den,
rad bych se zeptal proč kralikům slzí oči. Mláďata, kterým je 7 týdnů začalo téct z očí. Veterinář se na oči díval, ale říkal že tam nic neni a poradil ophthalmo-framykoin a kapky ophthalmo-septonex-NEPOMOHLO. Zkusil jsem koupit jinou lisovanou slámu jestli to není z prachu-NEPOMOHLO. Zkusil jsem vynechat tyden seno jestli není prašné- NEPOMOHLO.
Jiný Vet. říkal jestli to nemůže být rýma, ale nosní dirky jsou úplně suché a králíci nekýchaji.Jinak králíci jsou aktivní žerou úplně normálně. Kotce čištím každý týden.
Králíkárna je schovaná a tak z průvanu by to být také nemělo. Prosím zkušené chovatele jestli nemají nějaký tip.
Nebo jestli to nemůže být nějaká nemoc.
Díky.

A prečo neveríte veterinárovi???

3.5.2021 10:05
Štefan1

XXX.XXX.208.238

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A prečo neveríte veterinárovi???

... lebo im tečie z očí .

georgi

4.5.2021 12:59
georgi

XXX.XXX.118.61

Jak máte velká dvířka ? Máte vzádu mezeru na odtok moči ?

4.5.2021 21:21
Tom.13

XXX.XXX.103.246

Dvířka 80x60 rámeček výška 4 cm. Mezera na odtok moči je vysoká 1,5 cm.

Přidejte reakci

Přidat smajlík