Přidám taky něco z mého chovu VM

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2009 10:12
fanous

XXX.XXX.166.34

přidejte se a pochlubte se třeba inspirujeme dalši chovatelé nebo aspon nové mladé začátečníky

28.7.2009 10:16
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
přidejte se a pochlubte se třeba inspirujeme dalši chovatelé nebo aspon nové mladé začátečníky

Nejde mi sem přidat fotky jen co na to přídu dodám je

28.7.2009 19:04
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):

moje mamka a taťka

28.7.2009 19:15
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
moje mamka a taťka

Něco z mého chovatelského začátku

28.7.2009 19:21
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Něco z mého chovatelského začátku

moji první čistokrevný VM

28.7.2009 19:30
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
moji první čistokrevný VM

druhý vrch 11 kousků zredukováno na 6ks, krásné hnízdo a měla je na dvouch místech

28.7.2009 19:35
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
druhý vrch 11 kousků zredukováno na 6ks, krásné hnízdo a měla je na dvouch místech

a už lezou

28.7.2009 19:36
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
a už lezou

a jsou venku

28.7.2009 19:42
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
a jsou venku

A tady žijem

28.7.2009 19:44
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
A tady žijem

omladina uvydíme jak dopadnem v listopadu na výstavě ,naše první vůbec

28.7.2009 19:49
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
omladina uvydíme jak dopadnem v listopadu na výstavě ,naše první vůbec

Á taťka

28.7.2009 19:51
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Á taťka

Nové posili z Brna uvydíme co z toho příští rok bude Nb

28.7.2009 19:57
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Nové posili z Brna uvydíme co z toho příští rok bude Nb

mladej 1.0 po Rakušanovy tak uvidíme zatim pěkně líná

28.7.2009 19:58
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
mladej 1.0 po Rakušanovy tak uvidíme zatim pěkně líná

a trochu starší 0.1

28.7.2009 20:09
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
a trochu starší 0.1

a tohle baštíme celou sezonu poznáte co to je

30.7.2009 06:48
hlinik

XXX.XXX.70.222

fanous napsal(a):
a tohle baštíme celou sezonu poznáte co to je

topinambury

30.7.2009 13:35
fanous

XXX.XXX.166.34

hlinik napsal(a):
topinambury

Uhodli. A takhle pro ukázku furt dokola ořezávám a než dojdu nakonec tak je to narostlí znova a mnohem huzčí

23.8.2009 22:23
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Uhodli. A takhle pro ukázku furt dokola ořezávám a než dojdu nakonec tak je to narostlí znova a mnohem huzčí

Letošní odchov 3.5 měs 2.7kg 1.0 nejvěčí z vrhu

23.8.2009 22:26
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Letošní odchov 3.5 měs 2.7kg 1.0 nejvěčí z vrhu

1.0 3.5měs 2.65kg

23.8.2009 22:34
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
1.0 3.5měs 2.65kg

Moje samičky asi zustanou u mně 3.5 měs 0.1 2.65 kg .

23.8.2009 22:39
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Moje samičky asi zustanou u mně 3.5 měs 0.1 2.65 kg .

0.1 3.5měs 2.55kg

23.8.2009 22:41
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
0.1 3.5měs 2.55kg

eště jedna

23.8.2009 22:43
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
eště jedna

Tak a poslední 0.1 připravená pro pekáč 2.4kg

23.8.2009 22:48
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Tak a poslední 0.1 připravená pro pekáč 2.4kg

příde mi ,že maj strašně dlouhé uši při měření odpovýdaj standartu tak uvydím. Eště mi příjde ,že maj některý uší přední trup tak uvydíme jak nám je ohodnotěj

23.8.2009 23:07
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
příde mi ,že maj strašně dlouhé uši při měření odpovýdaj standartu tak uvydím. Eště mi příjde ,že maj některý uší přední trup tak uvydíme jak nám je ohodnotěj

přidám NB 1.0 za 10 dní mu bude 6 měsíců , 4.1kg a moc se mi líbý jeho hlava. Podle vzorníku má NB na 6měs 3.5kg kdybych to splet klidně mě opravte

23.8.2009 23:08
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
přidám NB 1.0 za 10 dní mu bude 6 měsíců , 4.1kg a moc se mi líbý jeho hlava. Podle vzorníku má NB na 6měs 3.5kg kdybych to splet klidně mě opravte

1.0

23.8.2009 23:19
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
1.0

A protějšek 0.1, 6.5měs , 4.4 kg krásný stejnoměrně zavalíté tělo . Uvydíme co příští rok odchováme. Nejdříve nám je musej obodovat. Jediný co se mi na nich nelíbý je ta barva ať dělám co délám nemůžu je udržet perfektně čistý tak uvidíme jestli u NB vydržím.

23.8.2009 23:20
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
A protějšek 0.1, 6.5měs , 4.4 kg krásný stejnoměrně zavalíté tělo . Uvydíme co příští rok odchováme. Nejdříve nám je musej obodovat. Jediný co se mi na nich nelíbý je ta barva ať dělám co délám nemůžu je udržet perfektně čistý tak uvidíme jestli u NB vydržím.

0.1

16.9.2009 07:49
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

fanous napsal(a):

Zdravím, koukal jsem, že nedáváte moc podestýlky, nebo zkuste rošty, pak by neměl být problém s čistotou.

16.9.2009 10:25
fanous

XXX.XXX.166.34

Jiří Herynek napsal(a):
Zdravím, koukal jsem, že nedáváte moc podestýlky, nebo zkuste rošty, pak by neměl být problém s čistotou.

Rošty bych si přál a snad jednou se dočkám, já vým kam míříte já mám dost velké spády v králíkárně a všechna podestýlka i s bobkama zkončí vzadu v kotci. Na VM mi stačili 3 pytle slámy na rok. Koupil jsem letos kvůli NB celej velkej balík slámy. Ty fotky jsou ze začátku ,když sem je dovezl ,teť jim dávám už mnohem výc. Já čistim králíkum každé 2 3dny je tam toho tak na lopatku.Nejhorší je ,že někteří králíci mi příde ,že se vyžívaj ve válení ve výkalech.

