hanys
napsal(a):
musím sem dát pár fotek.
FBstrdiv mi onemocněla a tak ji mám v pokoji na léčení. Už vypadá dobře, jen hrozně zhubla.
hanys
napsal(a):
FBstrdiv mi onemocněla a tak ji mám v pokoji na léčení. Už vypadá dobře, jen hrozně zhubla.
Z deseti mladých se mi podařilo zachránit jen 4.
hanys
napsal(a):
Z deseti mladých se mi podařilo zachránit jen 4.
Jen jeden je strakatý. Připouštěla jsem FBstrdiv s FBdiv samcem a mladí jsou železití.
hanys
napsal(a):
Jen jeden je strakatý. Připouštěla jsem FBstrdiv s FBdiv samcem a mladí jsou železití.
Ten strakáček bude asi divoce zbarvený.
hanys
napsal(a):
.
ale ještě si tou barvou nejsem moc jistá, je hodně tmavý
hanys
napsal(a):
ale ještě si tou barvou nejsem moc jistá, je hodně tmavý
.
hanys
napsal(a):
.
lahvičku jsem koupila ve zverimexu a krmím je kondenzovaným mlékem s přídavkem rabitinu
hanys
napsal(a):
lahvičku jsem koupila ve zverimexu a krmím je kondenzovaným mlékem s přídavkem rabitinu
vždycky je musím nechat vyběhat aby se vyčurali, jinak mají bříška k prasknutí
hanys
napsal(a):
vždycky je musím nechat vyběhat aby se vyčurali, jinak mají bříška k prasknutí
je to docela problém, protože mléko jim vždycky hrkne do nosu a pak chudáčci začnou frkat.
hanys
napsal(a):
je to docela problém, protože mléko jim vždycky hrkne do nosu a pak chudáčci začnou frkat.
.
hanys
napsal(a):
.
Jsou určitě menší, než jiní králíci v jejich věku, ale veterinář říkal, že to potom doženou pevnou stravou. Teď jde o to aby přežili.
hanys
napsal(a):
Jsou určitě menší, než jiní králíci v jejich věku, ale veterinář říkal, že to potom doženou pevnou stravou. Teď jde o to aby přežili.
děti z toho mají radost, že se jim stal pokoj králíkárnou :-)
hanys
napsal(a):
děti z toho mají radost, že se jim stal pokoj králíkárnou :-)
čepici jsem použila jako hnízdo
hanys
napsal(a):
.
Naše ZBstrdiv (93b) jim leze do bedny. Říkáme jí malá mamka a nebo Torpédo. Čekáme mladé kolem 24.1.
hanys
napsal(a):
Naše ZBstrdiv (93b) jim leze do bedny. Říkáme jí malá mamka a nebo Torpédo. Čekáme mladé kolem 24.1.
a ještě našeho malého taťku ZBstrč (96B šampion spec výstavy zakrslých králíků) je fakt krásný. Zatím mají provizorní domečky, ale stejně pořád běhá venku a do budky chodí jen čurat.
hanys
napsal(a):
a ještě našeho malého taťku ZBstrč (96B šampion spec výstavy zakrslých králíků) je fakt krásný. Zatím mají provizorní domečky, ale stejně pořád běhá venku a do budky chodí jen čurat.
krásný že?