Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2021 20:55
patrikf

XXX.XXX.245.167

Dobrý večer. Kdy můžu po Novém roce připouštět samice?

1.12.2021 20:59
Pinkava2003

XXX.XXX.33.229

patrikf napsal(a):
Dobrý večer. Kdy můžu po Novém roce připouštět samice?

Zdravím, já připouštím samice celoročně. Ať se daří 😉

georgi

2.12.2021 05:09
georgi

XXX.XXX.118.61

Záleží na tom kde králíky chováte . Jestli máte venkovní králíkárnu ,vyhněte se tomu aby kocení vyšlo od půlky ledna do půlky února. To bývají největší mrazy . Když je králíkárna dobře zateplená ,pak jindy není problém . Jestli chováte králíky v kotcích v chlívku pak klidně celoročně .

2.12.2021 10:26
Vali80

XXX.XXX.53.126

georgi napsal(a):
Záleží na tom kde králíky chováte . Jestli máte venkovní králíkárnu ,vyhněte se tomu aby kocení vyšlo od půlky ledna do půlky února. To bývají největší mrazy . Když je králíkárna dobře zateplená ,pak jindy není problém . Jestli chováte králíky v kotcích v chlívku pak klidně celoročně .

Přesně jak píše Georgi, vyhnout se měsícům leden-únor. Jinak zimní vrhy jsou nejodolnější a pěkně rostou. Ať se chov daří!

2.12.2021 20:19
patrikf

XXX.XXX.245.167

georgi napsal(a):

králíky mám ve venkovní králikárně. To znamená, že samice připustím začátkem února a mladí budou začátkem března.

georgi

3.12.2021 02:01
georgi

XXX.XXX.118.61

Přesně tak .

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.12.2021 21:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Chovám králíky ve venkovních králíkárnách a vrhy mám hlavně v zimě.
Momentálně mám 10 vrhů a další samice připuštěné.Mladý mají běžně i v lednu a únoru.Na výstavy bývají nejlepší.Používám kotiště,hodně podestýlky,většinou s tím samice nemají problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík