První letošní mladé

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.1.2009 12:46
dado

XXX.XXX.33.250

no ne teda první to se narodilo jen jedno a hned zmrzlo,ale pár dní na to se okotila druhá samice a ta jich má 12 tak snad už vydrží podotýkám že to jsou králíci na maso a ne na výstavy proto jsem je nechal všechny svému osudu co má vydržet vydrží

19.1.2009 14:52
vargo

XXX.XXX.96.34

dado napsal(a):
no ne teda první to se narodilo jen jedno a hned zmrzlo,ale pár dní na to se okotila druhá samice a ta jich má 12 tak snad už vydrží podotýkám že to jsou králíci na maso a ne na výstavy proto jsem je nechal všechny svému osudu co má vydržet vydrží

Tak to jsou krásný přírustci nám se mají narodit koncem měsíce, tak jsem na to zvědavá, ale už se těšim na mimča

3.3.2009 19:59
dado

XXX.XXX.33.250

vargo napsal(a):
Tak to jsou krásný přírustci nám se mají narodit koncem měsíce, tak jsem na to zvědavá, ale už se těšim na mimča

tak jak se vám letos daří tak takhle vypadají dneska ty malí s první fotky z 12 jich samice vychovala 11

3.3.2009 20:00
dado

XXX.XXX.33.250

dado napsal(a):
tak jak se vám letos daří tak takhle vypadají dneska ty malí s první fotky z 12 jich samice vychovala 11

další vrh tam jich je 10 jsou narozený 8.2.

3.3.2009 20:04
dado

XXX.XXX.33.250

dado napsal(a):
další vrh tam jich je 10 jsou narozený 8.2.

a poslední vrh ty jsou starý týden při první kontrole jich bylo 12 tak snad jsou všechny,ale všechny vrhy nedopadli takhle dobře jedna samice my pošla 5 dní po okocení přestala žrát a za 3 dny bylo po ní,další samice si nepostavila hnízdo začla rodit ,ale rodila dva dny celkem 14 mladých pak teprve naškubala chlupy mladý ale byli mrtví

3.3.2009 20:05
dado

XXX.XXX.33.250

dado napsal(a):
a poslední vrh ty jsou starý týden při první kontrole jich bylo 12 tak snad jsou všechny,ale všechny vrhy nedopadli takhle dobře jedna samice my pošla 5 dní po okocení přestala žrát a za 3 dny bylo po ní,další samice si nepostavila hnízdo začla rodit ,ale rodila dva dny celkem 14 mladých pak teprve naškubala chlupy mladý ale byli mrtví

a za asistence samice

3.3.2009 21:16
vargo

XXX.XXX.225.240

dado napsal(a):
a za asistence samice

Tak nám se narodilo 9 mladých

3.3.2009 21:17
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
Tak nám se narodilo 9 mladých

Zbylo jich 7 a už takovýhle

3.3.2009 21:19
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
Zbylo jich 7 a už takovýhle

Tenhle má nejhezčí barvu, takovou zvláštní

3.3.2009 21:23
vargo

XXX.XXX.225.240

vargo napsal(a):
Tenhle má nejhezčí barvu, takovou zvláštní

Pak se nám narodilo 10, ale ani jedno nepřežilo, byly roztahaný,samice měla králíčata prvně, tak doufám, že to bude tim, teď je zase březí, tak jsem zvědavá, jestli to udělá ještě jednou, tak je to špatná samice.
A potom se nám narodilo dalších 7

4.3.2009 17:34
kittikit

XXX.XXX.54.237

vargo napsal(a):
Pak se nám narodilo 10, ale ani jedno nepřežilo, byly roztahaný,samice měla králíčata prvně, tak doufám, že to bude tim, teď je zase březí, tak jsem zvědavá, jestli to udělá ještě jednou, tak je to špatná samice.
A potom se nám narodilo dalších 7

Mláďátka jsou opravdu moc pěkná. S tou samicí, co vám uhynula, máme podobnou zkušenost. Šestý den po okocení vyhodila 2 mláďata a přestala žrát i pít .Po dvou dnech jsme s ní jeli k veterináři, ten ji píchl injekci-antibiotika, další 4 jsme píchali doma sami. Čtvrtý den samice začíná opět pít i trochu jíst a 5.den je fit. Vypadá to, že ostatní mláďata přežila také. Tak doufáme, že je problém zažehnán

4.3.2009 22:59
ozzydan

XXX.XXX.224.205

kittikit napsal(a):
Mláďátka jsou opravdu moc pěkná. S tou samicí, co vám uhynula, máme podobnou zkušenost. Šestý den po okocení vyhodila 2 mláďata a přestala žrát i pít .Po dvou dnech jsme s ní jeli k veterináři, ten ji píchl injekci-antibiotika, další 4 jsme píchali doma sami. Čtvrtý den samice začíná opět pít i trochu jíst a 5.den je fit. Vypadá to, že ostatní mláďata přežila také. Tak doufáme, že je problém zažehnán

dnes maji 14 dnu a z hnizda se ani nehnou

4.3.2009 23:05
ozzydan

XXX.XXX.224.205

ozzydan napsal(a):
dnes maji 14 dnu a z hnizda se ani nehnou

no co sem se broběhl

6.3.2009 16:23
kralik

XXX.XXX.219.192

ozzydan napsal(a):
no co sem se broběhl

Tak to jsou naše první mladé plemene Velké Stříbřité.Je jich 6 a mají se čile k světu.

6.3.2009 16:25
kralik

XXX.XXX.219.192

kralik napsal(a):
Tak to jsou naše první mladé plemene Velké Stříbřité.Je jich 6 a mají se čile k světu.

6.3.2009 18:12
vidlaaak

XXX.XXX.166.26

dado napsal(a):

Sakryš ty strakáči jsou pěkní - co to křížíte zaplemena? Na to, že mají necelé sva měsíce, vypadají slušně...

Můžu se zeptat, jak jste docílil takového počtu mladých ve vrhu? Já mám letos zatim 4 vrhy po 9, 6 a 2x po dvou... snad se to během jara ještě zpraví...

6.3.2009 19:14
dado

XXX.XXX.33.250

vidlaaak napsal(a):
Sakryš ty strakáči jsou pěkní - co to křížíte zaplemena? Na to, že mají necelé sva měsíce, vypadají slušně...

Můžu se zeptat, jak jste docílil takového počtu mladých ve vrhu? Já mám letos zatim 4 vrhy po 9, 6 a 2x po dvou... snad se to během jara ještě zpraví...

Asi před pěti lety jsem koupil na výstavě samici NoS a připustil ji BO samice byla hodně plodná 12-14 mladých.Od tý doby si nechávám samice ze svého chovu a samce každoročně kupuji jiného nyní už mám 4 generaci a plodnost stále vysoká u prvniček většinou 11 mládat.Vloni jsem měl samce BOA a jen jednu samici bohužel s nim ani jednou nezabřezla tak jsem ji připustil u souseda obyčejnym křížencem a chytla se hned v březnu měla mladý s nich jsem si nechal tři do chovu na podzim je připustil tim BOA všechny zabřezli z mladých sem nechal zese dvě samice letos jsem koupil samce NoS a to jsou jejich potomci .Plodnost pořád vysoká, rychlí růst ,krmim seno,tvrdé rohlíky a granule ale ne králičí ale pro výkrm kachen ty se my osvědčili.Musim jen dodat že jsem měl letos obavy jestli samice zabřeznou jak byli tlustý, ale šlo to celkem dobře

Přidejte reakci

Přidat smajlík