Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2008 20:04

ozzydan napsal(a):
muj sameček BOA

jeho první žena a děti

3.5.2008 20:05

ozzydan napsal(a):
jeho první žena a děti

narozeni 15.4.2008

3.5.2008 20:07

ozzydan napsal(a):
narozeni 15.4.2008

jeho druha žena a další dětičky

3.5.2008 20:09

ozzydan napsal(a):
jeho druha žena a další dětičky

jeho třeti žena a dětičky

3.5.2008 20:11

ozzydan napsal(a):
jeho třeti žena a dětičky

jeho nevim už která žena a dalši prcci

3.5.2008 20:13

ozzydan napsal(a):
jeho nevim už která žena a dalši prcci

zakrslý kastorex jeden je černý asi tam někdo něco zamíchl takže bez papíru nevhodny chovu

3.5.2008 20:15

ozzydan napsal(a):
zakrslý kastorex jeden je černý asi tam někdo něco zamíchl takže bez papíru nevhodny chovu

teddy samičky

3.5.2008 20:17

ozzydan napsal(a):
teddy samičky

chovný teddík Flíček

3.5.2008 20:20

ozzydan napsal(a):
chovný teddík Flíček

rex kuní hnšdý

3.5.2008 20:21

ozzydan napsal(a):
rex kuní hnšdý

rex rhonský

3.5.2008 20:24

ozzydan napsal(a):
rex rhonský

ještě jednou z matkou

3.5.2008 20:26

ozzydan napsal(a):
ještě jednou z matkou

taťka

3.5.2008 20:31

ozzydan napsal(a):
taťka

to aby těch belgičaku nebylo malo tož tu su dalši

3.5.2008 20:38

ozzydan napsal(a):
to aby těch belgičaku nebylo malo tož tu su dalši

zakrslá samička kastorex

3.5.2008 20:41

ozzydan napsal(a):
zakrslá samička kastorex

zakrslý beránek madagaskarový

4.5.2008 07:22

ozzydan napsal(a):
narozeni 15.4.2008

omlouvám se narození v březnu

18.5.2008 17:02

ozzydan napsal(a):
zakrslý beránek madagaskarový

rex rhonský

18.5.2008 17:07

ozzydan napsal(a):
rex rhonský

venkovní pastva

18.5.2008 17:09

ozzydan napsal(a):
venkovní pastva

z matkou

18.5.2008 17:20

ozzydan napsal(a):
a další

ekosekačka BOA

18.5.2008 17:23

ozzydan napsal(a):
ekosekačka BOA

ekosekačka BOA

18.5.2008 17:25

ozzydan napsal(a):
ekosekačka BOA

kastorex zakslý a jeden se narodil cely černý

18.5.2008 17:27

ozzydan napsal(a):
kastorex zakslý a jeden se narodil cely černý

sourozenci pohromadě

18.5.2008 17:29

ozzydan napsal(a):
sourozenci pohromadě

další mlade

18.5.2008 17:31

ozzydan napsal(a):
další mlade

a zas další mlade obě samičky se okotily 16.5.

18.5.2008 17:34

ozzydan napsal(a):
a zas další mlade obě samičky se okotily 16.5.

no a aby toho nebylo málo tak zase další BOA

18.5.2008 17:36

ozzydan napsal(a):
no a aby toho nebylo málo tak zase další BOA

starostlivá matka

18.5.2008 17:40

ozzydan napsal(a):
starostlivá matka

rexici kuni 12 dní

18.5.2008 17:43

ozzydan napsal(a):
rexici kuni 12 dní

další přírustky mam zakrsle beránky madagaskarové a koncem měsíce by zas něco mělo byt

18.5.2008 19:24

ozzydan napsal(a):
omlouvám se narození v březnu

Zdravím Dane, je pravda, že samice BO jsou špatnými matkami a často mladé pošlapou? Podle fotek mi přijde, že ne.

18.5.2008 22:17

mozaik napsal(a):
Zdravím Dane, je pravda, že samice BO jsou špatnými matkami a často mladé pošlapou? Podle fotek mi přijde, že ne.

tak matky jsou dobré jen mivam někdy problém z prvničkama ale to je celkem normální jinak samicím projedu po okoceni hnízdo a zkontroluji mlade ani s tím nemám problém ted ma jedna BOA 11 mladych tak sem to risknul a nechalji je je to na ni dost ale zvláda to DAN

