jara444
napsal(a):
Je mi 16 let bydlím v Sousedovicích tj. 5 km od Strakonic. Chovám králíky Stříbřité žluté a morčata pro radost.
Chovná samice
jara444
napsal(a):
Je mi 16 let bydlím v Sousedovicích tj. 5 km od Strakonic. Chovám králíky Stříbřité žluté a morčata pro radost.
Samec kterého jsem koupil v Přerově na CVMK oc. 93 b.
jara444
napsal(a):
Nějaké morče
jara444
napsal(a):
Další..........
lucky
napsal(a):
teda ten králík je nádherný! Ta samice. Fakt krásná! Máš ještě nejaké fotky?
další
jara444
napsal(a):
Myslím.Jarda
Stříbřití žlutí jsou bezva, posílám fotku z naší výstavy, kterou jsme pořádali.
jara444
napsal(a):
Kde byla ta výatava??? Kdo je tam vystavoval??? Jarda
Bylo to letos 15.-16. července ve Zvoli (vedle Bystřice nad Pernštejnem). Vystavoval je Bohuslav Beneš ( Dolní Rožínka 111, tel.:566 593 957). Na výstavě Vysočiny v Bohdalově na ně dostal Čestnou cenu. Ale to máte k nám docela daleko.
st toman
napsal(a):
Jardo máš lepší !!!
Nevim možná. V neděli jsme byli a Kafkou a s Peckou na výstavě v ČB. Kafka tam koupil pár černých kingů od p. Pundy a pak jsme ještě jeli k němu a Pecka kolupil 3 páry červených kingů. Kafka koupil ještě pár a já jsem koupil pár hnědopruhých. Pan Punda má doma ještě tak 200 kingů a my jsme z toho byli vedle. Jenom chodí po dvoře nelítají, fakt pěkný. Na příští rok už plánujeme jak budeme vystavovat u Vás ve Volyni. Kafka se těší obzvláště. Koupil v ČB ještě červenýa žlutý modenky 6ks za 150Kč. Jarda
jara444
napsal(a):
Nevim možná. V neděli jsme byli a Kafkou a s Peckou na výstavě v ČB. Kafka tam koupil pár černých kingů od p. Pundy a pak jsme ještě jeli k němu a Pecka kolupil 3 páry červených kingů. Kafka koupil ještě pár a já jsem koupil pár hnědopruhých. Pan Punda má doma ještě tak 200 kingů a my jsme z toho byli vedle. Jenom chodí po dvoře nelítají, fakt pěkný. Na příští rok už plánujeme jak budeme vystavovat u Vás ve Volyni. Kafka se těší obzvláště. Koupil v ČB ještě červenýa žlutý modenky 6ks za 150Kč. Jarda
JIrku Pundu znám již mnoho let. Má fakt špičku v holubech a ten pořádek co? Čau
jara444
napsal(a):
a už králíčata
jara444
napsal(a):
ještě jednou
jara444
napsal(a):
Sanice s králíčaty
jara444
napsal(a):
Hermelín modrooký dovezený z Německa, u nás oceněn 95 b.