Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2006 14:19

Kde se dají koupit tyhle napáječky?

18.3.2006 16:16

ttt napsal(a):
Kde se dají koupit tyhle napáječky?

Já jsem si je přivezl v prosinci z Německa. Jsou ty samé, ale transparentní,tj. poloprůhledné. Pokud je tam koupíš na velké výstavě, kde je zastoupeno více prodejců, kteří se předhánějí v lepších nabídkách a vezmeš jich větší množství, tak je u nás nemůžeš koupit levněji. To platí i o některých jiných potřebách a pomůckách. Například jesle na seno, keramická krmítka atd.
Navíc je tam větší výběr různých druhů. Pokud chceš kupovat větší množství, radím vydržet do podzimu a vyrazit na větší výstavu do Německa. Ideální příležitostí "spojit příjemné s užitečným" bude 25.Evropská výstava drobných zvířat, která se koná 8.-10.prosince v Lipsku.

18.3.2006 18:14

kulanda napsal(a):
Já jsem si je přivezl v prosinci z Německa. Jsou ty samé, ale transparentní,tj. poloprůhledné. Pokud je tam koupíš na velké výstavě, kde je zastoupeno více prodejců, kteří se předhánějí v lepších nabídkách a vezmeš jich větší množství, tak je u nás nemůžeš koupit levněji. To platí i o některých jiných potřebách a pomůckách. Například jesle na seno, keramická krmítka atd.
Navíc je tam větší výběr různých druhů. Pokud chceš kupovat větší množství, radím vydržet do podzimu a vyrazit na větší výstavu do Německa. Ideální příležitostí "spojit příjemné s užitečným" bude 25.Evropská výstava drobných zvířat, která se koná 8.-10.prosince v Lipsku.

No dík za odpověď. Já je taky přivezl v prosinci z Norinbergu. Ale vzal jsem jich na zkoušku jen deset a potřebuju další. Do Lipska se samozřejmě chystám, ale tak dlouho se mi čekat nechce. Údajně se dají sehnat i někde tady. Alespoň to nedávno tvrdil pan Sirotek v receptáři. Ukazoval tam právě ty průhledné. Vím, že se s ním dobře znáš, nemohl by jsi se ho tedy prosím zeptat kde? Moc by mi to pomohlo. Dneska jsem kvůli tomu vyrazil do Lyse nad Labem na Zemědělce s nadějí, že už to tam bude někdo nabízet, ale nic. Díky moc.

18.3.2006 18:45

ttt napsal(a):
No dík za odpověď. Já je taky přivezl v prosinci z Norinbergu. Ale vzal jsem jich na zkoušku jen deset a potřebuju další. Do Lipska se samozřejmě chystám, ale tak dlouho se mi čekat nechce. Údajně se dají sehnat i někde tady. Alespoň to nedávno tvrdil pan Sirotek v receptáři. Ukazoval tam právě ty průhledné. Vím, že se s ním dobře znáš, nemohl by jsi se ho tedy prosím zeptat kde? Moc by mi to pomohlo. Dneska jsem kvůli tomu vyrazil do Lyse nad Labem na Zemědělce s nadějí, že už to tam bude někdo nabízet, ale nic. Díky moc.

Prosím Vás o jakou napaječku jde a pro jaky druh zvířat se dá použít a kde se umisťuje?
Děkuji za odpovědi. Zahradník

18.3.2006 19:59

zahradnik napsal(a):
Prosím Vás o jakou napaječku jde a pro jaky druh zvířat se dá použít a kde se umisťuje?
Děkuji za odpovědi. Zahradník

Je to plastová litrová napáječka pro králíky. Zavěsí se na venkovní stranu dvířek u kotce. Králík zvedá jazykem nypl a tím si pouští vodu.

22.3.2006 02:47

ttt napsal(a):

Zavolej P.Sirotkovi na tel.: 723 958 290

17.8.2007 16:31

kulanda napsal(a):

vyfotila jsem si " někde " tuhle napáječku a docela marně ji také sháním, ve výsledku jsou si podobné s výše uvedenou napáječkou.Prosím, sdělte, pokud jste zjistili, kde se dají sehnat u nás. Děkuji.

17.8.2007 17:08

kulanda napsal(a):

maji ji na happyanimals firma ferplast (ale asi ji maji pouze ke kleci)

17.8.2007 17:50

andelaskoloudova napsal(a):
maji ji na happyanimals firma ferplast (ale asi ji maji pouze ke kleci)

http://www.happyanimals.cz/mi sky-napajecky-zas obniky-pro-hlo davce/ferplast-na pajecka- sippy /odtsrante mezery/

24.8.2007 14:04

bardi napsal(a):
http://www.happyanimals.cz/mi sky-napajecky-zas obniky-pro-hlo davce/ferplast-na pajecka- sippy /odtsrante mezery/

http://www.sweb.cz/hradsky-sunk/ - našla jsem tu o něco levnější tyhle plastové napáječky s nerez nipplem. Jen než si je pořídím mám na vás, co je již vlastníte, dotaz.
Netečou když z nich králíčci pijí? Nerada bych, aby měli mokro v kotcích.Nyní mám ještě keramické misky a ty jsou věčně převrácené nebo znečištěné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík