asffalt
napsal(a):
To je můj Angorak
Ten je moc pěkný. Je to samička nebo sameček?
Mimochodem toto je zase ten můj ( sameček ). Jo a omlouvám se za tu kvalitu fotky-nějak nám blbne počítač
pegya
napsal(a):
Ten je moc pěkný. Je to samička nebo sameček?
Mimochodem toto je zase ten můj ( sameček ). Jo a omlouvám se za tu kvalitu fotky-nějak nám blbne počítač
Je to sameček a jmenuje se Šmudla
asffalt
napsal(a):
Je to sameček a jmenuje se Šmudla
A tady je můje Vídeňská modrá samice s mláďaty
asffalt
napsal(a):
Omluvte prosím kvalitu fotek.
Nová samice Angory bílé červenooké
asffalt
napsal(a):
Ještě jednou!
A spolu se samcem (snad to dopadne a na jaře bude v králikárně více těchto bílích kuliček)
asffalt
napsal(a):
A spolu se samcem (snad to dopadne a na jaře bude v králikárně více těchto bílích kuliček)
No a ještě letošní Vm
asffalt
napsal(a):
No myslím, že jsem sem toho dal dost! Tak se pochlubte i Vy! Vašimi ušáky! Ať je se na co dívat
Nádhera. Já jsem taky na ty modré a šedé barvy. Původně jsem chtěla malou činčilu a nakonec to vyhrál marburák.
asffalt
napsal(a):
Je moc pěkný! Kolik jich máte?
Zatím jenom tuhle holku. Teď v Přerově na výstavě mláďat bych ráda přikoupila ještě 1 samici. Ale musím rozšířit kapacity králíkárny. Mám to vše plné českých červených a na marburáky už nezbylo místo. České červené převzal můj přítel a já bych se chtěla věnovat marburským. Takže jsme teprve v začátcích.
berta
napsal(a):
Zatím jenom tuhle holku. Teď v Přerově na výstavě mláďat bych ráda přikoupila ještě 1 samici. Ale musím rozšířit kapacity králíkárny. Mám to vše plné českých červených a na marburáky už nezbylo místo. České červené převzal můj přítel a já bych se chtěla věnovat marburským. Takže jsme teprve v začátcích.
Aha. tak ať tam něco seženete! Já se tam také chystám mám v plánu si přívist nějákeho nového samce Vm. Můžete sem dát nějáké fotky těch Čč? Dřív sem taky o nich uvažoval ale nikdo poblíž je neměl tak sem se dal na ty Vm a teť už i na Abčo.
asffalt
napsal(a):
Aha. tak ať tam něco seženete! Já se tam také chystám mám v plánu si přívist nějákeho nového samce Vm. Můžete sem dát nějáké fotky těch Čč? Dřív sem taky o nich uvažoval ale nikdo poblíž je neměl tak sem se dal na ty Vm a teť už i na Abčo.
Několik fotech Čč jsem už sem na moderku dala. Je to samostatné téma, koukněte na přehled příspěvků tady na moderce. Víc fotek zatím nemám.
pegya
napsal(a):
PRO ASFFALT: Chtěla bych se zeptat, na mladé Abčo, jako jestli budete mít mladé apod.? Jestli ano tak mě prosím kontaktujte Pegya.Pegyasa@seznam.cz. Měla bych určitě zájem.
No zatim to moc na mláďata nevipadá, ani jedna samice mi nechce držet. Ale kdyby něco bylo tak dám dyžtak vědět.
asfalt
napsal(a):
No zatim to moc na mláďata nevipadá, ani jedna samice mi nechce držet. Ale kdyby něco bylo tak dám dyžtak vědět.
1.0 Vm
asffalt
napsal(a):
To je můj Angorak
Moc krásní ušáci, ten můj je poloviční, přinejmenším
asfalt
napsal(a):
Taky na tý fotce moc jako prcek nevypadá!
A opět sem si pořídil něco nového do chovu.
Samec zakrslí tříslový černý
asfalt
napsal(a):
A opět sem si pořídil něco nového do chovu.
Samec zakrslí tříslový černý
Samice s mladýma
asfalt
napsal(a):
Mladý sameček Abčo
A všechny pohromadě, 4 samci a 2 samičky, vše je tetováno
asfalt
napsal(a):
A všechny pohromadě, 4 samci a 2 samičky, vše je tetováno
Ahoj lidičky,máte skvělé králíčky!Hlavně ti angoráci,to obdivuju.Ráda bych taky přispěla svou troškou do mlýna.