zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Tak tu fretku se mi s dovolením majitelů podařilo vyfotit při letním koupání v rybníce.Chodím s kamarádkou a pesany pa prochajdy do lesa, tak si to tam užíváme , když je pěkně tak se vykoupeme i s naší chlupatou smečkou.
Koupeme tam i naše koně . A tu srnku jsem vyfotila na jedné zahradě. Je krotká a jako mimi vypiplaná....jmenuje se Žužla ( protože co může ožužlá)
havj
napsal(a):
Tak tu fretku se mi s dovolením majitelů podařilo vyfotit při letním koupání v rybníce.Chodím s kamarádkou a pesany pa prochajdy do lesa, tak si to tam užíváme , když je pěkně tak se vykoupeme i s naší chlupatou smečkou.
Koupeme tam i naše koně . A tu srnku jsem vyfotila na jedné zahradě. Je krotká a jako mimi vypiplaná....jmenuje se Žužla ( protože co může ožužlá)
Ahojky,
tak ta srnečka je úplně úžasná Stou bych se muchlala od rána do večera
Samík zase začíná přelínávat, tentokrát na zádech a za ouškama....řeknu vám, že ta nová srst co mu roste je skvělá, má ktaťoučký, černý a jemňouký, jak samet
Míšina je pořád malinká, vůbec neroste, ale papká za tři Zatím to vypadá, že jí připustím až příští rok, už jenom kvůli tomu, jak je malinká
Sam je oproti ní pořád obr
Nečekám, že bude velká, to ne, právě proto jsem si jí vybrala, že bude malinká, ale malinko by ještě mohla povyrůst
Takhle Mišinka drží, když ji hladim na hlavičce
vargo
napsal(a):
Ahojky,
tak ta srnečka je úplně úžasná Stou bych se muchlala od rána do večera
Samík zase začíná přelínávat, tentokrát na zádech a za ouškama....řeknu vám, že ta nová srst co mu roste je skvělá, má ktaťoučký, černý a jemňouký, jak samet
Míšina je pořád malinká, vůbec neroste, ale papká za tři Zatím to vypadá, že jí připustím až příští rok, už jenom kvůli tomu, jak je malinká
Sam je oproti ní pořád obr
Nečekám, že bude velká, to ne, právě proto jsem si jí vybrala, že bude malinká, ale malinko by ještě mohla povyrůst
Takhle Mišinka drží, když ji hladim na hlavičce
Sam je taky pořád stejně tlustej a už mu přítel říká koulis
zvířátková
napsal(a):
Tak jsem nafotila par placek , tuhle jsem v ramci Bobkovy propagace umistila i na: http://usmev.impuls.cz/galerie/23655 :-).
zvířátková
napsal(a):
Bob se vyvaloval jako smoula.... nekdy bych docela rada nafotila i vzprimeneho kralika, jenze to je zas tak akcni, ze se mi to nedari zvecnit....
johanka81
napsal(a):
Jak prejetej kombajnem
to je pro zmenu na http://usmev.impuls.cz/galerie/23826
johanka81
napsal(a):
to je pro zmenu na http://usmev.impuls.cz/galerie/23826
Ahojky, tak se taky přidám
czizecka
napsal(a):
Ahojky, tak se taky přidám
Tak já se ještě přidám s fotkama z léta mého již nežijícího králíčka Bogáčka
Na chalupě na zahradě-tam se nejspíš něčím otrávil.
v v
napsal(a):
Tak já se ještě přidám s fotkama z léta mého již nežijícího králíčka Bogáčka
Na chalupě na zahradě-tam se nejspíš něčím otrávil.
v v
napsal(a):
.
jehé ahojky,
Tak já jsem přišla o oba zakrslýky byl to nejspíš mor a pošlo mi téměř všechno:-( Samík mi umíral v náručí a já s tim nemohla nic dělat:-( Ach jo, bylo to hrozný
Prostě jsem podcenila očkování a takhle to dopadlo
Takže vám zároveň představuji nového zakrslíka, je to Rex no a jméno ještě nemá a ni asi nebude mít, asi to bude Rex
vargo
napsal(a):
jehé ahojky,
Tak já jsem přišla o oba zakrslýky byl to nejspíš mor a pošlo mi téměř všechno:-( Samík mi umíral v náručí a já s tim nemohla nic dělat:-( Ach jo, bylo to hrozný
Prostě jsem podcenila očkování a takhle to dopadlo
Takže vám zároveň představuji nového zakrslíka, je to Rex no a jméno ještě nemá a ni asi nebude mít, asi to bude Rex
A je to taky hroznej nenažranec jinak ho až na jaře hodím do králíkárny a nechám ho naočkovat
vargo
napsal(a):
A je to taky hroznej nenažranec jinak ho až na jaře hodím do králíkárny a nechám ho naočkovat
A poslední
v v
napsal(a):
Tak to je mi Katko líto že jsi taky přišla o kálíky.Je to šílený.Já už si teda dalšího pořizovat nechci hlavně kvůli psovi kterej ho chtěl lovit.takže chodím koukat jen ke tchýni na mladý a odolávám abych si nějakého nevzala.
Je to šílený, ale byla to tak trochu moje chyba, že jsem je nenechala naočkovat, jenže asi 2 roky u nás mor nebyl, proto mě to ani nepadlo Díky tomu, že jsem měla Samíka tak dlouho a pak jsem o něj přišla, tak jsem si připadala, jako když nic nemám, i přesto, že ještě mám velké králíky, s kterýma se taky muchluju, ale Samík byl Samík a abych se aspoň trochu utišila, tak jsem se hned šla podívat po jiném, původně opěk tříslovém, ale nakonec mám tohodle Rexe a ještě uvidím, buď koupím k němu samičku nebo koupím menšího samce a k němu samičku, ale to je ještě na přemýšlení dost času, jediné, co vím, že už budu nechávat očkovat i zakrslíky
To s naším psem, labradorem, vůbec problém není, vždycky když krmím králíky, tak mi pesan pomáhá, králíci si na něj zvykají už od malička, protože k nim pořád strká palici a pak už se nechají od psa olizovat