Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2007 20:53

ruzicka napsal(a):
Slíbené fotečky mých miláčků

a další

22.1.2007 20:55

ruzicka napsal(a):
a další

a ještě jedna

30.3.2007 20:31

ruzicka napsal(a):
a ještě jedna

Vaši modráčci jsou vážně úžasní Němel byste k vložení ještě více foteček? A neplánujete náhodou miminka na letošní léto? Ráda bych koupila kvalitního samce, ale bohužel se mi nedaří žádného sehnat.

1.4.2007 20:06

ruzicka napsal(a):
a další

Mám dotaz,co jí ta samice na prostřední fotce?
Jinak ti krílíci jsou pěkní,to je naše národní plemeno?

2.4.2007 21:27

zaynab napsal(a):
Vaši modráčci jsou vážně úžasní Němel byste k vložení ještě více foteček? A neplánujete náhodou miminka na letošní léto? Ráda bych koupila kvalitního samce, ale bohužel se mi nedaří žádného sehnat.

Mám jedny silvestrovský mladý,ale ještě jsem nekoukala,kdo je kluk a holka.Ale už se na ně chystám.Teď mám další vrh necelý týden.Vypadá to,že jich tam bude 5 nebo 6.Jsou nádherní a tak by neměl být problém se domluvit,pokud není na závadu,že jsou čistokrevní,leč bez papíru.ruzicka

2.4.2007 21:32

ruzicka napsal(a):
Mám jedny silvestrovský mladý,ale ještě jsem nekoukala,kdo je kluk a holka.Ale už se na ně chystám.Teď mám další vrh necelý týden.Vypadá to,že jich tam bude 5 nebo 6.Jsou nádherní a tak by neměl být problém se domluvit,pokud není na závadu,že jsou čistokrevní,leč bez papíru.ruzicka

To je jejich otec(ten papírový je).Králíci si na předchozí fotce pochutnávají na zelí.Dávám jen trošičku,takže nebyl problém s nadýmáním.Moravský modrý patří k národním plemenům.

6.4.2007 09:05

ruzicka napsal(a):
To je jejich otec(ten papírový je).Králíci si na předchozí fotce pochutnávají na zelí.Dávám jen trošičku,takže nebyl problém s nadýmáním.Moravský modrý patří k národním plemenům.

mohou se pářit spolu např ruský modrý a dalma.rex?

23.4.2007 22:23

zemedelec z vrazkova napsal(a):
Mám dotaz,co jí ta samice na prostřední fotce?
Jinak ti krílíci jsou pěkní,to je naše národní plemeno?

Názorná ukázka toho,proč se králíkům říká ušáci.

23.4.2007 22:25

ruzicka napsal(a):
Názorná ukázka toho,proč se králíkům říká ušáci.

Asi 10ti denní ušáčci.

8.6.2007 14:30

ruzicka napsal(a):
Asi 10ti denní ušáčci.

Dobrý den ,chtěl jsem vás zeptat,kolik toto plemeno může mít mladých .Mám dvě papírové samice ,jedna je prvorodička,před dvěma týdny měla mladé,4kousky.
Druhá už je zaběhlá 2letá .Ale ta by se měla kotit asi za 3týdny.Tak nevím,známý mi tvrdí že tihle čistí králíci nemají moc mláďat .Byl bych vám vděčen za radu .

8.6.2007 23:56

dobras napsal(a):
Dobrý den ,chtěl jsem vás zeptat,kolik toto plemeno může mít mladých .Mám dvě papírové samice ,jedna je prvorodička,před dvěma týdny měla mladé,4kousky.
Druhá už je zaběhlá 2letá .Ale ta by se měla kotit asi za 3týdny.Tak nevím,známý mi tvrdí že tihle čistí králíci nemají moc mláďat .Byl bych vám vděčen za radu .

Nejsem dlouholetá chovatelka,ale beru to podle mojí.Poprvé měla 7,ale dvě vyhodila,takže zůstalo pět.Te'd podruhý měla 8,dvě zas vyhodila,takže zůstalo 6.Možná to není tak moc,ale zato jsou větší a rostou jako z vody,protože májí dost mlíka.(češtinář by zíral,co jsem to vymyslela za větu).Teď se mi stalo,že se německýmu strakáčovi narodilo 14mladých.(to už abych volala telvizi Novu)Já jim do hnízda hned po porodu nelezu a nechávám to králičích pudech,že si sami regulují množství dětí,ale tahle prvnička to neudělala.Tak tam teď mám 14 myšiček a než narostou na pekáč budu mít šedivý vlasy.ruzicka

9.6.2007 19:41

ruzicka napsal(a):
Nejsem dlouholetá chovatelka,ale beru to podle mojí.Poprvé měla 7,ale dvě vyhodila,takže zůstalo pět.Te'd podruhý měla 8,dvě zas vyhodila,takže zůstalo 6.Možná to není tak moc,ale zato jsou větší a rostou jako z vody,protože májí dost mlíka.(češtinář by zíral,co jsem to vymyslela za větu).Teď se mi stalo,že se německýmu strakáčovi narodilo 14mladých.(to už abych volala telvizi Novu)Já jim do hnízda hned po porodu nelezu a nechávám to králičích pudech,že si sami regulují množství dětí,ale tahle prvnička to neudělala.Tak tam teď mám 14 myšiček a než narostou na pekáč budu mít šedivý vlasy.ruzicka