20.5.2008 09:13

ozzydan napsal(a):
tak matky jsou dobré jen mivam někdy problém z prvničkama ale to je celkem normální jinak samicím projedu po okoceni hnízdo a zkontroluji mlade ani s tím nemám problém ted ma jedna BOA 11 mladych tak sem to risknul a nechalji je je to na ni dost ale zvláda to DAN

kolik asi stojí rex kuni hnedy a rex rhonsky mladi a stari

20.5.2008 17:30

tretina napsal(a):
kolik asi stojí rex kuni hnedy a rex rhonsky mladi a stari

rex kuní hnedy dospely 400,kč a rex rhonský 700,kč a mladi podle staří ale rexy rhonske bude problém sehnat neco nepříbuzného znám jen 2 cholatele v celé ČR co to maji já jsem 3 a to mam ještě od nich a to jsem je zháněl 4 roky než jsem je sehnal ale da se to vyřešet jinak ale tu to nebudu řeřiš tak kdo má zajem poradím na email nebo icq DAN

31.8.2008 18:53
brunifid

XXX.XXX.178.23

ozzydan napsal(a):
muj sameček BOA

Já mám tohle - český luštič Jak moc se chovají? Přišla jsem k nim tak nějak jak slepý k houslím. Mám je tedy s PP, tři samice a jednoho samce.

31.8.2008 21:17
ozzydan

XXX.XXX.224.205

brunifid napsal(a):
Já mám tohle - český luštič Jak moc se chovají? Přišla jsem k nim tak nějak jak slepý k houslím. Mám je tedy s PP, tři samice a jednoho samce.

neni to moc rozšířené plemeno aspon u nas ale pěkné znam jen jednoho chovatele u nas co to má asi bude problém shánět samce ale jinak velice pěkný kralik Dan

31.8.2008 23:30
brunifid

XXX.XXX.178.23

ozzydan napsal(a):
neni to moc rozšířené plemeno aspon u nas ale pěkné znam jen jednoho chovatele u nas co to má asi bude problém shánět samce ale jinak velice pěkný kralik Dan

Kdo je ten chovatel? Má web? Já viděla inzerát, vygooglila jsem si, cože to je za plemeno, líbilo se mi to, tak je mám doma, jsou mladí, připouštět to chci tak nejdřív v lednu. Jsou moc fajn. Co se týče organizovaného chovu a odchovů s PP, tak nevím vůbec nic, se přiznám...
Ty máš belgické obry? Viděla jsem je na výstavě, byla jsem skoro v šoku, tak velké králíky jsem nikdy neviděla, nebyli to teda albíni, byli hnědí. Ale nááááádhera, to zas jo

2.9.2008 23:02
ozzydan

XXX.XXX.224.205

brunifid napsal(a):
Kdo je ten chovatel? Má web? Já viděla inzerát, vygooglila jsem si, cože to je za plemeno, líbilo se mi to, tak je mám doma, jsou mladí, připouštět to chci tak nejdřív v lednu. Jsou moc fajn. Co se týče organizovaného chovu a odchovů s PP, tak nevím vůbec nic, se přiznám...
Ty máš belgické obry? Viděla jsem je na výstavě, byla jsem skoro v šoku, tak velké králíky jsem nikdy neviděla, nebyli to teda albíni, byli hnědí. Ale nááááádhera, to zas jo

jo chovám belgičaky ale albiny mam rad bilou barvu hlavně když krmim už za tmy to je výhoda jinak ten chovatel se jmenuje Miroslav Holub ze Staříče je to okres Frýdek Místek adresu nevím ale čislo bych možna někde zjistil Dan

2.9.2008 23:18
brunifid

XXX.XXX.178.23

ozzydan napsal(a):
jo chovám belgičaky ale albiny mam rad bilou barvu hlavně když krmim už za tmy to je výhoda jinak ten chovatel se jmenuje Miroslav Holub ze Staříče je to okres Frýdek Místek adresu nevím ale čislo bych možna někde zjistil Dan

Já bílá zvířata zas až tak nemusím. Naopak černá se mi líbí Králíky mám od chovatele od Hradce Králové, mají luštiči extra klub? Zatím jsem jej neobjevila.

3.9.2008 23:47
ozzydan

XXX.XXX.224.205

brunifid napsal(a):
Já bílá zvířata zas až tak nemusím. Naopak černá se mi líbí Králíky mám od chovatele od Hradce Králové, mají luštiči extra klub? Zatím jsem jej neobjevila.

určitě maj klub česky albin , luštič moravský modry zkusil bych hledat na netu pod českými plemeny pokud nenajdeš napiš zkusim neco zjistit DAN

5.9.2008 00:08
brunifid

XXX.XXX.178.23

ozzydan napsal(a):
určitě maj klub česky albin , luštič moravský modry zkusil bych hledat na netu pod českými plemeny pokud nenajdeš napiš zkusim neco zjistit DAN

Právěže jsem zkoušela něco zjistit a vyhledat, ale nepovedlo se mi to...

