Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2007 11:50

mám takovej problémek, malej nějak dospěl nebo co a začal kudy skáče, stříkat moč do vejšky-na zdi a na nás.. a má z toho strašnou bundu. Takže ho mamina vyhodila z bytu, tak je na zahra\dě ale stejně když ho pustim, všude stříká moč.... dá se s tim něco dělat? |Napadla mě kastrace, dělá se to i u králíčků? D9k za každou radu

9.4.2007 14:01

kunicek napsal(a):
mám takovej problémek, malej nějak dospěl nebo co a začal kudy skáče, stříkat moč do vejšky-na zdi a na nás.. a má z toho strašnou bundu. Takže ho mamina vyhodila z bytu, tak je na zahra\dě ale stejně když ho pustim, všude stříká moč.... dá se s tim něco dělat? |Napadla mě kastrace, dělá se to i u králíčků? D9k za každou radu

No tak oni si takhle kralici znackujou sve teritorium...no nevim asi se toho asi jinak nezbavis nez kastraci....ale kdyztak zajdi za vetikem a uvids

10.4.2007 07:29

kera napsal(a):
No tak oni si takhle kralici znackujou sve teritorium...no nevim asi se toho asi jinak nezbavis nez kastraci....ale kdyztak zajdi za vetikem a uvids

Kastrace by mela pomoct. Muj Bobek se ted taky zacal podobne projevovat, ale zatim jeho projevy nejsou pravidelne tak extenzivni. Ale protoze kamaradka, co ma Piskota, po kastraci udelala dobrou zkusenost s tim, ze Piskot se zklidnil a se znacenim prestal, chystam se na to take...:( on si me navic vybral za samici, takze kdykoliv jsem na blizku, tak se snazi akorat na me kamkoliv hupsnout. a okusuje me jak tresnovou vetev docela to otravuje, kdyz ja bych se chtela mazlit a on mysli jen na jedno, pacholek nekde jsem cetla, ze nekdy nepomuze ani ta kastrace, aby si kralik prestal uplne znacit, ale budme optimiste!

10.4.2007 11:46

kunicek napsal(a):

tak díky moc, asi se zajdu zeptat na kastraci veta a risknem to. ten můj pacholek je mazlivej, všechno, ale poslední týdny mu hrabe fakt často a nejsem schopná s nim cokoliv udělat bez toho aby na mě stříkal moč což je dost nepříjemný. snad se toho zbaví po kastraci. podám hlášení;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík