Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2007 16:14

Posílám fota našich miminek, je jim 15 dní a jsou děsně čilí. Nevíte někdo, jestli můžou zakrslíci bydlet celoročně venku v kotci?

15.4.2007 16:17

pavlabosova napsal(a):
Posílám fota našich miminek, je jim 15 dní a jsou děsně čilí. Nevíte někdo, jestli můžou zakrslíci bydlet celoročně venku v kotci?

foto

15.4.2007 16:22

pavlabosova napsal(a):
a ještě

kluk a nebo holka?

15.4.2007 18:02

pavlabosova napsal(a):
kluk a nebo holka?

Z miminek jsme úplně nadšení, chci se ještě podělit o jednu zajímavost. Táta těchle kulíšků je černý beran. Pouštím ho běhat po bytě, když je pes na procházce. Nechala jsem otevřenou koupelnu, aby si ji mohl prozkoumat a on od té doby sám od sebe chodí čůrat a bobkovat na kanálek do sprchového koutu. Jsem z něj nadšená, jak je chytrej.

15.4.2007 22:28

pavlabosova napsal(a):
Z miminek jsme úplně nadšení, chci se ještě podělit o jednu zajímavost. Táta těchle kulíšků je černý beran. Pouštím ho běhat po bytě, když je pes na procházce. Nechala jsem otevřenou koupelnu, aby si ji mohl prozkoumat a on od té doby sám od sebe chodí čůrat a bobkovat na kanálek do sprchového koutu. Jsem z něj nadšená, jak je chytrej.

Ahoj. Jsou krásné králíčí miminka! Samožřejmě mohou chovat venku, ale musí mít v čistotě a ochrana před průvanem, slunce i déště. Také navíc očkování jsou důležité, protože hmyz přenášejí choroby když sajou na králíka. Hodně štěstí Lukáš

20.4.2007 13:00

deaf lukas napsal(a):
Ahoj. Jsou krásné králíčí miminka! Samožřejmě mohou chovat venku, ale musí mít v čistotě a ochrana před průvanem, slunce i déště. Také navíc očkování jsou důležité, protože hmyz přenášejí choroby když sajou na králíka. Hodně štěstí Lukáš

Jé Pavlo ještě nějaké fotky.Já jsem z nich totiž taky nadšená jsou nádhrný.Já chtěla holku abych taky někdy měla miminka a ve zveráku to zase jaksi spletli jak už to bývá máme Bogana

21.4.2007 22:09

v v napsal(a):
Jé Pavlo ještě nějaké fotky.Já jsem z nich totiž taky nadšená jsou nádhrný.Já chtěla holku abych taky někdy měla miminka a ve zveráku to zase jaksi spletli jak už to bývá máme Bogana

mimi

24.4.2007 22:13

pavlabosova napsal(a):
...

Zdravím, a také posílám fotky mého letošního odchovu. Jsou to dvacetidenní čistokrevní zakrslí divoce zbarvení. Jakub

24.4.2007 22:14

jakubh napsal(a):
Zdravím, a také posílám fotky mého letošního odchovu. Jsou to dvacetidenní čistokrevní zakrslí divoce zbarvení. Jakub

a ještě...

25.4.2007 20:45

jakubh napsal(a):
...

Ahoj,blahopřeju, jsou nádherní, mají krásná malá ouška, necháš si je nebo jak to plánuješ udělat s prodejem? Nemám zkušenosti.

26.4.2007 21:41

pavlabosova napsal(a):
Ahoj,blahopřeju, jsou nádherní, mají krásná malá ouška, necháš si je nebo jak to plánuješ udělat s prodejem? Nemám zkušenosti.

další nová foto

26.4.2007 21:42

pavlabosova napsal(a):

dálší

26.4.2007 21:44

pavlabosova napsal(a):
dálší

a ještě

26.4.2007 21:44

pavlabosova napsal(a):

...

26.4.2007 21:47

pavlabosova napsal(a):

26.4.2007 21:48

pavlabosova napsal(a):

26.4.2007 21:48

pavlabosova napsal(a):

...

26.4.2007 21:49

pavlabosova napsal(a):

...

26.4.2007 21:50

pavlabosova napsal(a):

...

26.4.2007 21:51

pavlabosova napsal(a):

...

26.4.2007 21:52

pavlabosova napsal(a):

...

27.4.2007 18:04

pavlabosova napsal(a):

Určitě nějaké prodám. Až uvidím co z kterého bude a "přeberu" je, tak určitě. Myslím, že si nechám do chovu maximálně jednoho. Zbytek prodám. Jakub

Přidejte reakci

Přidat smajlík