jitka1
napsal(a):
Prima fotky a zároveň názorná ukázka. Můžeš napsat, jak jsou mimča stará?Jitka
Ahoj Jitko, vidím, že nevzdáváš svůj chov králíků a to je velmi dobře. Měla jsem starosti v rodině jestli si vzpomeneš tak pochopíš. Jinak králíčata jsou z úterka 17.2.. Jsou pro mne dost důležitá tak jsem samici ukecala, ze začátku skoro násilím. Něco nebo někdo ji značně vyplašil. Teď krmíme ráno a večer a zatím to vypadá dobře. Ahoj Petra
krenda
napsal(a):
Ahoj Jitko, vidím, že nevzdáváš svůj chov králíků a to je velmi dobře. Měla jsem starosti v rodině jestli si vzpomeneš tak pochopíš. Jinak králíčata jsou z úterka 17.2.. Jsou pro mne dost důležitá tak jsem samici ukecala, ze začátku skoro násilím. Něco nebo někdo ji značně vyplašil. Teď krmíme ráno a večer a zatím to vypadá dobře. Ahoj Petra
Já hned poslala mailík, ale asi máš novou adresu-vrátil se mě, že je chybná adresa přjíjemce.Jitka
krenda
napsal(a):
Ahoj to není možné, stále funguje adresa blondaci@seznam.cz. Ahoj Petra
Zde dávám ty moje mrňata.Jsou pěkně napapaní
letecm
napsal(a):
Zde dávám ty moje mrňata.Jsou pěkně napapaní
Jednomu králíčeti udělala samice na hřbetu malou oděrku.Ale už se mu to polmalu hojí.
letecm
napsal(a):
Jednomu králíčeti udělala samice na hřbetu malou oděrku.Ale už se mu to polmalu hojí.
holky to je tak krásné. já mám teď 10 mladých a váhala jsem jestli mám taky nějak podobně asistovat, ale máma je naštěstí dobrá, a teď mi odlehlo, protože 2-ou denní mimča mi přežili -17!!! Ale dávám do kotce 5-ti litrové kanistry s horkou vodou. Vždy ráno a večer Hana
hanys
napsal(a):
holky to je tak krásné. já mám teď 10 mladých a váhala jsem jestli mám taky nějak podobně asistovat, ale máma je naštěstí dobrá, a teď mi odlehlo, protože 2-ou denní mimča mi přežili -17!!! Ale dávám do kotce 5-ti litrové kanistry s horkou vodou. Vždy ráno a večer Hana
máte krásná králíčata. My teda zásadně nijak nepomáháme, už jenom kvůli tomu, aby je pak máma neodmítla, máme dobrý mámi, je to příroda a mi do ní nezasahujem, samozřejmě, když je králíčat víc, tak ty slabá většinou zajdou, ale tak to prostě je. Už máme 7 větších králíčat a teď nově dalších 7, jsou krásný