blanche
napsal(a):
Ahojky,
konečně sem dávám slíbené fotečky Fida
. . . Fido a jeho apartmá
blanche
napsal(a):
bez komentáře
A to jsem já s novou láskou je ale plyšová
zviratkova
napsal(a):
Vždyť máš extra složku, tak to si sem toho můžeš nabouchat nekonečno ... Plyšák je krásnej, chudáček, to určitě nečekal, že bude takhle v provozu
blanche
napsal(a):
. . . Tak aby to nevypadalo, že Fido z plyšáků neslejzá
blanche
napsal(a):
. . . Tak aby to nevypadalo, že Fido z plyšáků neslejzá
.
johanka81
napsal(a):
Ty jo, Fido je stejne bozan :) fakt k sezrani. A je to legrace pozorovat ho na plysakovi :))
Ahojky - mám nový foťák a spoustu nových foteček
Něco sem zase přidávám ...
blanche
napsal(a):
Ahojky - mám nový foťák a spoustu nových foteček
Něco sem zase přidávám ...
.
zviratkova
napsal(a):
Jo a to tam máte místo travičky písek?
Tak to jsem ráda, že se fotečky líbí
Byli jsme s Fidem jen chvíli venku na chalupě ... máme písek i travičku, ale té moc není ... pěkně se venku vyblbnul a já fotila, co se jen dalo
Kšíry jsem si dělala sama doma - je to ze 2 gum a účel to plní taky
blanche
napsal(a):
Tak to jsem ráda, že se fotečky líbí
Byli jsme s Fidem jen chvíli venku na chalupě ... máme písek i travičku, ale té moc není ... pěkně se venku vyblbnul a já fotila, co se jen dalo
Kšíry jsem si dělala sama doma - je to ze 2 gum a účel to plní taky
Ta fotky jsou úžasné! Fidoušek je moc krásný a hlavně tam, kde nejde moc vidět vodítko, tak vypadá přirozeně
blanche
napsal(a):
Ahojky,
Mám další ... foto sestra
medik
napsal(a):
No to je romantika! Krása. Nevím jestli jsi to byla ty, co jsi psala že králík značkuje. Já jsem před 14 dny nechala kastrovat Piškota a je to vážně změna. Takže pokud obtíže pokračují, vřele doporučuju!
Značkování - jak kdy ... teď je docela klid - nesmím zakřiknout ... Když ho to ale chytne ... postříká všechno
Ale jinak je šíleně mazlivej a přítulnej
blanche
napsal(a):
Ahojky,
Ahojky,
tak mám pár nových foteček Fidouška ... měla jsem půjčenou samičku přes víkend na připuštění
Tak jsem zvědavá, co z toho bude ... každopádně si to králici užili
Na 1. fotce je Fido v plné polní ...
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak mám pár nových foteček Fidouška ... měla jsem půjčenou samičku přes víkend na připuštění
Tak jsem zvědavá, co z toho bude ... každopádně si to králici užili
Na 1. fotce je Fido v plné polní ...
Tady je samička
blanche
napsal(a):
Romantika
. . . no, mezi náma ... ani se jí nedivím ... je to šílenej úchyl ... nejdřív mu možná ani nedocházelo, že to není ta plyšová
blanche
napsal(a):
. . . no, mezi náma ... ani se jí nedivím ... je to šílenej úchyl ... nejdřív mu možná ani nedocházelo, že to není ta plyšová
Samičku zajímalo stejně více žrádlo
blanche
napsal(a):
.
Toť asi pro dnešek vše ... teď tu bude měsíc čekání ... tak nevim nevim ... ale budu doufat
zviratkova
napsal(a):
No jo, ale to by asi chtělo zakrslou, ne? Mě by teď prcků bylo líto, kdyby měli osud na pekáči :-(
To mi říkej ... Já jsem byla ráda, že mi babča samičku půjčila ... zakrslá není, ale veliká taky ne ... je to takovej střed ... Snad by to nevadilo ... ale o jejich osudu ... no nevim nevim ... Já bych byla rozhodně proti ... s tím ale nic moc asi nenadělám ...
blanche
napsal(a):
To mi říkej ... Já jsem byla ráda, že mi babča samičku půjčila ... zakrslá není, ale veliká taky ne ... je to takovej střed ... Snad by to nevadilo ... ale o jejich osudu ... no nevim nevim ... Já bych byla rozhodně proti ... s tím ale nic moc asi nenadělám ...
To jo, koukám, že je velká jako Fidoušek. Ouška má dlouhá, ale kus ženské to teda asi nebude. Má pěknou barvu, hezká samička...Jde tam právě o to, že kdyby byli zakrslí, mohli byste je dát do světa, ale snad se i Ti je i tak povede "zachránit". Myslím si, že budou zajímavě barevní.
zviratkova
napsal(a):
To jo, koukám, že je velká jako Fidoušek. Ouška má dlouhá, ale kus ženské to teda asi nebude. Má pěknou barvu, hezká samička...Jde tam právě o to, že kdyby byli zakrslí, mohli byste je dát do světa, ale snad se i Ti je i tak povede "zachránit". Myslím si, že budou zajímavě barevní.
No uvidíme ... taky jestli z toho vůbec něco bude ... No, kdyby bylo na mě ... nechám si je všechny
blanche
napsal(a):
Ahojky,
Něco sem příhodím
blanche
napsal(a):
Ahojky,
"KÁMOŠI"
blanche
napsal(a):
Ahojky,
Musím se pochlubit
zviratkova
napsal(a):
Fakt jo? Tak to Fido zvládnul! Jééé, budou určitě krásní, z každého rodiče koukám budou mít něco
Gratuluju!
Děkuji za gratulaci ... já jsem z toho byla opravdu paf :))) Babča mi je týden tajila a čekala, až dorazim ... pak jsem se nestačila divit ... alespoň budu mít co fotit :)))) hlavně, aby byli zdraví ...
blanche
napsal(a):
Děkuji za gratulaci ... já jsem z toho byla opravdu paf :))) Babča mi je týden tajila a čekala, až dorazim ... pak jsem se nestačila divit ... alespoň budu mít co fotit :)))) hlavně, aby byli zdraví ...
To jsou roztomilé kuličky! A koukám že se barevně vyvedli po tatínkovi.
Tak ať hezky rostou. Jsou krásný!
blanche
napsal(a):
Ahojky,
Tak jsem zase fotila
kera
napsal(a):
Jo abych nezapomela chtela jsem se ze zeptat jestli se Fidovi loupe taky kuze v usich?????Diky
Já jsem z Prahy :( To je daleko ... škoda ... Ouška se mu neloupou ...
Miminka už rostou