0000
napsal(a):
dobrý den začínám s chovem králíku a nevím jaké plemeno si vybrat chci to převážne na maso mohli byste mi nějá druhy doporučit jsem z pardubického kraje jestli se najde nějáký chovatel rád odvás odkoupím vaše králiky děkuji za odpoved
Dobrý den, vybrala bych si něco z masných plemen, ale záleží taky co se Vám taky líbí. My chováme burgundské a s těma jsme plně spokojeni. Ještě chováme francouzské berany, ale to už je něco jiného. Jinak ještě novozélandský bílý, kalifornský, kuní, siamský.
0000
napsal(a):
dobrý den začínám s chovem králíku a nevím jaké plemeno si vybrat chci to převážne na maso mohli byste mi nějá druhy doporučit jsem z pardubického kraje jestli se najde nějáký chovatel rád odvás odkoupím vaše králiky děkuji za odpoved
Já také začínám a zvolil jsem KALIFORNÁKY. Zrovna dnes se mi okotila jedna samice bohužel všech 10 mladých roztahala ani neměla snahu udělat hnízdo .V neděli jsem byl na burze v Týništi a pár chovatelu tam své králíky nabízelo zejeďte se tam podívat tam si vyberete
kellim
napsal(a):
Já také začínám a zvolil jsem KALIFORNÁKY. Zrovna dnes se mi okotila jedna samice bohužel všech 10 mladých roztahala ani neměla snahu udělat hnízdo .V neděli jsem byl na burze v Týništi a pár chovatelu tam své králíky nabízelo zejeďte se tam podívat tam si vyberete
dekuji za radu a nenašel by se nějáký chovetel který by měl nějáké králíky na prodej
agria
napsal(a):
Nejlepší by bylo něco koupit staršího na výstavě nebo na inzerát.Jinak není problém sehnat mladé králíky do chovu, ale byli by použitelní třeba až na podzim.
Koukněte sem tady určitě koupite http://www.chovateletyniste. cz/program/program.htm
doufám že to nebude bráno jako reklama