kralikaar
napsal(a):
čawec.Ano.Místo chovatele rádce vychází chovatelský magazín.Jinak Chovatel.Mějte se.mch.
torochu doplním Viktora, časopis Chovatel vydáva českých svaz chovatelů jako svůj odborný časopis, Magazín chovatele je soukromí chovatelský časopis jehož šéfredaktorka a vydavatelka je paní Iveta Prombergerová, časopis Chovatel - rádce šefredaktorky Olgy Makariusové již v tištěné podobě nevychází - měla jej nahradit internetová forma, bohužel ta stránka asi nefunguje. Dále je v prodeji především inzertní časopis Fauna ale to je asi zřejmé ,
kralikaar
napsal(a):
čawec.Ano.Místo chovatele rádce vychází chovatelský magazín.Jinak Chovatel.Mějte se.mch.
a ještě náhled na Magazín chovatele
kittikit
napsal(a):
V trafice mi v březnu řekli, že Chovatelský magazín již nevychází, ale pokud se dobře dívám (je to špatně vidět), je to dubnové číslo?
je to dubnové číslo, v trafice si to zřejmě spletli z Chovatelem - rádce. pokud bys chtěl předplatné tak napíš na tento email a dostaneš veškeré informace findova@centrum.cz
nitraner
napsal(a):
je to dubnové číslo, v trafice si to zřejmě spletli z Chovatelem - rádce. pokud bys chtěl předplatné tak napíš na tento email a dostaneš veškeré informace findova@centrum.cz
Právě že nespletli, viděl jsem na vlastní oči nějaký přípis distributora, že Chovatelský magazín ukončil činnost. Tak jsem podle www, které jsou na boku časopisu, našel kontakt a objednal si předplatné telefonicky. Akorát při najíždění na www.chovatele.cz mi antivir neustále vyskakoval, že je to podezřelá stránka .
nitraner
napsal(a):
Ano,chovatelský magazín ukončil existenci na stáncích a seženete ho,když si ho předplatíte u Prombergeru.