5.9.2008 21:20
ozzydan

XXX.XXX.224.205

brunifid napsal(a):
Právěže jsem zkoušela něco zjistit a vyhledat, ale nepovedlo se mi to...

koukam že se taky v noci nudiš soudim podle času příspěvku

5.9.2008 21:28
brunifid

XXX.XXX.178.23

ozzydan napsal(a):
koukam že se taky v noci nudiš soudim podle času příspěvku

Co je to nuda??? To slovo neznám. Při zaměstnání o stavu 39 zvířat doma.........

6.9.2008 16:35
jani

XXX.XXX.218.5

brunifid napsal(a):
Co je to nuda??? To slovo neznám. Při zaměstnání o stavu 39 zvířat doma.........

Z důvodů redukce chovu a přechodu na kastorexe bych chtěla prodat tento krásný pár, jde o plemeno český strakáč černo žlutý REX, samička Jája a sameček Pája mají oba PP.

7.9.2008 17:30
ozzydan

XXX.XXX.224.205

brunifid napsal(a):

ja se taky nenudim při podnikáni ve stavebnictvi od rana do večera na střešše při počtu 150 kraliku 2 psi 2 kočky 1 papoušek 1 křeček a fratka se taky nenudím dan

7.9.2008 18:17
brunifid

XXX.XXX.178.23

ozzydan napsal(a):
ja se taky nenudim při podnikáni ve stavebnictvi od rana do večera na střešše při počtu 150 kraliku 2 psi 2 kočky 1 papoušek 1 křeček a fratka se taky nenudím dan

ad Dan: Jsi lepší, mám tedy ještě rezervy!
Včera jsem se byla podívat na výstavě v RK a koupila jsem nádherného kohouta amroks, je úžasnej, dneska se prochází po zahradě jako by se tu vylíhnul A domluvila jsem se s chovatelem, že si vezmu dva kousky VSS - samici mi připustí, takže by měla být při prodeji březí, a k ní mi prodá nepříbuzného samce, abych ho mohla pouštět na potomky. Tak se moc těším, VSS jsou krásní

7.9.2008 21:32
ozzydan

XXX.XXX.224.205

brunifid napsal(a):
ad Dan: Jsi lepší, mám tedy ještě rezervy!
Včera jsem se byla podívat na výstavě v RK a koupila jsem nádherného kohouta amroks, je úžasnej, dneska se prochází po zahradě jako by se tu vylíhnul A domluvila jsem se s chovatelem, že si vezmu dva kousky VSS - samici mi připustí, takže by měla být při prodeji březí, a k ní mi prodá nepříbuzného samce, abych ho mohla pouštět na potomky. Tak se moc těším, VSS jsou krásní

popravdě řečeno staram se jen o kraliky a fretku ale i tak mě to ubiji kralici se daji ale v praci sem od rana do večera a na krmeni mam noc a Vss je pěkný ale povahově jsou trochu temperamentní Dan

7.9.2008 22:26
brunifid

XXX.XXX.178.23

ozzydan napsal(a):
popravdě řečeno staram se jen o kraliky a fretku ale i tak mě to ubiji kralici se daji ale v praci sem od rana do večera a na krmeni mam noc a Vss je pěkný ale povahově jsou trochu temperamentní Dan

Já mám druhů víc, ale v kusech tak dobrá nejsem. Mám 4 psy, 2 kocoury, 6 slepic + 1 kohouta, 6 krůt, 4 kachny ruánské, 6 perliček, 4 králíky (zatím), 4 ovce, 1 prase a 2 činčily. Celkem 10 druhů, 40 kusů Jak se v praxi projevuje, že je králík temperamentní??? Obecně mám radši temperamentní zvířata než buchty. Na sobotní výstavě jsem vyplnila přihlášku do místního klubu chovatelů, s českými luštiči budu asi jediná, o to víc jsem odhodlaná si je nechat, je to výzva. VSS jsou nádherní a představa, že budu mít cca za měsíc králíčata je bezvadná. Koukala jsem na specializovaný klub VSS, miminka se rodí skutečně černá, dívala jsem se na fotky, no nádhera. Luštiči jsou ještě mladí, ti budou k připuštění počítám tak listopad prosinec.

7.9.2008 22:34
brunifid

XXX.XXX.178.23

ozzydan napsal(a):

Dan: Hele koukám na Tvůj profil: "chovatel rexu , belgických obru a zakrslých králiku a králičku teddy" Zajímalo by mě, jaká pohnutka vede někoho, aby choval něco, co už ani nneí králík (BO) a zároveň zakrslíky???
Já když vybírala ušáky, tak jsem si řekla, že práce je kolem toho víceméně stále konstantní, větší sežere o něco víc, což jsem zanedbala, při zabíjení a přípravě je to také stejně práce, tak když už se s tím piplám, tak bych ráda něco většího. Přičemž na BO jsem tedy zírala, na ně jsem si ale netroufla, už od pohledu mi přišli nároční pro začátečníka.
Na kastorexe jsem naživo koukala zrovna včera na výstavě. Vypadají hebounce, to jo. Zatím mě ale na první pohled za srdíčko nechytli, uvidím časem, nebo taky neuvidím.

