Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2009 09:28
0000

XXX.XXX.2.142

dobrý den začínám s chovem králíku a nevím jaké plemeno si vybrat chci to převážne na maso mohli byste mi nějá druhy doporučit jsem z pardubického kraje jestli se najde nějáký chovatel rád odvás odkoupím vaše králiky děkuji za odpoved

24.2.2009 10:32
agria

XXX.XXX.86.95

0000 napsal(a):
dobrý den začínám s chovem králíku a nevím jaké plemeno si vybrat chci to převážne na maso mohli byste mi nějá druhy doporučit jsem z pardubického kraje jestli se najde nějáký chovatel rád odvás odkoupím vaše králiky děkuji za odpoved

Dobrý den, vybrala bych si něco z masných plemen, ale záleží taky co se Vám taky líbí. My chováme burgundské a s těma jsme plně spokojeni. Ještě chováme francouzské berany, ale to už je něco jiného. Jinak ještě novozélandský bílý, kalifornský, kuní, siamský.

24.2.2009 11:04
kellim

XXX.XXX.251.137

0000 napsal(a):

Já také začínám a zvolil jsem KALIFORNÁKY. Zrovna dnes se mi okotila jedna samice bohužel všech 10 mladých roztahala ani neměla snahu udělat hnízdo .V neděli jsem byl na burze v Týništi a pár chovatelu tam své králíky nabízelo zejeďte se tam podívat tam si vyberete

25.2.2009 11:18
0000

XXX.XXX.2.142

kellim napsal(a):
Já také začínám a zvolil jsem KALIFORNÁKY. Zrovna dnes se mi okotila jedna samice bohužel všech 10 mladých roztahala ani neměla snahu udělat hnízdo .V neděli jsem byl na burze v Týništi a pár chovatelu tam své králíky nabízelo zejeďte se tam podívat tam si vyberete

dekuji za radu a nenašel by se nějáký chovetel který by měl nějáké králíky na prodej

25.2.2009 13:48
agria

XXX.XXX.86.95

0000 napsal(a):
dekuji za radu a nenašel by se nějáký chovetel který by měl nějáké králíky na prodej

Nejlepší by bylo něco koupit staršího na výstavě nebo na inzerát.Jinak není problém sehnat mladé králíky do chovu, ale byli by použitelní třeba až na podzim.

25.2.2009 17:08
kellim

XXX.XXX.251.137

agria napsal(a):
Nejlepší by bylo něco koupit staršího na výstavě nebo na inzerát.Jinak není problém sehnat mladé králíky do chovu, ale byli by použitelní třeba až na podzim.

Koukněte sem tady určitě koupite http://www.chovateletyniste. cz/program/program.htm
doufám že to nebude bráno jako reklama

5.3.2009 11:30
0000

XXX.XXX.2.142

kellim napsal(a):
Koukněte sem tady určitě koupite http://www.chovateletyniste. cz/program/program.htm
doufám že to nebude bráno jako reklama

díky všem za rady králíky jsem sehnal tet jen aby se chov podařil

Přidejte reakci

Přidat smajlík