16.9.2009 12:40
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Rošty bych si přál a snad jednou se dočkám, já vým kam míříte já mám dost velké spády v králíkárně a všechna podestýlka i s bobkama zkončí vzadu v kotci. Na VM mi stačili 3 pytle slámy na rok. Koupil jsem letos kvůli NB celej velkej balík slámy. Ty fotky jsou ze začátku ,když sem je dovezl ,teť jim dávám už mnohem výc. Já čistim králíkum každé 2 3dny je tam toho tak na lopatku.Nejhorší je ,že někteří králíci mi příde ,že se vyžívaj ve válení ve výkalech.

PS pomohl vám ten vzorník jak sem vám poslal?

16.9.2009 13:51
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
PS pomohl vám ten vzorník jak sem vám poslal?

omlouvám se kus katalogu z výstavy .Žádnej vzorník

16.9.2009 14:29
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

fanous napsal(a):

Já mám rošty z dřevěných latí s 1 cm mezerou, podlaha má sklon a latě jsou do roviny spojené prkýnkem, tak že ty bobky padají taky mimo, čistím 1*3 týdny. a jedu to bez podestýlky, u druhé králíkárny rošty nemám a to je pravda, že někteří se v tom přímo válí, a na bílé barvě kor, co:-) Kontakty super, do okolí těch měst v německu jezdíme 2* do roka, tak že budeme kontaktovat ty chovatele. Ten pán z katalogu z čech neměl body dle mých představ.

16.9.2009 21:38
fanous

XXX.XXX.166.34

Jiří Herynek napsal(a):
Já mám rošty z dřevěných latí s 1 cm mezerou, podlaha má sklon a latě jsou do roviny spojené prkýnkem, tak že ty bobky padají taky mimo, čistím 1*3 týdny. a jedu to bez podestýlky, u druhé králíkárny rošty nemám a to je pravda, že někteří se v tom přímo válí, a na bílé barvě kor, co:-) Kontakty super, do okolí těch měst v německu jezdíme 2* do roka, tak že budeme kontaktovat ty chovatele. Ten pán z katalogu z čech neměl body dle mých představ.

Já sem si myslel ,že od toho čecha nebudete chtít kvůli kvalitě. Tak schoda náhod vám hraje do karet ,to je dobře ,sem rád ,že vám to aspoň trochu pomohlo. Já mám v plánu stavět králičinec a tam bych rošty chtěl. Bílé králiky bez roštů je peklo udržet v čistotě.Já mám taky v plánu si dovést něco z německa ,ale až příští rok pro svůj odchov nějakýho krasavce VM. Přidám fotečku krasavce strašně se těším kolik dostane bodů. Spotřeba steliva je obrovská oproti VM ,ale mě to nevadí

16.9.2009 21:43
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Já sem si myslel ,že od toho čecha nebudete chtít kvůli kvalitě. Tak schoda náhod vám hraje do karet ,to je dobře ,sem rád ,že vám to aspoň trochu pomohlo. Já mám v plánu stavět králičinec a tam bych rošty chtěl. Bílé králiky bez roštů je peklo udržet v čistotě.Já mám taky v plánu si dovést něco z německa ,ale až příští rok pro svůj odchov nějakýho krasavce VM. Přidám fotečku krasavce strašně se těším kolik dostane bodů. Spotřeba steliva je obrovská oproti VM ,ale mě to nevadí

A eště přidám můj nejlepší kousek VM 0.1 nejvýce si cením ,že je stejně široká jak vzadu tak ve předu. I barva je dobrá .

16.9.2009 21:46
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
A eště přidám můj nejlepší kousek VM 0.1 nejvýce si cením ,že je stejně široká jak vzadu tak ve předu. I barva je dobrá .

A eště jedna těsně před čištěním kotce

16.9.2009 21:48
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
A eště jedna těsně před čištěním kotce

A eště přidám NB ta hlava mě uchvacuje každý den

16.9.2009 21:49
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
A eště přidám NB ta hlava mě uchvacuje každý den

2

17.9.2009 09:03
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

fanous napsal(a):

Tak zkuste udělat jen pro ty Nb dřevěné z 1 cm širokých latěk, já to mám roděleno na 2 kusy, latě jsou kolmo k dvýřkám. je to otázka několika prken a 30 řebíků, můžu dát i foto. Můžete to dát i do stávající králíkárny. Jak jste na tom bodově, už jste vysavoval? U nás je jeden výborný chovatel VM.

17.9.2009 10:24
fanous

XXX.XXX.166.34

Jiří Herynek napsal(a):
Tak zkuste udělat jen pro ty Nb dřevěné z 1 cm širokých latěk, já to mám roděleno na 2 kusy, latě jsou kolmo k dvýřkám. je to otázka několika prken a 30 řebíků, můžu dát i foto. Můžete to dát i do stávající králíkárny. Jak jste na tom bodově, už jste vysavoval? U nás je jeden výborný chovatel VM.

S těma fotkama by jste mi udělal opravdu radost. Použil bych je do nové králikárny co mám vplánu a zatím jen na papíře. Lámu si hlavu jak to udělat . Protože ty NB se mi líbí čim dál výc, hlavně ty hlavy ty jsou parádní. NB bez roštů nejdou dělat na vysoký urovni na který bych si to přectavoval. Vystavovat budu poprvé v listopadu a moc se na to těším ,hlavní želísko mám v těch NB ,ale to se budu chlubyt cizim peřím. Mám je připravený na příští rok. Co sem vyděl na výstavách tak to byla hrůza ,tak těch se nebojím jen sem zvědavej kolik dostanou bodů. VM mám moc pěknýho samce 94b a získal čestnou cenu . Co mě trápí je samice má jen 93 b a má uší předek ,ale perfektní samice ze 3 vrhů 26 mladých .Já nechávám ,ale jen 6 kusů pěkně rostou. Já mám připavený 2.2VM na výstavu zbytek sem rozdal známím .Já už se bojím někoho zvát na náštěvu ,pokaždé je stejná reakce jéééé ty jsou krásný nemáš samečka. Samozřejmě to myslim v dobrém. Nedávám si nějak velké šance jen to potřebuju porovnat s ostatnímy , potřebuju sehnat 1až 2 nový samičky protože tady je to strašně všechno příbuzný s mojí samicí . Vy toho pána znáte? Pro mě není problé si dojet pro králíka přes celou republiku. CHtěl jsem něco koupit v Lýsé ,ale nevyšlo to .Tak se kouknu do Litoměřic. CHtěl bych sehnat něco od pana Kozuba dělá jedny z nejlepších VM u nás. Když chci odchovávat pěkný králiky tak hold potřebuji dobrej chovnej materoš bez něj to nejde. Za ty fotky bych byl vděčen

