Chovatel zakrslých králíčků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

alco

30.10.2009 10:18
alco

XXX.XXX.129.132

Jedná se o beránky ;) měla bych zájem o chovný pár od chovatele s nějakými výstavními úspěchy. Najdu?

30.10.2009 10:31
polajda

XXX.XXX.113.73

alco napsal(a):
Jedná se o beránky ;) měla bych zájem o chovný pár od chovatele s nějakými výstavními úspěchy. Najdu?

Dobrý den,

a jaký barevný ráz by se Vám nejvíc líbil? Teď nedávno jsem si dovezla krásné berany od chovatelky od Tábora, která chová ZBdiv, ZBč, ZBžel a jejich straky.

Lenka

alco

30.10.2009 13:01
alco

XXX.XXX.129.132

polajda napsal(a):
Dobrý den,

a jaký barevný ráz by se Vám nejvíc líbil? Teď nedávno jsem si dovezla krásné berany od chovatelky od Tábora, která chová ZBdiv, ZBč, ZBžel a jejich straky.

Lenka

Tak to Vám moc gratuluji!! :) černí i ,,divocí'' jsou moc hezcí, ale já ulítávám na žlutých a jejich strakách. a celkově radši straky, to nepohrdnu pak téměř žádným zbarvením ;)

31.10.2009 20:25
jetik

XXX.XXX.167.1

alco napsal(a):
Tak to Vám moc gratuluji!! :) černí i ,,divocí'' jsou moc hezcí, ale já ulítávám na žlutých a jejich strakách. a celkově radši straky, to nepohrdnu pak téměř žádným zbarvením ;)

Dobrý den, chováme Zb japonsky,ty sou taky moc hezky

1.11.2009 10:06
majky79

XXX.XXX.30.9

alco napsal(a):

co takhle kouknout na nějaký výstavě řekl bych že jich je v tuto dobu dost a nebo počkat na speciálku zakrslých v Lysé

2.11.2009 17:28
melodyily

XXX.XXX.135.77

majky79 napsal(a):
co takhle kouknout na nějaký výstavě řekl bych že jich je v tuto dobu dost a nebo počkat na speciálku zakrslých v Lysé

Když se tu někdo zmínil o speciálce zakrslíků, kdy a kde bude? =)
Neví někdo?

6.1.2010 17:04
chovatelpodluzi

XXX.XXX.156.5

melodyily napsal(a):
Když se tu někdo zmínil o speciálce zakrslíků, kdy a kde bude? =)
Neví někdo?

teď v pátek a sobotu v Lysé nad labem při výstavě Náš chovatel je speciálka zakrslíků

Přidejte reakci

Přidat smajlík