Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.12.2008 18:11
andremarek

XXX.XXX.54.83

Tak jsem si taky po vzoru Petera Dudiňáka postavil novou králíkárnu. Kostra je z trámků,
stěny z OSB desek a podlahy z plastových desek. Pokud by chtěl někdo vědět detaily, klidně napište, rád vyzradím...
Rozměr kotců je 75*75*55.

14.12.2008 18:12
andremarek

XXX.XXX.54.83

andremarek napsal(a):
Tak jsem si taky po vzoru Petera Dudiňáka postavil novou králíkárnu. Kostra je z trámků,
stěny z OSB desek a podlahy z plastových desek. Pokud by chtěl někdo vědět detaily, klidně napište, rád vyzradím...

pokračování

14.12.2008 18:13
andremarek

XXX.XXX.54.83

andremarek napsal(a):
pokračování

pokračování

14.12.2008 18:13
andremarek

XXX.XXX.54.83

andremarek napsal(a):
pokračování

pokračování

14.12.2008 18:14
andremarek

XXX.XXX.54.83

andremarek napsal(a):
pokračování

pokračování

14.12.2008 18:14
andremarek

XXX.XXX.54.83

andremarek napsal(a):
pokračování

pokračování

14.12.2008 18:15
andremarek

XXX.XXX.54.83

andremarek napsal(a):
pokračování

pokračování

16.12.2008 07:33
peterd

XXX.XXX.20.41

andremarek napsal(a):
pokračování

Pekný deň prajem, teší ma že sa našiel další človek, ktorý sa podeli o svoje dielo Vaša konštrukcia sa mi páči, len pozor, z vlastnej skusenosti, dávajte niečo na hryzenie, lebo králikom chutí všetko
Veľa zdaru Peter

16.12.2008 12:46
andremarek

XXX.XXX.27.66

peterd napsal(a):
Pekný deň prajem, teší ma že sa našiel další človek, ktorý sa podeli o svoje dielo Vaša konštrukcia sa mi páči, len pozor, z vlastnej skusenosti, dávajte niečo na hryzenie, lebo králikom chutí všetko
Veľa zdaru Peter

Tak teď jste mne vylekal... Vám se už pustii do těch osb desek? Doufám, že si radši vyberou dřevo na dvířkách - obyčejné desky než ty OSB. Budu se snažit jim tam něco dávat, snad to pomůže...

17.12.2008 11:25
peterd

XXX.XXX.20.41

andremarek napsal(a):
Tak teď jste mne vylekal... Vám se už pustii do těch osb desek? Doufám, že si radši vyberou dřevo na dvířkách - obyčejné desky než ty OSB. Budu se snažit jim tam něco dávat, snad to pomůže...

Vystrašiť som vas nechcel, ale niektorý to skúšali. Neurobili žiadnu dieru a ani nič podobné, viac im chutí obyčajné drevo. U mňa sa pustili do latiek ktoré držia plech, odporúčam dať na nich rohové lišty a aj do dvierok, ale tie su z väčšej časti kryté lištami. Ale myslím že som neporadil nič nové s tým pridávaním dreva na hryzenie. Veľa zdaru

17.12.2008 14:18
medved

XXX.XXX.13.21

peterd napsal(a):
Vystrašiť som vas nechcel, ale niektorý to skúšali. Neurobili žiadnu dieru a ani nič podobné, viac im chutí obyčajné drevo. U mňa sa pustili do latiek ktoré držia plech, odporúčam dať na nich rohové lišty a aj do dvierok, ale tie su z väčšej časti kryté lištami. Ale myslím že som neporadil nič nové s tým pridávaním dreva na hryzenie. Veľa zdaru

No, fakt paráda !!! Taky bych takovou chtěl, ale nemám na ni materiál Docela Vám ji závidím

21.12.2008 09:07
ozzydan

XXX.XXX.224.205

medved napsal(a):
No, fakt paráda !!! Taky bych takovou chtěl, ale nemám na ni materiál Docela Vám ji závidím

taky mam králikarnu z OSBdesek už mi lumpi prokousali ale jinak v pohodě jen to je třeba natřít nebo mit pod střechou dost to trpi voda atd, jinak stavim ted kralikarnu takou malinkou 5x4m kotce 150x150cm a některe menší včera jsem tam dělal eletriku žarovky leddiodove odběr 1,2W moc nesviti ale nic neberou dale se chysta kamerovy systém at mužu provadět kontrolu z klidu domova prosim rýpaly a jine at se zdrži blbych připominek, mi se to tak libi a nikdo mi to nevymluvi kraliky chovam už skoro 30 let tak vo tom něco gou Dan jo foto dodam pokud bude zajem

21.12.2008 13:39
andremarek

XXX.XXX.54.83

ozzydan napsal(a):
taky mam králikarnu z OSBdesek už mi lumpi prokousali ale jinak v pohodě jen to je třeba natřít nebo mit pod střechou dost to trpi voda atd, jinak stavim ted kralikarnu takou malinkou 5x4m kotce 150x150cm a některe menší včera jsem tam dělal eletriku žarovky leddiodove odběr 1,2W moc nesviti ale nic neberou dale se chysta kamerovy systém at mužu provadět kontrolu z klidu domova prosim rýpaly a jine at se zdrži blbych připominek, mi se to tak libi a nikdo mi to nevymluvi kraliky chovam už skoro 30 let tak vo tom něco gou Dan jo foto dodam pokud bude zajem

O fotky určitě zájem mám, jsem moc zvědavý na to řešení s osvětlením a taky tak vše okolo. každý má většinou nějakou tu svoji "vychytávku" na kterou normálně člověk nepřijde...

28.12.2008 18:01
ozzydan

XXX.XXX.224.205

andremarek napsal(a):
O fotky určitě zájem mám, jsem moc zvědavý na to řešení s osvětlením a taky tak vše okolo. každý má většinou nějakou tu svoji "vychytávku" na kterou normálně člověk nepřijde...

králikárna z venčí

28.12.2008 18:04
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
králikárna z venčí

pohled z jiné strany

28.12.2008 18:09
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
pohled z jiné strany

vše je teprve v počatečních pracích jde to pomalu je to nedokončené

28.12.2008 18:13
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
vše je teprve v počatečních pracích jde to pomalu je to nedokončené

prosvětleni stropu pomocí polykarbonátu

28.12.2008 18:16
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
prosvětleni stropu pomocí polykarbonátu

opravdu nekritizovat nepořádek je to uspořádany bordel v rozestavěné králikarně

28.12.2008 18:25
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
opravdu nekritizovat nepořádek je to uspořádany bordel v rozestavěné králikarně

světla svitici modře jsou leddiodove žárovky 1,2w moc nesvíti ale 4 světla mi dostatěčně osvětlí králikarnu na krmeni. prostřední světlo je 100w žárovka kdybych potřeboval přisvítit ale požívam minimálně . ty leddiodove světla když nechám svítit nonstop 24 hodin tak za den spálim energii za 32 haléřu

28.12.2008 18:31
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
světla svitici modře jsou leddiodove žárovky 1,2w moc nesvíti ale 4 světla mi dostatěčně osvětlí králikarnu na krmeni. prostřední světlo je 100w žárovka kdybych potřeboval přisvítit ale požívam minimálně . ty leddiodove světla když nechám svítit nonstop 24 hodin tak za den spálim energii za 32 haléřu

v připadě velké potřeby světla je tam i halogen který si otočim a přisvítím i ven

28.12.2008 18:35
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
v připadě velké potřeby světla je tam i halogen který si otočim a přisvítím i ven

dráty dolištovat, štít dodeskovat jinak zatíši z radegastem

28.12.2008 18:39
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
dráty dolištovat, štít dodeskovat jinak zatíši z radegastem

ještě přijdou zařezat desky, obložit stěny , namontovat napájecí systém

28.12.2008 18:44
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
ještě přijdou zařezat desky, obložit stěny , namontovat napájecí systém

no a ještě tam bude zabudovaná minikamera (bezdrátová) barevná ze zvukem

28.12.2008 18:47
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
no a ještě tam bude zabudovaná minikamera (bezdrátová) barevná ze zvukem

čekatelé na novou prostornou králikárnu

28.12.2008 18:50
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
čekatelé na novou prostornou králikárnu

a ja taky čekám

28.12.2008 18:56
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
a ja taky čekám

celkem to zhrnu je to nedokončené, stavím to sam jak se dá a kde jsem co sehnal levně nebo zadarmo toto co stoji jsem postavil uplně sám bez pomoci za 6 dnu od rána do večera ale dokončovací práce budou trvat určitě déle a nebudou tyto práce tak vidět jak když jsem začínal ale potřeboval jsem to rychle zastřešit abych mohl dělat i v nepříznivém počasi .

28.12.2008 19:25
andremarek

XXX.XXX.54.83

ozzydan napsal(a):
celkem to zhrnu je to nedokončené, stavím to sam jak se dá a kde jsem co sehnal levně nebo zadarmo toto co stoji jsem postavil uplně sám bez pomoci za 6 dnu od rána do večera ale dokončovací práce budou trvat určitě déle a nebudou tyto práce tak vidět jak když jsem začínal ale potřeboval jsem to rychle zastřešit abych mohl dělat i v nepříznivém počasi .