8.9.2008 10:01
ozzydan

XXX.XXX.224.205

brunifid napsal(a):
Dan: Hele koukám na Tvůj profil: "chovatel rexu , belgických obru a zakrslých králiku a králičku teddy" Zajímalo by mě, jaká pohnutka vede někoho, aby choval něco, co už ani nneí králík (BO) a zároveň zakrslíky???
Já když vybírala ušáky, tak jsem si řekla, že práce je kolem toho víceméně stále konstantní, větší sežere o něco víc, což jsem zanedbala, při zabíjení a přípravě je to také stejně práce, tak když už se s tím piplám, tak bych ráda něco většího. Přičemž na BO jsem tedy zírala, na ně jsem si ale netroufla, už od pohledu mi přišli nároční pro začátečníka.
Na kastorexe jsem naživo koukala zrovna včera na výstavě. Vypadají hebounce, to jo. Zatím mě ale na první pohled za srdíčko nechytli, uvidím časem, nebo taky neuvidím.

tak rexi to je moje ti maji přednost na prvním místě belgičaky jsem zkusil a už taky oblíbil, zakrsliky chovam kvuli holky jsou vlastně jeji ja se jen o to staram. co se týče plemen tak už jsem toho vyskoušel hodně Dan

9.9.2008 17:38
hrvolac

XXX.XXX.42.240

ozzydan napsal(a):
tak rexi to je moje ti maji přednost na prvním místě belgičaky jsem zkusil a už taky oblíbil, zakrsliky chovam kvuli holky jsou vlastně jeji ja se jen o to staram. co se týče plemen tak už jsem toho vyskoušel hodně Dan

moji mysaci

9.9.2008 17:39
hrvolac

XXX.XXX.42.240

hrvolac napsal(a):
moji mysaci

tatulda

9.9.2008 19:54
brunifid

XXX.XXX.178.23

hrvolac napsal(a):
tatulda

Jsou krásní. Prosím mohl bys připsat plemeno? Pro laiky, co to nepoznají

9.9.2008 21:58
ozzydan

XXX.XXX.224.205

brunifid napsal(a):
Jsou krásní. Prosím mohl bys připsat plemeno? Pro laiky, co to nepoznají

samec tipuji novozélandský bíly a matka byla asi kalifornačka podle mladych tak tipuji jinak pěkný počet mladách přeji další take pěkne vrhy

11.9.2008 00:12
brunifid

XXX.XXX.178.23

ozzydan napsal(a):
samec tipuji novozélandský bíly a matka byla asi kalifornačka podle mladych tak tipuji jinak pěkný počet mladách přeji další take pěkne vrhy

Vrh je to opravdu krásný.
Z jiného soudku - nevíte někdo, jak se pohybují ceny chovných zvířat plemene velký světlý stříbřitý???

17.9.2008 17:01
hrvolac

XXX.XXX.95.30

ozzydan napsal(a):

Plemeno ste trafili, len mladí su z 2 vrhov 8 a 7 kusov

15.4.2009 09:55
sesitymiky

XXX.XXX.153.103

ozzydan napsal(a):
ekosekačka BOA

Moc se mi líbí Vaše ekosekačky.Přes léto je to určitě solidní úspora za krmení,které jim tu roste samo.Zajímalo by mě ale, jak máte králíky venku "ustájené"? Nebo tam jsou jen přes den a na noc jdou bydlet do králíkárny?
Také bych chtěl vědět jestli po čerstvé trávě nemají nějaké zažívací, nebo jiné problémy? Díky za odpověď pro začátečníka.

15.4.2009 11:20
nellisek

XXX.XXX.49.1

brunifid napsal(a):
Vrh je to opravdu krásný.
Z jiného soudku - nevíte někdo, jak se pohybují ceny chovných zvířat plemene velký světlý stříbřitý???

Zalezi, o kolik si dany chovatel rekne. U nas na mistnich i okresnich vystavach obvykle 300 a jsou to Vd kusy, na krajske 550. Na celostatnich samozrejme vyssi cena.

15.4.2009 17:31
loli

XXX.XXX.109.14

hrvolac napsal(a):
tatulda

Mám taky novozelandského bílého. Jmenuje se Hopina a je jí 6 let :

elis lilith

16.3.2010 12:45
elis lilith

XXX.XXX.212.239

brunifid napsal(a):

Zdravím,
a tímto Vás zvu na své stránky www.lustici.wgz.cz a na mnou spravované klubové stránky www.lustici.webgarden.cz
ČE
PS: v případě zájmu o toto plemeno mě klidne kontaktujte na e-mail: lustici@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík