kralik
napsal(a):
Prosím o radu samec nejeví zajem o samičku i když se mu staví.Stáří jeden rok .Dík za rady
Ahoj, já vždy koupím celer a dávám ho samci i samici před připouštěním, když o sebe nejeví zájem. Zabírá to na oba. Samci dávám jen oves, seno, vodu, a ten celer. Vyzkoušejte to chlapi i na sobě je to zaručený recept. Když Vám manželky udělají celerovou pomazánku, tak je to naprosto jasné proč. ;-)
hanys
napsal(a):
Ahoj, já vždy koupím celer a dávám ho samci i samici před připouštěním, když o sebe nejeví zájem. Zabírá to na oba. Samci dávám jen oves, seno, vodu, a ten celer. Vyzkoušejte to chlapi i na sobě je to zaručený recept. Když Vám manželky udělají celerovou pomazánku, tak je to naprosto jasné proč. ;-)
jak dlouho dáváte celer než dostanou chuť?
hanys
napsal(a):
Můžu Vám vstoupit do diskuze? Nevíte, co (nějaký vitamin? poměr látek?) v tom celeru vyvolá králíkům chuť k páření?