Ahoj,
budu mít asi trochu hloupý dotaz, chci si koupit zakrslého králíčka jako mazlíčka, které plemeno se nejlépe hodí k ochočení? Jak starého a pohlaví? Hodně jsem četla o tom, že je lepší pořídit rovnou králíčky dva, jak je to potom se seznamováním - jsou nějaká plemena, která se nesnesou?
Ještě jeden dotaz - nemáte kontakt na nějakého výrobce klecí - chtěla bych nějakou větší, nejlépe kombinaci dřeva s pletivem.
Díky moc.
Vlaďka
vladka
napsal(a):
Ahoj,
budu mít asi trochu hloupý dotaz, chci si koupit zakrslého králíčka jako mazlíčka, které plemeno se nejlépe hodí k ochočení? Jak starého a pohlaví? Hodně jsem četla o tom, že je lepší pořídit rovnou králíčky dva, jak je to potom se seznamováním - jsou nějaká plemena, která se nesnesou?
Ještě jeden dotaz - nemáte kontakt na nějakého výrobce klecí - chtěla bych nějakou větší, nejlépe kombinaci dřeva s pletivem.
Díky moc.
Vlaďka
Ahoj, tak jaké plemeno na ochočení... já mám třeba beránka a nikdy jsem s ním neměla problémy, je to hodné a vyrovnané zvíře. Mám jenom jeho a je to OK. Mám ho od malinka, a jak jsem si ho vychovala, tak ho mám... S jinými plemeny nemám zkušenosti, ale mohu ti ho doporučit.
Ničeho se nebojí, vysávám kolem něj a on jen leží a čučí na mě...
Ale taky záleží na povaze, já jsem měla štěstí
A s tou klecí, ti neporadím, o nikom nevím...
tak ahoooooj V.