Cena masných králíků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2009 12:59
slapetka

XXX.XXX.158.34

Dobrý den,
mám jednoduchý dotaz. Jaké jsou ceny za kg živého králíka a za kg staženého? Jde mi především o masné králíky, klasika křížená směska.. Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.9.2009 15:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

slapetka napsal(a):
Dobrý den,
mám jednoduchý dotaz. Jaké jsou ceny za kg živého králíka a za kg staženého? Jde mi především o masné králíky, klasika křížená směska.. Děkuji

čo ja viem tak 3,5 až 4 € cena živej váhy a cca 6,5 € až 7€ očistenej, vždy je to vec dohody

Rudo

25.9.2009 08:19
agria

XXX.XXX.227.68

slapetka napsal(a):
Dobrý den,

V marketech se pohybují ceny kolem 150kč za kilo. My třeba prodáváme živého jatečního za 70kč/kg a zabitého za140kč/kg. Záleží, ale opravdu na dohodě, protože hodně lidem se to zdá moc. A tak si raději koupí králíka v marketu v akci přemraženého a vesměs ještě z dovozu. Místo domácího a čerstvého. Opravdu záleží na lidech.

29.9.2009 17:42
medved

XXX.XXX.224.79

agria napsal(a):
V marketech se pohybují ceny kolem 150kč za kilo. My třeba prodáváme živého jatečního za 70kč/kg a zabitého za140kč/kg. Záleží, ale opravdu na dohodě, protože hodně lidem se to zdá moc. A tak si raději koupí králíka v marketu v akci přemraženého a vesměs ještě z dovozu. Místo domácího a čerstvého. Opravdu záleží na lidech.

No už se tady okolo toho napsalo dost. Já dávám králíka za 200 kč a to je stažený a vykuchaný a má klidně 2,5 kila. Možná jsem blbej, ale na vesnici to jinak asi nejde... Mohl bych za něj chtít třeba přes 300 kč jenže to by mě lidi uštěkali... A co kdybych si účtoval za kilo živé váhy to fakt už nevím... Práce okolo králíků a náklady se vám nikdy nevrátí

29.9.2009 19:45
agria

XXX.XXX.7.84

slapetka napsal(a):
Dobrý den,

No to máte pravdu. Lidé to nedokážou ocenit. Nepočítají práci, krmení ani kvalitu. Asi si myslí, že chovatel na tom vydělává a proč by ho měl na druhou stranu v tom podporovat.

12.10.2009 21:32
smety

XXX.XXX.115.92

slapetka napsal(a):
Dobrý den,

120kč/kg staženého živé nemám komu prodat

20.10.2009 16:24
vargo

XXX.XXX.96.34

smety napsal(a):
120kč/kg staženého živé nemám komu prodat

Tak my prodáváme staženého do 2kg za 150kč, když má nad 2 kila, tak za 200kč, ale většinou se to odhadnem, že po stažení mají kolem těch 1,5kg.

Přidejte reakci

Přidat smajlík