fanous
napsal(a):
Tak tady to začalo hned od začátku jsme remcali
Tak já sem fotek moc neudělal a dnes mě to dost mrzí.Jediné co sem vyfotil byli NB šampioni pana Jaroše jen tak mimochodem má plnou králikárnu užasných koůsky mám od něj pár doma a líběj se mi výc a výc tak se strašně těším co mi odchovaj příští rok. Taky bych chtěl poděkovat eště panu Jarošovy za ohotu moc se mi u vás líbilo DĚKUJU.
fanous
napsal(a):
Tak já sem fotek moc neudělal a dnes mě to dost mrzí.Jediné co sem vyfotil byli NB šampioni pana Jaroše jen tak mimochodem má plnou králikárnu užasných koůsky mám od něj pár doma a líběj se mi výc a výc tak se strašně těším co mi odchovaj příští rok. Taky bych chtěl poděkovat eště panu Jarošovy za ohotu moc se mi u vás líbilo DĚKUJU.
Jediné co bylo na čekání na katalog bylo pokecání s chovateli
fanous
napsal(a):
Jediné co bylo na čekání na katalog bylo pokecání s chovateli
A všichni chovatelé se kterýma jsem si povýdal byli strašně příjemný a ohotný diskutovat nato ,že sem cucák
fanous
napsal(a):
A všichni chovatelé se kterýma jsem si povýdal byli strašně příjemný a ohotný diskutovat nato ,že sem cucák
1
fanous
napsal(a):
Tak tady to začalo hned od začátku jsme remcali
Nejvíce mne asi zaujal sprint prvních vpuštěných návštěvníků do areálu ke zvířatům. Byl to takový malý závod. I 120ti kilový dokázal běžet jako 80ti kilový
. Co mne mrzelo byl nedostatek katalogů. Zvířat hodně, bylo se na co koukat.
petrzmerina
napsal(a):
Nejvíce mne asi zaujal sprint prvních vpuštěných návštěvníků do areálu ke zvířatům. Byl to takový malý závod. I 120ti kilový dokázal běžet jako 80ti kilový
. Co mne mrzelo byl nedostatek katalogů. Zvířat hodně, bylo se na co koukat.
Jo to byla sranda. Já sem čekal s babičkou až se první vlna vecpala do vrat. a pak sem taky pádil ke klecím. Ten katalog byl strašnej pruser a vrhalo to stín na celou výstavu