mili
napsal(a):
Ahoj, taky jste včera nechávali své králoušky vyprdíkovat venku...???
Jé to je chyba!!!!! kámoš patří sem...
mili
napsal(a):
Překvapuje mě jak se to tu nehýbe... Bývávalo to lepší...
Já venčím každej víkend když je aspoň trochu počasí.Králoš s náma jezdí na chalupu a je tam celej den venku.Máme to tak zabezpečený,aby neměl kudy utéct,takže tam je i sám.Teď už mu to ale asi kvůli zimě skončí.Jinak je to panelákovej mazlík,tak aby nám nenastydnul.
Mili co je to za králíka???Tchýně si pořídila podobnou králindu a nevím jak se tomu zbarvení říká.Jediný co jsem našla jako podobnou barvu byla nějaká snad rhonská.Ta naše má teda víc tmavejch znaků a má jedno oko modré a jedno tmavé.
zvířátková

XXX.XXX.240.157
v v
napsal(a):
Já venčím každej víkend když je aspoň trochu počasí.Králoš s náma jezdí na chalupu a je tam celej den venku.Máme to tak zabezpečený,aby neměl kudy utéct,takže tam je i sám.Teď už mu to ale asi kvůli zimě skončí.Jinak je to panelákovej mazlík,tak aby nám nenastydnul.
Mili co je to za králíka???Tchýně si pořídila podobnou králindu a nevím jak se tomu zbarvení říká.Jediný co jsem našla jako podobnou barvu byla nějaká snad rhonská.Ta naše má teda víc tmavejch znaků a má jedno oko modré a jedno tmavé.
Rhonský je jedině bílý s kresbou. Tohle je japonský .
zvířátková

XXX.XXX.240.157
v v
napsal(a):
Já sem pako.Díky Leo za opravu.Myslela jsem japonského a napsala blbinu....Takže si taky myslíš že je to japonský????
Jj, jsou tam teda dva, jeden duryňák a jeden japonec. Ale počítala jsem s tím, že myslíte toho "strakoše".
mili
napsal(a):
Na zahradu.... Nevíte náhodou o nějakém pěkném beraním fešákovi? Ten kamarádky je trošku...No neschopný...
Někde buťo západní nebo jižní čechy, nebo vlastně jezdíme všude i na moravu apod....
Jám mám samečka - beránek - schopný zase až moc
blanche
napsal(a):
Jám mám samečka - beránek - schopný zase až moc
http://ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/ show.php?tema=46784&r=9&m=2&page=1
má tu i galerku - můžeš juknot
ale jsem z Pha
zvířátková

XXX.XXX.42.14
mili
napsal(a):
Ahojky, blanche; odkuď že jsi...? Vím jen že se oběvuješ i na koňské diskusi...
Však Blanka tady v tom posledním příspěvku píše, že z Prahy .