Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.4.2006 21:55

tak tohle jsou nase letosni mladatkahezka ze?

14.4.2006 06:49

luta napsal(a):

Nuninci

14.4.2006 11:28

johanka81 napsal(a):
Nuninci

jůůůů,to je kuliček!

14.4.2006 19:09

medik napsal(a):
jůůůů,to je kuliček!

Ti jsou naprosto překrásní! Všechny je chci

15.4.2006 08:43

luta napsal(a):

jestli o ne mate zajem tak zavolejte na cislo 723504596//721230091

15.4.2006 08:51

luta napsal(a):
jestli o ne mate zajem tak zavolejte na cislo 723504596//721230091

tady jsou dalsi?

15.4.2006 13:56

luta napsal(a):

A tohle jsou naše

15.4.2006 13:57

nickdo napsal(a):
A tohle jsou naše

A ještě jeden spinkáček

16.4.2006 10:56

luta napsal(a):

Dobrý den,

kontaktovala jsem Vás na mail, bohužel mi nikdo neodpověděl. Ale třeba Vám mail jen nedorazil.
Zajímalo by mne, zda jsou králíčci čistokrevní, tzn. budou tetovaní, popř. zda jsou tetovaní rodiče. Zajímají mne především červení, které jste inzerovali. Děkuji.

17.4.2006 10:11

misulinka napsal(a):
Dobrý den,

kontaktovala jsem Vás na mail, bohužel mi nikdo neodpověděl. Ale třeba Vám mail jen nedorazil.
Zajímalo by mne, zda jsou králíčci čistokrevní, tzn. budou tetovaní, popř. zda jsou tetovaní rodiče. Zajímají mne především červení, které jste inzerovali. Děkuji.

jsou obycejni bes tetovani ale 100% zakrsli

17.4.2006 10:16

luta napsal(a):
jsou obycejni bes tetovani ale 100% zakrsli

Děkuji za odpověď. Já scháním chovatele čistokrevných červených pouze s rodokmeny.

28.4.2006 15:45

luta napsal(a):

Jedna fotečka 14 denního miminka

28.4.2006 21:47

nickdo napsal(a):
Jedna fotečka 14 denního miminka

Králíček je kouzelný
Jsi to ty, kdo nabízí saténového kuního zakrslíka v inzerci? Mohla bys sem dát fotku? Je to taková vzácnost, že by ses s ní mohla podělit i s ostatními Kde jsi k němu prosím přišla
Díky, Míša

28.4.2006 23:10

misulinka napsal(a):
Králíček je kouzelný
Jsi to ty, kdo nabízí saténového kuního zakrslíka v inzerci? Mohla bys sem dát fotku? Je to taková vzácnost, že by ses s ní mohla podělit i s ostatními Kde jsi k němu prosím přišla
Díky, Míša

Jojo, to jsem já. Moje králínka má tak trochu saténovou srst - strašně jemnou. Má nějakýho angorskýho předka, protože je to lvíček. Babička králíčků je čistokrevná angora. No a jedno miminko má delší a jemnější srst než ostatní, prostě saténovou

29.4.2006 00:07

nickdo napsal(a):
Jojo, to jsem já. Moje králínka má tak trochu saténovou srst - strašně jemnou. Má nějakýho angorskýho předka, protože je to lvíček. Babička králíčků je čistokrevná angora. No a jedno miminko má delší a jemnější srst než ostatní, prostě saténovou

Ten je překrásnej! Ani očíčka mu nejdou vidět, co?

29.4.2006 11:12

zviratkova napsal(a):
Ten je překrásnej! Ani očíčka mu nejdou vidět, co?

To jo, ale na týhle fotce byl strááášně ospalej

Tady je ,,koukací", ale zase vypadá jako zajíček

1.5.2006 20:29

nickdo napsal(a):

Aha, tak takhle to je. Kříženec všeho možného a vyklube se z toho zakrslý kuní a dokonce saténový.
Nezlob se, ale ten králíček vůbec nevypadá na kuního, ale černého. Ale ta fotka může zkreslovat, to je fakt. A kdeže se tam vzala ta saténová srst? Saténová srst je především lesklá srst. To, že má králíček delší a jemnější srst ještě neznamená, že má srst saténovou. Může to mít z té angory.
Původně jsem nechtěla reagovat, ale když tak koukám po těch inzerátech, nestačím se divit, co za zakrslá plemena se u nás v ČR chová
A už vůbec nehodnotím, jak jsou tito zakrslíci velcí. K tomu už vážně nemám slov.
Ale je krásnej
Míša

1.5.2006 21:00

misulinka napsal(a):
Aha, tak takhle to je. Kříženec všeho možného a vyklube se z toho zakrslý kuní a dokonce saténový.
Nezlob se, ale ten králíček vůbec nevypadá na kuního, ale černého. Ale ta fotka může zkreslovat, to je fakt. A kdeže se tam vzala ta saténová srst? Saténová srst je především lesklá srst. To, že má králíček delší a jemnější srst ještě neznamená, že má srst saténovou. Může to mít z té angory.
Původně jsem nechtěla reagovat, ale když tak koukám po těch inzerátech, nestačím se divit, co za zakrslá plemena se u nás v ČR chová
A už vůbec nehodnotím, jak jsou tito zakrslíci velcí. K tomu už vážně nemám slov.
Ale je krásnej
Míša

Geeta se byla u nás podívat a říkala, že tenhle jedinej bude kuní, tak uvidíme, co se z něj vyklube Jinak já samozdřejmě zájemce upozorňuji, že králíček nebude mít 1kg, ale víc Zítra jim budou tři týdny, takže se nám ještě ukáže, co budou zač

Jdu ten inzerát vyměnit za ,,polozakrslého"

1.5.2006 21:11

nickdo napsal(a):
Geeta se byla u nás podívat a říkala, že tenhle jedinej bude kuní, tak uvidíme, co se z něj vyklube Jinak já samozdřejmě zájemce upozorňuji, že králíček nebude mít 1kg, ale víc Zítra jim budou tři týdny, takže se nám ještě ukáže, co budou zač

Jdu ten inzerát vyměnit za ,,polozakrslého"

Stejně ale bude krásnej! Prostě originál... Koukala jsem taky, že taťka je pořádnej ušoplesk , bodeť by pak i ti drobečci nenarostli kapánek víc. Ale co, vždyť je to jedno. Spousta lidí má polozakrslé a vůbec jim to nevadí. Mě teda přijde, že to hnědák bude, on se ještě vybarví...

4.5.2006 14:10

zviratkova napsal(a):
Stejně ale bude krásnej! Prostě originál... Koukala jsem taky, že taťka je pořádnej ušoplesk , bodeť by pak i ti drobečci nenarostli kapánek víc. Ale co, vždyť je to jedno. Spousta lidí má polozakrslé a vůbec jim to nevadí. Mě teda přijde, že to hnědák bude, on se ještě vybarví...

Tady posílám tak pár foteček miminek

4.5.2006 14:11

hasanek napsal(a):
Tady posílám tak pár foteček miminek

Přidejte reakci

Přidat smajlík