17.9.2009 11:24
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

fanous napsal(a):

Foto rošt z prken. Ani bobek:-)

17.9.2009 11:25
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

fanous napsal(a):

--

17.9.2009 12:14
fanous

XXX.XXX.166.34

Jiří Herynek napsal(a):
--

Koukám jak je to jednoduchý a musim se smát jak sem si lámal hlavu s tím jak to udělám .Děkuju za radu a opět se ukázalo pravdivé rčení dobrá rada nad zlato . Neuměl jsem si to přectavyt až do tet . přesně takhle to zkusím udělat.DĚKUJU

17.9.2009 13:24
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

fanous napsal(a):

Ja este neco nafotim z detailu, uz sem vychytal urcite finty, ja k tomu prisel jak slepy k houslim taky:-) Je to totiz po původnim majiteli, uspesném králíkáři. na VMVám sezenu kontakt po nasí vystave 26.9., bude tu posuzovat jejich chovatel.

21.9.2009 19:37
fanous

XXX.XXX.166.34

Jiří Herynek napsal(a):
Ja este neco nafotim z detailu, uz sem vychytal urcite finty, ja k tomu prisel jak slepy k houslim taky:-) Je to totiz po původnim majiteli, uspesném králíkáři. na VMVám sezenu kontakt po nasí vystave 26.9., bude tu posuzovat jejich chovatel.

Tak sem něco stlouk a vyskoušel ,zatim je to ve výskumu tak nemůžu říct jestli je to dobrý nebo ne. Jinak za číslo budu vděčen to se vždy hodí. Jinak jsem koukal na vaše stránky a vy máte moc dobrý slepičky a co ty kohouti to je špička. Opravdu to je nádhera. V Čechách moc kohoutů který by vám mohli konkurovat moc není co?

21.9.2009 19:44
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Tak sem něco stlouk a vyskoušel ,zatim je to ve výskumu tak nemůžu říct jestli je to dobrý nebo ne. Jinak za číslo budu vděčen to se vždy hodí. Jinak jsem koukal na vaše stránky a vy máte moc dobrý slepičky a co ty kohouti to je špička. Opravdu to je nádhera. V Čechách moc kohoutů který by vám mohli konkurovat moc není co?

Jinak sem samozřejmě musel zařezávat ,protože jsem to blbě naměřil. Musim říct ,že je to jednoduchý a i takové kopyto jako já který používá zednický metr tak to zvládne. Jestli to bude dobrý tak to dám do všech kotců. Proto díky za inspiraci.

23.9.2009 09:07
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

fanous napsal(a):

To jste šikula, doufám, že ti Vaši nedělají moc velké bobky:-) Když to čistím, dobře to jde zednickou lžicí, proškrábnu mezery, pak po obou stranách a pohoda. Pozor na to, když moc tahají trávu nebo seno pod sebe, ucpou se mezery a musí se čistit častěji. Jinak ty, které mám po 1 ks stačí čistit po 3 týdnech, záleží, jak jsou rošty vysoko nad původní podlahou.
K těm slípkám: dělám to v malém, ale vždy se podaří nějaký kousek, letos jsem se přestěhoval, tak jsem musel na rychlo všechno znuvu budovat, na drůbeží moderce jsou taky fota z nynějšího domova. Na Nitru jsem nepřihlašel, myslím, že bych tam s letošním kohoutem nezklamal, ale ty poplatky, já potřebuji peníze investovat jinam:-)

23.9.2009 20:03
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Jinak sem samozřejmě musel zařezávat ,protože jsem to blbě naměřil. Musim říct ,že je to jednoduchý a i takové kopyto jako já který používá zednický metr tak to zvládne. Jestli to bude dobrý tak to dám do všech kotců. Proto díky za inspiraci.

Tak se můsím pochlubyt už mám rošty v celé králíkárně a musím dodat ,že je to perfektní a moc se mi to zamlouvá. A nejlepší na tom je ,že je to strašně jednoduchý a učelný. Díky za inspiraci. Samec je už krásně čistoučký .Asi u NB zůstanu protože ty hlavy ty maj nejhezčí ze všech králíků aspon pro mě.

24.9.2009 07:32
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

fanous napsal(a):

A máte to taky jako výbornou prevenci proti koxidioze. Protože nemohou požírat svoje boobky....

24.9.2009 12:45
borsug

XXX.XXX.136.22

fanous napsal(a):

aj ja sa chcem podakovat za dobry typ uy mam tiez zvyrobene take rosty tak
ze vdaka za tip a chovu zdar . Borsug

24.9.2009 12:47
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

fanous napsal(a):

Ještě bych doplnil, že samice kotit nechávám notmálně na slámě, to by se stejně ucpaly mezery. Rošty dávám tak, aby byla na konci mezera(vzadu u stěny kr., aby mohli propadat bobky i od zadní stěny, jinak se tam přichytnou.....

24.9.2009 18:00
fanous

XXX.XXX.166.34

Jiří Herynek napsal(a):
Ještě bych doplnil, že samice kotit nechávám notmálně na slámě, to by se stejně ucpaly mezery. Rošty dávám tak, aby byla na konci mezera(vzadu u stěny kr., aby mohli propadat bobky i od zadní stěny, jinak se tam přichytnou.....

Tak já se musim pochválit ,že nejsem uplně blbej . Taky sem nechal uplně vzádu mezírku na bobky.A na kotící samice jsem si taky říkal ,že to nebudu používat, že sláma bude lepší. To stěhování vám ani trochu nezávydím a při přectavě ,že bych se měl stěhovat mi krvácí srdíčko člověk něco buduje podle svých přectav a pak by vše mel nechat a budovat znova to bych se s prominutim p....l .Protože bych ani jednu králikárnu neodstěhoval na to bych potřeboval jeřáb. Ty vaši kohoutí to je teda paráda ,ale vy toho máte výc pěknýho. Já bych se teda stěhovat nechtěl jediné co mi trochu vadí je malí pozemek a žádný přístup na zahradu jen dveřmi z baráku ,ale zase bydlím u prostřet města. Srdíčko mě stejně táhne na venkov a po plném dvoře slepiček kachen a husiček a samozřejmě na střeše nesmí chybět holub to je moje srdeční záležitost.Ale jak se říká člověk nemůže mít všechno a proto aspon ty králíci mi připomínaj moje krásné mládí u babičky s dědou.

25.9.2009 12:35
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

fanous napsal(a):

Já se stěhoval rád, jen nemám vybudované potřebné zázemí a místo oprav baráku stloukám kurníky:-) Je to doma znát##, králíkárny jsem zakoupil od původního majitele, tak že no stress:-) Jen je trochu opravit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.9.2009 21:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jiří Herynek napsal(a):
Já se stěhoval rád, jen nemám vybudované potřebné zázemí a místo oprav baráku stloukám kurníky:-) Je to doma znát##, králíkárny jsem zakoupil od původního majitele, tak že no stress:-) Jen je trochu opravit.

Dobrý večer viem,že je to síce od veci, no chcel by som sa opýtať,ktorý králik je lepší na mäso či viedenský biely alebo viedenský šedý(divokosfarbený)Ďakujem

27.9.2009 10:30
fanous

XXX.XXX.166.34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý večer viem,že je to síce od veci, no chcel by som sa opýtať,ktorý králik je lepší na mäso či viedenský biely alebo viedenský šedý(divokosfarbený)Ďakujem

Díky za ten katakog to se vždy hodí supr uplně mě překvapil rosach . A ktěm VB a VŠ TO nemůžu posoudit protože nemám s nimi zkušenosti já mám jen VM a s těmi jsem apsolutně spokojený. Pokut chcete chovat bílí králíky tak si myslim ,že se najdou lepší na užitkovost než VB

28.9.2009 17:24
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Díky za ten katakog to se vždy hodí supr uplně mě překvapil rosach . A ktěm VB a VŠ TO nemůžu posoudit protože nemám s nimi zkušenosti já mám jen VM a s těmi jsem apsolutně spokojený. Pokut chcete chovat bílí králíky tak si myslim ,že se najdou lepší na užitkovost než VB

Tak dneska jsem poprvé tetoval a sem moc potěšenej kyčle máme moc dobrý typ taky tak sem rád ,že jsem slišel i jiný názor. Už se nemůžu dočkat výstavy

29.9.2009 09:06
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

fanous napsal(a):
Tak dneska jsem poprvé tetoval a sem moc potěšenej kyčle máme moc dobrý typ taky tak sem rád ,že jsem slišel i jiný názor. Už se nemůžu dočkat výstavy

Kyčle jsou o genech a krmení, hubený králík je bude mít vždy, já mám problé spíše s tím, že jsou moc překrmení, kyčle ani vidu ani slechu

27.10.2009 18:58
fanous

XXX.XXX.166.34

Jiří Herynek napsal(a):
Kyčle jsou o genech a krmení, hubený králík je bude mít vždy, já mám problé spíše s tím, že jsou moc překrmení, kyčle ani vidu ani slechu

Přidám fotky připravených zvířat na listopadovou výstavu. Mám připravenou kolekci Vm 2+2 . 0.1 3.8kg za 14dní jí bude 6měs .Tu ponechám doma ,eště záleží jak dopadne. První foto ze zhora

27.10.2009 19:02
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Přidám fotky připravených zvířat na listopadovou výstavu. Mám připravenou kolekci Vm 2+2 . 0.1 3.8kg za 14dní jí bude 6měs .Tu ponechám doma ,eště záleží jak dopadne. První foto ze zhora

Ta samá 0.1 .Jediné co mi na ní vadí je menčí hlava a slabčí přední nohy, neni to tak špatné ,ale eště to není podle mích přectav

27.10.2009 19:06
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Ta samá 0.1 .Jediné co mi na ní vadí je menčí hlava a slabčí přední nohy, neni to tak špatné ,ale eště to není podle mích přectav

druhá 0.1 pěkně robusní o 10dk lechčí . DO chovu s ní nepočítám. Tak sem zvědav jak dopadne. Má hezčí hlavu

27.10.2009 19:09
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
druhá 0.1 pěkně robusní o 10dk lechčí . DO chovu s ní nepočítám. Tak sem zvědav jak dopadne. Má hezčí hlavu

ta samá 0.1 pěkná fotka

27.10.2009 19:36
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
ta samá 0.1 pěkná fotka

A tet 1.0 šampion kterého bych taky chtěl nechat doma a vůbec se dneska nechtěl fotit

27.10.2009 19:39
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
A tet 1.0 šampion kterého bych taky chtěl nechat doma a vůbec se dneska nechtěl fotit

A když nechtěl pozovat tak sem ho můsel blejsknout ještě jednou. A stejně se mi nepovedlo pořádně blejsknout

27.10.2009 19:41
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
A když nechtěl pozovat tak sem ho můsel blejsknout ještě jednou. A stejně se mi nepovedlo pořádně blejsknout

Druhej samec kterej pujde na výstavě do světa .

27.10.2009 19:44
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Druhej samec kterej pujde na výstavě do světa .

