Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.12.2008 15:40
kralik

XXX.XXX.118.99

Prosím o radu samec nejeví zajem o samičku i když se mu staví.Stáří jeden rok .Dík za rady

10.12.2008 17:57
hanys

XXX.XXX.4.122

kralik napsal(a):
Prosím o radu samec nejeví zajem o samičku i když se mu staví.Stáří jeden rok .Dík za rady

Ahoj, já vždy koupím celer a dávám ho samci i samici před připouštěním, když o sebe nejeví zájem. Zabírá to na oba. Samci dávám jen oves, seno, vodu, a ten celer. Vyzkoušejte to chlapi i na sobě je to zaručený recept. Když Vám manželky udělají celerovou pomazánku, tak je to naprosto jasné proč. ;-)

11.12.2008 17:12
bambukac

XXX.XXX.35.178

hanys napsal(a):
Ahoj, já vždy koupím celer a dávám ho samci i samici před připouštěním, když o sebe nejeví zájem. Zabírá to na oba. Samci dávám jen oves, seno, vodu, a ten celer. Vyzkoušejte to chlapi i na sobě je to zaručený recept. Když Vám manželky udělají celerovou pomazánku, tak je to naprosto jasné proč. ;-)

jak dlouho dáváte celer než dostanou chuť?

11.12.2008 20:40
hanys

XXX.XXX.4.122

bambukac napsal(a):
jak dlouho dáváte celer než dostanou chuť?

koupím jen jeden a pokrajuju podle jejich chuti.

13.12.2008 11:30
kralik

XXX.XXX.118.99

kralik napsal(a):

Tak to funguje skvěle samec uz po dvou dnech začal řádit hurá!!!

13.12.2008 15:17
hanys

XXX.XXX.4.122

kralik napsal(a):
Tak to funguje skvěle samec uz po dvou dnech začal řádit hurá!!!

Super, já budu připouštět za týden, tak se také musím pojistit celerem. Mám jen jeden problém s jednou starší samicí. Ještě ji nechci vyřadit z chovu. Jak dlouho necháváte samice v chovu?

13.12.2008 22:47
kralik

XXX.XXX.118.99

hanys napsal(a):
Super, já budu připouštět za týden, tak se také musím pojistit celerem. Mám jen jeden problém s jednou starší samicí. Ještě ji nechci vyřadit z chovu. Jak dlouho necháváte samice v chovu?

Já je nechavám zhruba tak tři roky

19.12.2008 12:30
zelvickahanka

XXX.XXX.232.246

hanys napsal(a):

Můžu Vám vstoupit do diskuze? Nevíte, co (nějaký vitamin? poměr látek?) v tom celeru vyvolá králíkům chuť k páření?

Přidejte reakci

Přidat smajlík