Napáječka pro králíky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.6.2007 12:18

Dobrý den.Potřeboval bych poradit jak namontovat napáječky do králíkárny ,koupil jsem niple a hadičky a potřeboval bych zjistit zda ty hadičky něčím chráníte a nebo je máte volně a by to popřípadě králík nerozkousal ,jak maj být vysoko atd -prostě nevím o tomhle vůbec nic a proto Vás prosím o radu .Kdyby jste mohli jsem vložit nějaké foto byl bych velice rád .Předem děkuji za rady .renonous

30.7.2007 08:55

Záryby napsal(a):
Dobrý den.Potřeboval bych poradit jak namontovat napáječky do králíkárny ,koupil jsem niple a hadičky a potřeboval bych zjistit zda ty hadičky něčím chráníte a nebo je máte volně a by to popřípadě králík nerozkousal ,jak maj být vysoko atd -prostě nevím o tomhle vůbec nic a proto Vás prosím o radu .Kdyby jste mohli jsem vložit nějaké foto byl bych velice rád .Předem děkuji za rady .renonous

Hadičky vedu venkem králíkárny, aby na ně králíci nemohli. Jsou ve výšce cca 20-25cm nad podlahou/roštem.

30.7.2007 09:06

Záryby napsal(a):

Pokud jsem montoval niple přímo na pletivo, po čase prorezlo -niple obšas ukápnou, zvláště když přidáváte kyselé přípravky do vody, takže jsem kapku upravil připevňovací plíšky tak, aby niple byli co nejdál od pletiva a směřovali mírně směrem dolů. A.Z

Přidejte reakci

Přidat smajlík