jirkainzerat
napsal(a):
Dobry den, poradte mi prosim jak vstoupit do zo csch. Hledam nejakou organizaci v okoli Valasskeho Mezirici a Hranic na Morave. Dosud chovam krizene kraliky, ale chtel bych od noveho roku zacit s cistokrevnymi. Dik moc
Dobrý den najděte si nejbliší organizaci ve vašem okolí věčinou jsou na internetu a najděte si kontakt na přecedu a on vám určitě poradí co a jak pozve vás na schůzi a tam se dozvýte výc. Ale jestli vám můžu poradit tak vždy kontaktujte toho nejvišího je to nejlepší protože vám řekne přesně jak to je a né ,že jedna babka povýdala.
fanous
napsal(a):
Dobrý den najděte si nejbliší organizaci ve vašem okolí věčinou jsou na internetu a najděte si kontakt na přecedu a on vám určitě poradí co a jak pozve vás na schůzi a tam se dozvýte výc. Ale jestli vám můžu poradit tak vždy kontaktujte toho nejvišího je to nejlepší protože vám řekne přesně jak to je a né ,že jedna babka povýdala.
Dobrý večer,
přesně tak ;)
fanous
napsal(a):
8 hrubek - super
jirkainzerat
napsal(a):
Dobry den, poradte mi prosim jak vstoupit do zo csch. Hledam nejakou organizaci v okoli Valasskeho Mezirici a Hranic na Morave. Dosud chovam krizene kraliky, ale chtel bych od noveho roku zacit s cistokrevnymi. Dik moc
v okolí Valmezu je ZO ČSCH Zašová, kontakt - StolarikLumir@seznam.cz - velice příjemná společnost
chovatelský objekt za nádražím v Zašové
jirkainzerat
napsal(a):
Dik za typ, jsem rad ze jste mi doporucil. Cekal jsem, ze mi odepise vice lidi a vyberu si .. bohuzel zatim jen jedna ZO CSCH
Když napíšete Lumírovi dozvíte se více, zná tamní končiny , poradí možná i jiné organizace vzhledem k Vašemu bydlisku, přeji šťastnou ruku při volbě ZO
jirkainzerat
napsal(a):
dobry den ješte je jedna organizace ZO Kelč, je to sice menši organizace než zašova,je v ní 20členu,pořádáme jednou do roka vystavu na konci června,radi by jsme přijali nove členy,kontak Lujka Lukáš tel.605558932 e-meil Lkuki@seznam.cz Jednatel ZO CSCH Kelc
jirkainzerat
napsal(a):
Zná někdo konktakt na ZO ČSCH v Ostravě? Rád bych vstoupil Pry jich je v Ostravě přes deset, na netu jsem skoro nic nenašel. Budu rád za všechny typy.
teddy
napsal(a):
Zná někdo konktakt na ZO ČSCH v Ostravě? Rád bych vstoupil Pry jich je v Ostravě přes deset, na netu jsem skoro nic nenašel. Budu rád za všechny typy.