letecm
napsal(a):
Dobrý den kolik dní před porodem si samica staví hnízdo a jak dlouho bývá nejdíl samica skotná.
Díky moooc
To je velice individuálni některé samice staví hnízdo tyden předem nekterá si ho postaví chvíli předem a stalo se mi u prvničky že se okotila malé nechale tak a hnízdo postavila za 3 dny ale nejčasteji si staví hnizdo 2 dny předem a asi 2 dny před okocením moje samičky moc nežerou nesní toho tolik jak normálně používam odměrku tak mam přehled , DAN
ozzydan
napsal(a):
To je velice individuálni některé samice staví hnízdo tyden předem nekterá si ho postaví chvíli předem a stalo se mi u prvničky že se okotila malé nechale tak a hnízdo postavila za 3 dny ale nejčasteji si staví hnizdo 2 dny předem a asi 2 dny před okocením moje samičky moc nežerou nesní toho tolik jak normálně používam odměrku tak mam přehled , DAN
jak dlouho jsou skotne me se dneska vecer narodili mali kralici
tretina
napsal(a):
jak dlouho jsou skotne me se dneska vecer narodili mali kralici
Mě se většinou okotí 31 den, ale stává se mi i o den méně či o dva dny déle. Den před porodem mi holky přestávají téměř jíst. Jedna z mých nejlepších mamin si staví hnízdo tak třetí ( !!! )den po nahonění samcem a tak dva dny před porodem hnízdo pokryje chlupy (nyní má 7 krásných mimísků) a další ze dvouch nakrytých samic / nebyly prvničky / se letos nějak nechytly, jedna měla 3 krásný velký mimi, ale nějak se o ně " zapomněla " starat, takže úhyn a druhá měla 9 mladých, avšak roztahala je po kotci, některé i z části zežrala - byl to hrozný masakr a obě si udělaly kvalitní hnízda až druhý den po porodu, kdy už tam nebylo co dát. Tož, tak mám letos veselo .