A eště jednou ten semí 1.0 . Ze předu má hezčí hlavu jak zboku

27.10.2009 19:46
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
A eště jednou ten semí 1.0 . Ze předu má hezčí hlavu jak zboku

Tak to není on vloudila se chybička tak pokus číslo dvě

27.10.2009 19:56
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Tak to není on vloudila se chybička tak pokus číslo dvě

Váha samců Vm je 3.8kg Tet přidám mého šampiona Nb na kterýho sem nejvíc zvědavej a pišnej, pokut nedostane minimálně 95.5b tak to bude pro mě zklamání po pravdě kouká eště o malinko výš hi hi hi. 8měs 4.75kg a má užasnou hlavu

27.10.2009 20:11
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Váha samců Vm je 3.8kg Tet přidám mého šampiona Nb na kterýho sem nejvíc zvědavej a pišnej, pokut nedostane minimálně 95.5b tak to bude pro mě zklamání po pravdě kouká eště o malinko výš hi hi hi. 8měs 4.75kg a má užasnou hlavu

šampion si zasloužil fotek výc

27.10.2009 20:16
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
šampion si zasloužil fotek výc

už se těším co od něj příští rok odchovám. Dneska byl nějaký blbej tlak protože mi vůbec pozovat.

27.10.2009 20:31
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
už se těším co od něj příští rok odchovám. Dneska byl nějaký blbej tlak protože mi vůbec pozovat.

A tet Vm mladý samičky které mám připravený na příští sezonu .Bohužel jsou dost mladé a zařaření do chovu budu moct až v unoru po obodování. Ale je to top kvalita přesně to co potřebuju a co sem chtěl, užasný přední nohy a krásná obrovská hlava a krásně válcovité tělo a jak pozují . Akorát barva není uplně podle mích přectav ,ale to mi tak nevadí. První samička je užasně široká jak vzádu tak vpředu i když to na fotce až tak nevypadá

27.10.2009 20:32
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
A tet Vm mladý samičky které mám připravený na příští sezonu .Bohužel jsou dost mladé a zařaření do chovu budu moct až v unoru po obodování. Ale je to top kvalita přesně to co potřebuju a co sem chtěl, užasný přední nohy a krásná obrovská hlava a krásně válcovité tělo a jak pozují . Akorát barva není uplně podle mích přectav ,ale to mi tak nevadí. První samička je užasně široká jak vzádu tak vpředu i když to na fotce až tak nevypadá

a jedna zepředu

27.10.2009 20:38
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
a jedna zepředu

Mají perfektní ucho a užasně stavěný pírko radost se na ně dívat druhá samička perfektně pozuje a stačí jí pohladit. Dělají mi opravdu velkou radost

27.10.2009 20:39
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Mají perfektní ucho a užasně stavěný pírko radost se na ně dívat druhá samička perfektně pozuje a stačí jí pohladit. Dělají mi opravdu velkou radost

Ty přední nohy jsou užasný

27.10.2009 20:40
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Ty přední nohy jsou užasný

Vm 0.1

27.10.2009 20:41
fanous

XXX.XXX.166.34

27.10.2009 20:43
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Vm 0.1

tady jsou pěkně vydět ty přední nohy

25.11.2009 13:51
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
tady jsou pěkně vydět ty přední nohy

Tak se pochlubym jak jsem dopat na první mojí výstavě . Nb šampion celé výstavy S tim jsem trochu počítal a myslim ,že by se nestratil ani na nějaké věčí výstavě 95.5b ,ale jen proto, že měl v tu dobu špatnou srst ,ale to je jedno já sem potřeboval stejně jen samce obodovat a uchovnit protože jsem ho kupoval na 4měs. A kdybych jel na nějakou velkou výstavu a vyhrál tak by mě to ani netěšilo protože je koupenej .Já si chci odchovat svého šampiona a nato potřebujete dobrej chovnej material. ALE CO MI UDĚLALO OBROVSKOU RADOST JSOU MOJI Vm na ty jsem dostal čestnou cenu jako kolekci. Všichni dostali MVD předpoklat bodu samci 94 a samice 94.5b a to jsem dal na výstavu horší zvýřata . Tak to byl pro mě uspěch nejvýce si cením ,že překonali svoje rodiče . Uspěch přikládám svému krmivu . Jinak výstava mi strašně moc dala zkušeností do budoucna .

25.11.2009 13:59
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Tak se pochlubym jak jsem dopat na první mojí výstavě . Nb šampion celé výstavy S tim jsem trochu počítal a myslim ,že by se nestratil ani na nějaké věčí výstavě 95.5b ,ale jen proto, že měl v tu dobu špatnou srst ,ale to je jedno já sem potřeboval stejně jen samce obodovat a uchovnit protože jsem ho kupoval na 4měs. A kdybych jel na nějakou velkou výstavu a vyhrál tak by mě to ani netěšilo protože je koupenej .Já si chci odchovat svého šampiona a nato potřebujete dobrej chovnej material. ALE CO MI UDĚLALO OBROVSKOU RADOST JSOU MOJI Vm na ty jsem dostal čestnou cenu jako kolekci. Všichni dostali MVD předpoklat bodu samci 94 a samice 94.5b a to jsem dal na výstavu horší zvýřata . Tak to byl pro mě uspěch nejvýce si cením ,že překonali svoje rodiče . Uspěch přikládám svému krmivu . Jinak výstava mi strašně moc dala zkušeností do budoucna .