Tak pěkné Moraváky jsem dlouho neviděla, také je chovám jsou to štuclíci kouzelní. Samec by jse mi taky hodil jen bych potřebovala s PP. Jinak se Vám opravdu povedli. A těm strakáčům to letos jde, mě jich prvnička vrhla 11 a já už šedivá jsem. Pořád jsou to taková vyžlata. Sice jsem je odchovala všechny, ale nějak netloustnou, zato apetit ten mají pěkný. Zdraví Krenda

27.4.2009 19:23
kittikit

XXX.XXX.54.237

krenda napsal(a):
Tak pěkné Moraváky jsem dlouho neviděla, také je chovám jsou to štuclíci kouzelní. Samec by jse mi taky hodil jen bych potřebovala s PP. Jinak se Vám opravdu povedli. A těm strakáčům to letos jde, mě jich prvnička vrhla 11 a já už šedivá jsem. Pořád jsou to taková vyžlata. Sice jsem je odchovala všechny, ale nějak netloustnou, zato apetit ten mají pěkný. Zdraví Krenda

Taky se přidám se svými fotkami. Loni jsem koupil dvě samice a samce a mám sedm třítýdenních a osm dvoutýdenních malých moraváčků

27.4.2009 19:24
kittikit

XXX.XXX.54.237

kittikit napsal(a):
Taky se přidám se svými fotkami. Loni jsem koupil dvě samice a samce a mám sedm třítýdenních a osm dvoutýdenních malých moraváčků

další fotka

27.4.2009 19:24
kittikit

XXX.XXX.54.237

kittikit napsal(a):
další fotka

ještě jedna

12.5.2009 21:58
ukmas

XXX.XXX.177.221

kittikit napsal(a):
další fotka

Tak tihle hopkalove me uplne dostali.Nemate nektere z nich na prodej?Jedno jestli samce nebo samici,chtel bych zacit s chovem.Diky Pauk

13.5.2009 20:17
kittikit

XXX.XXX.54.237

ukmas napsal(a):
Tak tihle hopkalove me uplne dostali.Nemate nektere z nich na prodej?Jedno jestli samce nebo samici,chtel bych zacit s chovem.Diky Pauk

No, k prodeji budou, ale jsou mladí, mají teprve 6 a 5 týdnů

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.9.2014 22:23

Já sháním,už tak dlouho samičku a ne a ne sehnat smajlíksmajlíksmajlík

23.9.2014 16:20
chovatelpodluzi

XXX.XXX.227.242

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já sháním,už tak dlouho samičku a ne a ne sehnat smajlíksmajlíksmajlík

A kde prosím vás sháníte? Pokud tady jenom koukáte do inzerce, tak nedávno byl inzerát na samici. A nepřijde mi nic složitého napsat jednomu ze snad 30ti členů Klubu. Kontakty máte na jejich webových stránkách moravskymodry.cz

23.9.2014 17:49

chovatelpodluzi napsal(a):
A kde prosím vás sháníte? Pokud tady jenom koukáte do inzerce, tak nedávno byl inzerát na samici. A nepřijde mi nic složitého napsat jednomu ze snad 30ti členů Klubu. Kontakty máte na jejich webových stránkách moravskymodry.cz

To ano,ale ne v olomouckém kraji.Snažila jsem se i na výstavách v okolí.Ale už mi odepsali 2 chovatelé.Tak snad to vyjde,konečně.V Prostějově na výstavě nebyl ani jeden Mm.

24.9.2014 23:31
chovatelpodluzi

XXX.XXX.227.242

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To ano,ale ne v olomouckém kraji.Snažila jsem se i na výstavách v okolí.Ale už mi odepsali 2 chovatelé.Tak snad to vyjde,konečně.V Prostějově na výstavě nebyl ani jeden Mm.

Tak přeji úspěšné pořízení. Jinak musím jen konstatovat, že plemen je spousta a jsou prostě oblasti, kde to či ono plemeno není. Těch co najdete všude je opravdu jenom pár. Třeba Mm je na JMkraji dost. U nás na okrese snad pět chovatelů (to je HODNĚ). Jiné obry tu skoro nemáme. Dojel jsem 15km z domu, vedlejší okres. A ŽÁDNÝ Mm, ale 30 obrů BO, BOA, NOS, FB. Jinak holt pro vybrané plemeno PP králíků se prostě jezdí, 100km žádná dálka. To jezdím na kafe, jak mi roste samička co sem si vybral u kamaráda. Neříkám, že je to jako super, ale je to dnes tak. Jinak funguje dopravce, takže to nemuselo být ani z vašeho kraje. To jen až (snad) budete potřebovat další králíky do chovu k rozšíření. Jinak v květnu Znojmo smajlík

1.11.2014 22:01
pakab

XXX.XXX.219.54

Do Přerova je přihlášeno min. 10 králíků Mm většina jsou prodejné přesný počet nevím teprve byla uzávěrka.smajlík

anonym123

1.6.2015 20:47
anonym123

XXX.XXX.192.108

Nevíte, kde sehnat mm klidně bez PP, v moravskoslezském kraji?

calfa

4.6.2015 11:00
calfa

XXX.XXX.231.94

Dobry den ja shanim samce nevite o nejakem s moravskoslezkeho kraje dekuji.

calfa

4.6.2015 11:15
calfa

XXX.XXX.231.94

Samice se mi nechcou honit nema nekdo nejaky recept na vyvolani rije ?diky.

7.2.2019 09:09
Ni+Pa

XXX.XXX.233.112

Chovatele Mm ukazte foto svych usatych milacku. Je skoda aby toto tema zustalo pozadu

Přidejte reakci

Přidat smajlík