majky79
napsal(a):
zkusil bych borovou vodu a nebo oční kapky Ophthalmo-septonex,u mých králiku to pomohlo
Podle mě by se v první řadě chtělo podívat, zda tam něco nemá, i třeba ospalek, který by mu tam mohl vatid. Nemá cenu tam hned dávat nějaké přípravky, jestli to není nic vážného. Můj taky jednou za čas zaslzí, tak mrknu do koutků, utřu a za pár hodin je v pořádku.
zviratkova
napsal(a):
Podle mě by se v první řadě chtělo podívat, zda tam něco nemá, i třeba ospalek, který by mu tam mohl vatid. Nemá cenu tam hned dávat nějaké přípravky, jestli to není nic vážného. Můj taky jednou za čas zaslzí, tak mrknu do koutků, utřu a za pár hodin je v pořádku.
no já nevím vypláchnu mu oko borovou vodou běžná věc na vymejvání oči,nebo vy to děláte jak jen prstem?
majky79
napsal(a):
no já nevím vypláchnu mu oko borovou vodou běžná věc na vymejvání oči,nebo vy to děláte jak jen prstem?
záleží na tom co se mu stalo...buď si tam něco píchl a nebo chytl infekci....může se stát, že si tam něco píchne...např. ze sena...pokuď je to nachlazením tak určitě ophtalmoseptonex.....
Uživatel s deaktivovaným účtem

nikolgajduskova@seznam.cz
napsal(a):
mojemu králíčkovi je 7 mēsícū a vyčnívá jí kousek duhovky do zornice neví nēkdo co s tím?
Kousek duhovky do zornice? Máte foto?