Dneska mi králíci stáli jak přikovaný tak jsem si skočil pro foták a něco blejsknul. Tohle jsou mladý samičky na příští rok v unoru pujdou na výstavu a pak hned k Bohoušovy. na příští sezonu mám připravený 2 samce a 5 až 6 samiček tak snad něco odchovám 1 eště neobodovaná ,

25.11.2009 14:01
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Dneska mi králíci stáli jak přikovaný tak jsem si skočil pro foták a něco blejsknul. Tohle jsou mladý samičky na příští rok v unoru pujdou na výstavu a pak hned k Bohoušovy. na příští sezonu mám připravený 2 samce a 5 až 6 samiček tak snad něco odchovám 1 eště neobodovaná ,

0.1

25.11.2009 14:02
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
0.1

0.1 ty přední nohy má užasně sylný

25.11.2009 14:03
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
0.1 ty přední nohy má užasně sylný

0.1

25.11.2009 14:09
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
0.1

0.1 V chovateli jeden moc dobrej chovatel kterého si velice vážim měl článek .A tam vyprávěl ,že pokut králik chce uspět na výstavě tak se musí chtít předvýct a posuzovateli pěkně postavyt a říct si o dobré body a tyhle králici to mají v sobě pohladíte je a oni se vyšpuli a říkaj si dej nám 96bodu . Jen kdyby chtěli se tak postavyt před foták

25.11.2009 14:11
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
0.1 V chovateli jeden moc dobrej chovatel kterého si velice vážim měl článek .A tam vyprávěl ,že pokut králik chce uspět na výstavě tak se musí chtít předvýct a posuzovateli pěkně postavyt a říct si o dobré body a tyhle králici to mají v sobě pohladíte je a oni se vyšpuli a říkaj si dej nám 96bodu . Jen kdyby chtěli se tak postavyt před foták

0.1 samička číslo dva taky čeká na unor

25.11.2009 14:12
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
0.1 samička číslo dva taky čeká na unor

0.1 č 2

25.11.2009 14:14
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
0.1 č 2

a todle je foceno ze zhora jsou užasně stejně široké jak vepředu tak vzádu toho si velice cením. Nafotce to není tak pěkně vydět jako ve skutečnosti

25.11.2009 14:16
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
a todle je foceno ze zhora jsou užasně stejně široké jak vepředu tak vzádu toho si velice cením. Nafotce to není tak pěkně vydět jako ve skutečnosti

0.1

25.11.2009 14:17
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
0.1

krásné hlavy to mají určitě po Němcích

25.11.2009 14:19
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
krásné hlavy to mají určitě po Němcích

A to teprve tet začnou dospívat a pořadně mohutnět.

25.11.2009 14:23
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
A to teprve tet začnou dospívat a pořadně mohutnět.

Krásně kraťounkej krk. Tak a třetí 0.1 a ta se mi líbí ze všech nejvýce a nejvýce si od ní slibuju né na výstavě ,ale jako přínos do chovu. Má nádhernou hlavu a ouško a neskutečně sylná. A ostrá jak ,želetka

25.11.2009 14:26
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Krásně kraťounkej krk. Tak a třetí 0.1 a ta se mi líbí ze všech nejvýce a nejvýce si od ní slibuju né na výstavě ,ale jako přínos do chovu. Má nádhernou hlavu a ouško a neskutečně sylná. A ostrá jak ,želetka

A tady je ve své kráse užasné zvýře .Teda promě a to je nejdůležitější .Nějaké body a ceny jsou promě druhořadé i když určitě potěší

25.11.2009 14:34
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
A tady je ve své kráse užasné zvýře .Teda promě a to je nejdůležitější .Nějaké body a ceny jsou promě druhořadé i když určitě potěší

Krásná samička nemůžu se naní vynadívat. Tak a tady je druhý samec kterého jsem si dovezl na svoje samičky co jsem letos odchoval. 95b a čestná cena . Bohužel jsem můsel vzít tohodle protože byl nepříbuznej na mé zvířata .Ale chtěl jsem jiného ten měl94b ,ale mě se líbil mnohem výc a myslim ,že by mi i pasoval trochu víc, ale taky pocházel ze stejného chovu jako část mích zvířat. BOHUŽEL.

25.11.2009 14:40
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Krásná samička nemůžu se naní vynadívat. Tak a tady je druhý samec kterého jsem si dovezl na svoje samičky co jsem letos odchoval. 95b a čestná cena . Bohužel jsem můsel vzít tohodle protože byl nepříbuznej na mé zvířata .Ale chtěl jsem jiného ten měl94b ,ale mě se líbil mnohem výc a myslim ,že by mi i pasoval trochu víc, ale taky pocházel ze stejného chovu jako část mích zvířat. BOHUŽEL.

Jinak bych chtěl poděkovat panu ING od kterého jsem ho v neděli večer kupoval za ochotu a perfektně strávenej čas nad králikama a rodokmenama. PS já myslim ,že se na tohle pane ING kouknete protože jsem tady vyděl fotku vaší pěkné králikárny. A doufám ,že jsme se nevyděli na posledy

25.11.2009 14:59
sefri

XXX.XXX.59.155

fanous napsal(a):
Jinak bych chtěl poděkovat panu ING od kterého jsem ho v neděli večer kupoval za ochotu a perfektně strávenej čas nad králikama a rodokmenama. PS já myslim ,že se na tohle pane ING kouknete protože jsem tady vyděl fotku vaší pěkné králikárny. A doufám ,že jsme se nevyděli na posledy

Gratulujem k výsledku na výstave. Do VM moc nevidím ale ten 1.0 samec vyzerá naozaj krásne. Začína ma to trošku lákať pustiť sa do čistokrvných. Asi to nevydržím a budúci rok na jeseň začnem aj ja. Tie Nb ma doslova fascinujú a ešte aj na tej európskej, cely deň by som pri nich vydržal. Inak máš presne kombináciu králikov nad ktorými som kedysi rozmýšlal. Vidím, že Ťa to baví a určite sú to hodiny čo tráviš pri králikárne a potichu závidím zachvíľku nebudeš mať konkurenciu tak sa do toho budem musieť pustiť

25.11.2009 15:33
fanous

XXX.XXX.166.34

sefri napsal(a):
Gratulujem k výsledku na výstave. Do VM moc nevidím ale ten 1.0 samec vyzerá naozaj krásne. Začína ma to trošku lákať pustiť sa do čistokrvných. Asi to nevydržím a budúci rok na jeseň začnem aj ja. Tie Nb ma doslova fascinujú a ešte aj na tej európskej, cely deň by som pri nich vydržal. Inak máš presne kombináciu králikov nad ktorými som kedysi rozmýšlal. Vidím, že Ťa to baví a určite sú to hodiny čo tráviš pri králikárne a potichu závidím zachvíľku nebudeš mať konkurenciu tak sa do toho budem musieť pustiť

