andelaskoloudova
napsal(a):
pochybuji o zakrslosti
a proč ,řekněte mi důvod,toto je mamča mrnousů,její mamča je tetovaná otec Hermelín
jurasek
napsal(a):
a proč ,řekněte mi důvod,toto je mamča mrnousů,její mamča je tetovaná otec Hermelín
zase mamča
andelaskoloudova
napsal(a):
příjdou mi dosti mohutní na zakr.
přidávám fotku tatky mám ho v bytě
bardi
napsal(a):
mas překrásné polozakrslé králíčky.Nemusíš lidem co se v tom nevyznají nalhávat že jsou 100% zakrslí.Sám víš že to není pravda.Přeju ti at pro ně najdeš dobrý domov.
Každý chovatel 100% zakrsláků znám velikost svých vrhů. S ohledem na počet mláďat je některý z rodičů stříknutý malým plemenem. Zároveň i barvy mláďat jsou velmi zajímavé. Pokud je otec čistý hermelín a matka čistý hototský, řekl bych, že minimálně ta zajícovitá barva tam nemá co dělat. Co ty dlouhé uši? U svých zakrslíků mám ouška ve stáří cca 4 týdnů dlouhá max 2cm, tady bych odhadem tipnul tak na 7cm.
michalgr
napsal(a):
Každý chovatel 100% zakrsláků znám velikost svých vrhů. S ohledem na počet mláďat je některý z rodičů stříknutý malým plemenem. Zároveň i barvy mláďat jsou velmi zajímavé. Pokud je otec čistý hermelín a matka čistý hototský, řekl bych, že minimálně ta zajícovitá barva tam nemá co dělat. Co ty dlouhé uši? U svých zakrslíků mám ouška ve stáří cca 4 týdnů dlouhá max 2cm, tady bych odhadem tipnul tak na 7cm.
Nezlobte se, ale opravdu mají všichni pravdu. Ten barevný králíček je v porovnání s rukou větší, než moje 5-ti letá zakrslá samička s malými oušky, která je původem ze zverimexu a váží 2 kila, takže nad rámec " pravé chovatelské zakrslosti krátkouchých". Mládě v tomhle věku by muselo být do dlaně a né do náruče. Ale i tak jsou krásní