Králíčci a jejich zvířecí kamarádi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2005 18:28

Tak tohle je můj opeřený kamarád...

14.11.2005 18:06

zviratkova napsal(a):
Tak tohle je můj opeřený kamarád...

Občas ke mě zaskočí na návštěvu...

14.11.2005 18:07

zviratkova napsal(a):
Občas ke mě zaskočí na návštěvu...

Ale od té doby, co dostal kamarádku svého druhu, tak se u mě ani neukáže...

3.12.2005 10:03

zviratkova napsal(a):
Ale od té doby, co dostal kamarádku svého druhu, tak se u mě ani neukáže...

To je nádhera! My měli také anduláka, který chodil po zemi a honili se s králíkem po obýváku. Bohužel nám na zahradě před dvěma lety štěně překlopilo klec a andulák uletěl. Mám to nafilmované, ale fotky nemám!

Co to je za králíčka?

3.12.2005 10:04

lucky napsal(a):
To je nádhera! My měli také anduláka, který chodil po zemi a honili se s králíkem po obýváku. Bohužel nám na zahradě před dvěma lety štěně překlopilo klec a andulák uletěl. Mám to nafilmované, ale fotky nemám!

Co to je za králíčka?

To jsem ještě chtěla....má barvu skoro jako náš Michal. On je někdy světlejší a někdy tmavší, podle toho, jak zrovna přelíná. Jen má ještě bílé znaky.

3.12.2005 18:28

lucky napsal(a):
To jsem ještě chtěla....má barvu skoro jako náš Michal. On je někdy světlejší a někdy tmavší, podle toho, jak zrovna přelíná. Jen má ještě bílé znaky.

Je to zakrslý kuní modrý. Srst se jí měnila, jen když dospívala, ale teď už jí má takto vybarvenou nastálo. Zakládala jsem i tu rubriku o výběhu pro králíčky, mám pocit, že jsi mi tam odpovídala a také jsem se Tě ptala, co je ten váš Michal za plemeno. Říkala jsem si, jestli to není jeho kříženec.

Přidejte reakci

Přidat smajlík