Díky s tou konkurencí sem se pobavyl a přídám trochu černýho humoru proč nebudu mít konkurenci protože ty starý blázni vymřou a jelikož mám předpoklat ,že je přežiju. Samozřejmě se považuju za stejnýho blázna . Jen tak dodám ,že právě těhlech lidí si nejvýce vážim K tomu Nb už když jsem ho kupoval tak jsem věděl co kupuju a za 4měs mládě sem dal dost peněz a to nepočítám 380kl tam a 380kl spátky . Ale to jen tak okrajově a vůbec toho nelituju i kdyby nevyhrál. Protože tak pěknou hlavu jsem vydel letos jen snad u dvou samců . A eště dodám na výstavu knám přijeli poláci a frajer mi za něj nabízel 1500 stováku a neprodal bych ho ani náhodou tak to pak vzdal a už nepřihazoval. Takovéhle zvíře se mi už vživotě nemůsí podařit odchovat natož koupit. A eště dodám .že velice dost lidí si u mně chtělo zamluvit odchov na příští rok tak sem všem řek ,že nikomu nic neslibuju protože se taky může stát ,že mi v králikárně nezbyde ani chlup a to by mě doslova jeblo Ale to jen tak na okraj PS příprava na LIPSKO ¨2012 už musí začít letos strašně rád bych to tam zkusil

25.11.2009 22:00
sefri

XXX.XXX.83.146

fanous napsal(a):
Díky s tou konkurencí sem se pobavyl a přídám trochu černýho humoru proč nebudu mít konkurenci protože ty starý blázni vymřou a jelikož mám předpoklat ,že je přežiju. Samozřejmě se považuju za stejnýho blázna . Jen tak dodám ,že právě těhlech lidí si nejvýce vážim K tomu Nb už když jsem ho kupoval tak jsem věděl co kupuju a za 4měs mládě sem dal dost peněz a to nepočítám 380kl tam a 380kl spátky . Ale to jen tak okrajově a vůbec toho nelituju i kdyby nevyhrál. Protože tak pěknou hlavu jsem vydel letos jen snad u dvou samců . A eště dodám na výstavu knám přijeli poláci a frajer mi za něj nabízel 1500 stováku a neprodal bych ho ani náhodou tak to pak vzdal a už nepřihazoval. Takovéhle zvíře se mi už vživotě nemůsí podařit odchovat natož koupit. A eště dodám .že velice dost lidí si u mně chtělo zamluvit odchov na příští rok tak sem všem řek ,že nikomu nic neslibuju protože se taky může stát ,že mi v králikárně nezbyde ani chlup a to by mě doslova jeblo Ale to jen tak na okraj PS příprava na LIPSKO ¨2012 už musí začít letos strašně rád bych to tam zkusil

Ak chcieš uspieť v Lipsku tak sa pusti do skvalitnenia srsti. Čo som mohol vidieť tak hlava bola tuším na poslednom mieste. Už som to tu písal, hold nejde to smerom akým by sme si predstavovali ale zase nám nikto nezakáže zošlachťovať králikov v hlave. Ten samec má naozaj krásnu hlavu ale videl som krajšiu. To bolo až neuveriteľné, nie som si istý ale mám pocit, že v tom roku vyhral aj Majstra SR. Neviem kde skončil ale moc nechýbalo a bol by môj len som usúdil, že by bolo škoda zakopať takého samca pre moje potešenie. Fanouši odkiaľ si ak sa smiem spýtať? Keby si mal záujem o brojlera t tak ho s tebou ako sa hovorí v Leviciach začarám (vymením). Kedy plánuješ pripúšťať? Ak budeš potrebovať kvalitného králika skús sa skontaktovať s pánom Komenmaierom (neviem či píšem správne) adresa je v katalógu, mal naozaj krásne králiky - tie body mal zaslúžené.

29.11.2009 16:27
fanous

XXX.XXX.166.34

sefri napsal(a):
Ak chcieš uspieť v Lipsku tak sa pusti do skvalitnenia srsti. Čo som mohol vidieť tak hlava bola tuším na poslednom mieste. Už som to tu písal, hold nejde to smerom akým by sme si predstavovali ale zase nám nikto nezakáže zošlachťovať králikov v hlave. Ten samec má naozaj krásnu hlavu ale videl som krajšiu. To bolo až neuveriteľné, nie som si istý ale mám pocit, že v tom roku vyhral aj Majstra SR. Neviem kde skončil ale moc nechýbalo a bol by môj len som usúdil, že by bolo škoda zakopať takého samca pre moje potešenie. Fanouši odkiaľ si ak sa smiem spýtať? Keby si mal záujem o brojlera t tak ho s tebou ako sa hovorí v Leviciach začarám (vymením). Kedy plánuješ pripúšťať? Ak budeš potrebovať kvalitného králika skús sa skontaktovať s pánom Komenmaierom (neviem či píšem správne) adresa je v katalógu, mal naozaj krásne králiky - tie body mal zaslúžené.