Vypadá to dost dobře. Taky bych jednou chtěl takové zařízení. Já mám sice králíkárny pod střechou ale nejsou tam ani dveře, jen závěs, stěny hodně prosklené a je tam hodně spár, kterými tam táhne. Když je tak do -3 tak mi tam sice nemrzne, ale jak začne foukat od severu, tak je to přímo proti nim a to už tak fouká třetí den a začínají mi zamrzat hadičkové napáječky...
Díval jsem se, odkud jste a máte to docela blízko k prodejci těch plastových desek, které jsem tu popisoval - www.nejlevnejsiploty.cz mají je za katalogové ceny.
Až budete mít další fotky, určitě se pochlubte. Už se těším.

28.12.2008 20:42
ozzydan

XXX.XXX.224.205

andremarek napsal(a):
Vypadá to dost dobře. Taky bych jednou chtěl takové zařízení. Já mám sice králíkárny pod střechou ale nejsou tam ani dveře, jen závěs, stěny hodně prosklené a je tam hodně spár, kterými tam táhne. Když je tak do -3 tak mi tam sice nemrzne, ale jak začne foukat od severu, tak je to přímo proti nim a to už tak fouká třetí den a začínají mi zamrzat hadičkové napáječky...
Díval jsem se, odkud jste a máte to docela blízko k prodejci těch plastových desek, které jsem tu popisoval - www.nejlevnejsiploty.cz mají je za katalogové ceny.
Až budete mít další fotky, určitě se pochlubte. Už se těším.

děkuji za pochvalu . ty plastove desky se vyrádi někde v čechách koukal jsem na ty stránky a našel jsi prodejce v okrase za stejné ceny jak u výrobco ted jsem byl venku a pořídil pár fotek co se týka osvětlení je to foceno bez blesku aby byla vidět intenzita světla toto je foceno ze vzdálenosti 8 metru a jsou tam rozvícena 4 světla po 1,2w

28.12.2008 20:50
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
děkuji za pochvalu . ty plastove desky se vyrádi někde v čechách koukal jsem na ty stránky a našel jsi prodejce v okrase za stejné ceny jak u výrobco ted jsem byl venku a pořídil pár fotek co se týka osvětlení je to foceno bez blesku aby byla vidět intenzita světla toto je foceno ze vzdálenosti 8 metru a jsou tam rozvícena 4 světla po 1,2w

jsem zapomněl uvest jsem z okresu Frýdek-Místek toto je pohled vevnitř na krmení to stačí to ady každy měl představu kolik světla je ze 4 malých světlušek

28.12.2008 20:57
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
jsem zapomněl uvest jsem z okresu Frýdek-Místek toto je pohled vevnitř na krmení to stačí to ady každy měl představu kolik světla je ze 4 malých světlušek

foceno z venku tak jen pro porovnání

29.12.2008 18:33
lazzna

XXX.XXX.48.29

ozzydan napsal(a):
foceno z venku tak jen pro porovnání

Dobrý den,zdědil jsem po tchánovi nějaké králíky a jelikož se venkovní králíkárna rozpadá,rozhodl jsem se postavit z dostupných informací novou,pouze umístěnou v kůlně(nepromrzá,takže mohu připouštět i v zimě).Venkovní čeká v brzké době.Tak snad se vám bude líbit.

29.12.2008 18:33
lazzna

XXX.XXX.48.29

lazzna napsal(a):
Dobrý den,zdědil jsem po tchánovi nějaké králíky a jelikož se venkovní králíkárna rozpadá,rozhodl jsem se postavit z dostupných informací novou,pouze umístěnou v kůlně(nepromrzá,takže mohu připouštět i v zimě).Venkovní čeká v brzké době.Tak snad se vám bude líbit.

pokračování

29.12.2008 18:34
lazzna

XXX.XXX.48.29

lazzna napsal(a):
pokračování

pokrač.

29.12.2008 18:36
lazzna

XXX.XXX.48.29

lazzna napsal(a):
pokrač.

pokrač.

1.7.2018 13:49
Peter Mrkvica

XXX.XXX.87.56

Dobry den, kde ste zohnali tie plastove dosky?

1.7.2018 17:05
Peter Mrkvica

XXX.XXX.49.50

andremarek napsal(a):

Dobry den, kde ste zohnali tie plastove dosky?

Přidejte reakci

Přidat smajlík