Nazdar musel jsem tet makat jako čert. Jsem z České Lípi. S tou výměnou eště chvýli počkám. Nb byli původně vyšlechtěný jako brojleroví králik a věčinou se používá jako zlepšovatel v šlechtění a musim říct ,že kříženci jsou na maso supr. Ale na brojleri to určitě nemá. Já sem o tom dost čet a pokut člověk chce top brojlera tak musí mít rodičovskou konečnou linii pak užitkovost klesá a rodičovská linii stojí výc než kdejaký šampion. Já mám toho pána z SN zakrouškovanýho . A srst se vůbec nebojim tu mám perfektní na to mám topiny mám to vyškoušený a vystava mi to potvrdila. Hlavně abych to měl zdravý. Přípustil jsem hned po výstavě tak sem zvědavej co s toho vyleze ,ale nejak tomu věřim ,že to bude OK , Vm mám mladý ty musim počkat do unora já sem to letos hodně oběnil a druhou pulku až koncem prosince abych stihl lednáky. A starou samici jsem připustil a daroval . Byla perfektní máma dala velice slušný králiky ,ale to bylo její maximum tak jsem jí daroval do užitkového chovu a třeba se jim zalíbí čistokrevný odchov a třeba se přidáj k nám chovatelum

1.12.2009 21:41
sefri

XXX.XXX.83.146

fanous napsal(a):
Nazdar musel jsem tet makat jako čert. Jsem z České Lípi. S tou výměnou eště chvýli počkám. Nb byli původně vyšlechtěný jako brojleroví králik a věčinou se používá jako zlepšovatel v šlechtění a musim říct ,že kříženci jsou na maso supr. Ale na brojleri to určitě nemá. Já sem o tom dost čet a pokut člověk chce top brojlera tak musí mít rodičovskou konečnou linii pak užitkovost klesá a rodičovská linii stojí výc než kdejaký šampion. Já mám toho pána z SN zakrouškovanýho . A srst se vůbec nebojim tu mám perfektní na to mám topiny mám to vyškoušený a vystava mi to potvrdila. Hlavně abych to měl zdravý. Přípustil jsem hned po výstavě tak sem zvědavej co s toho vyleze ,ale nejak tomu věřim ,že to bude OK , Vm mám mladý ty musim počkat do unora já sem to letos hodně oběnil a druhou pulku až koncem prosince abych stihl lednáky. A starou samici jsem připustil a daroval . Byla perfektní máma dala velice slušný králiky ,ale to bylo její maximum tak jsem jí daroval do užitkového chovu a třeba se jim zalíbí čistokrevný odchov a třeba se přidáj k nám chovatelum

Ono trošku poopravím info o brojleroch. Parentálna generácia až taká drahá nie je. Najdrajhší je v podstate prarodičovský materiál - to sú v podstate rodičia parentálnej generácie. Ako chovný materiál je pre bežného chovateľa je parentálna generácia v podstate zbytočná. Aj vo veľkochovoch z časti používajú F1 generáciu, čiže ich potomkov. Rozdiely v prírastkoch sú naozaj minimálne a bežný chovateľ s 10timi samicami si to určite nevšimne. Mám zaznamenané aj váhy parentálnej generácie tak budem môcť porovnať s F1, ktorú sa chystám ponúkať ako chovný materiál. Je spravených mnoho pokusov, ktoré moje slová potvrdzujú.

1.12.2009 21:47
fanous

XXX.XXX.166.34

sefri napsal(a):
Ono trošku poopravím info o brojleroch. Parentálna generácia až taká drahá nie je. Najdrajhší je v podstate prarodičovský materiál - to sú v podstate rodičia parentálnej generácie. Ako chovný materiál je pre bežného chovateľa je parentálna generácia v podstate zbytočná. Aj vo veľkochovoch z časti používajú F1 generáciu, čiže ich potomkov. Rozdiely v prírastkoch sú naozaj minimálne a bežný chovateľ s 10timi samicami si to určite nevšimne. Mám zaznamenané aj váhy parentálnej generácie tak budem môcť porovnať s F1, ktorú sa chystám ponúkať ako chovný materiál. Je spravených mnoho pokusov, ktoré moje slová potvrdzujú.

To si taky myslim ,že běžnej malí chovatel to nepozná. Budu doufat , že sem foukneš výsledky tvého testu a přírůstků pro zvědavce jako jsem já. Já myslim ,že by se ti vyplatilo výc prodávat králiky do chovu jako brojleri než na maso podle mně by měli lidi věčí zájem o chovné králiky a samozřejmě co zbyde může jít do světa v igelitce

10.1.2010 22:39
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
To si taky myslim ,že běžnej malí chovatel to nepozná. Budu doufat , že sem foukneš výsledky tvého testu a přírůstků pro zvědavce jako jsem já. Já myslim ,že by se ti vyplatilo výc prodávat králiky do chovu jako brojleri než na maso podle mně by měli lidi věčí zájem o chovné králiky a samozřejmě co zbyde může jít do světa v igelitce

Tak jsem si dnes něco fotil a docela se i nějaké fotečky povedli tak sem něco fouknu.Vm 1.0 nemá velkou hlavu ,ale má svoje přednost

10.1.2010 22:42
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Tak jsem si dnes něco fotil a docela se i nějaké fotečky povedli tak sem něco fouknu.Vm 1.0 nemá velkou hlavu ,ale má svoje přednost

tak eště jednou ten stejný 1.0

10.1.2010 22:45
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
tak eště jednou ten stejný 1.0

Vm 0.1 nádherná samička její nejvěčí vada je barva ,ale to nevadí .Jinak je to pěknej buldozér

10.1.2010 22:47
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
Vm 0.1 nádherná samička její nejvěčí vada je barva ,ale to nevadí .Jinak je to pěknej buldozér

a 0.1 její sestra

10.1.2010 22:49
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
a 0.1 její sestra

pěknej váleček

10.1.2010 22:53
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
pěknej váleček

a tady je můj tatka 1 ze tří samců co mám doma můj nejoblíbenější 5.1kg

10.1.2010 22:55
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
a tady je můj tatka 1 ze tří samců co mám doma můj nejoblíbenější 5.1kg

a tady je z boku jen se mu už nechce tak pozovat v unoru mu budou 2 roky

10.1.2010 23:05
fanous

XXX.XXX.166.34

fanous napsal(a):
a tady je z boku jen se mu už nechce tak pozovat v unoru mu budou 2 roky

A šampion na konec už brzo budou jeho první čistokrevný Nb na světe nechával jsem ho skočit Vm potomstvo jen na maso. A všichni měli po něm obrovské hlavy tak se už těšim co zněj dostanu tet

Přidejte reakci

Přidat smajlík