Dobry den vlkadejte sem fotky svych chovanců zacnu já
Víděnský modrooký -chovná samice
kovato
napsal(a):
Dobry den vlkadejte sem fotky svych chovanců zacnu já
Víděnský modrooký -chovná samice
Český strakáč divoce zbarvený chovná samice
kovato
napsal(a):
Český strakáč divoce zbarvený chovná samice
Český strakáč černý chovný samec
kovato
napsal(a):
Český strakáč černý chovný samec
Zdravím. Příteli, máš pěkné králíky, zřejmě je máš rád, že si je takto fotíš a máš je v čistotě, ale s tím plemenem český strakáč to není zase až tak moc pěkné. Bohužel, ne každý králík, který je strakatý není český strakáč. Mrkni se na jiné stránky ,kde je správná kresba. Jako užitkoví králíci jsou pěkní, ale fakt k českému strakáči mají svojí kresbou a i typem docela dost daleko. Neber to špatně, ale chceš -li se zabývat chovem čistokrevných českých strakáčů, tak tyto bych do chovu určitě nepouštěl. Zdraví a přeje chovu zdar St. Toman
st toman
napsal(a):
Zdravím. Příteli, máš pěkné králíky, zřejmě je máš rád, že si je takto fotíš a máš je v čistotě, ale s tím plemenem český strakáč to není zase až tak moc pěkné. Bohužel, ne každý králík, který je strakatý není český strakáč. Mrkni se na jiné stránky ,kde je správná kresba. Jako užitkoví králíci jsou pěkní, ale fakt k českému strakáči mají svojí kresbou a i typem docela dost daleko. Neber to špatně, ale chceš -li se zabývat chovem čistokrevných českých strakáčů, tak tyto bych do chovu určitě nepouštěl. Zdraví a přeje chovu zdar St. Toman
Ja vim že to nejsou čistokrevni ale jiim tak říkám.
st toman
napsal(a):
To je fakt, tak ať se daří ! St. Toman
Jěště dodám fotky z léta z mého prvního odchovu kříženco Činčila velká a novozélandský bílý:-)
kovato
napsal(a):
Jěště dodám fotky z léta z mého prvního odchovu kříženco Činčila velká a novozélandský bílý:-)
Po odstavu
borsug
napsal(a):
samica2 (VSS - 2.09)
Potomkovia pána Trtkala a samica1 (12.09 ) samce, povodne boli 4 dva uhynuli ked som bol odcestovany.
borsug
napsal(a):
Potomkovia pána Trtkala a samica1 (12.09 ) samce, povodne boli 4 dva uhynuli ked som bol odcestovany.
samica1,2,3,4 križence
borsug
napsal(a):
Pán Ľudožravý
Pěkný králíci na produkci masa supr. Jen jsem koukal jak mají všechny samice laloky . A co mně zaujalo je křížení Čv Nb počítám žě 0.1 byla Čv . To je podle mně velice dobré křížení jen by mně zajímala vaše spokojenost. FK Ps at se vám daří odchovat zdravé králiky
fanous
napsal(a):
Pěkný králíci na produkci masa supr. Jen jsem koukal jak mají všechny samice laloky . A co mně zaujalo je křížení Čv Nb počítám žě 0.1 byla Čv . To je podle mně velice dobré křížení jen by mně zajímala vaše spokojenost. FK Ps at se vám daří odchovat zdravé králiky
Jásem s kříženci spokojený rychle narosly a bil z nich pěkný kus masa .Samice byla Čv a samec Nb.
kovato
napsal(a):
Jásem s kříženci spokojený rychle narosly a bil z nich pěkný kus masa .Samice byla Čv a samec Nb.
já jsem si to myslel a musim souhlasit . Já sem hodně přemýšlel a i dost o tom četl o křížení a Čv bych použíl a jen tak pro zajímavost co by jste na vaše křížence pustil tet? Já do toho v žádném případě nechci kecat ,ale trochu se o to zajímám co jsem já přemýšlel tak by to byl samec Bu. FK
fanous
napsal(a):
já jsem si to myslel a musim souhlasit . Já sem hodně přemýšlel a i dost o tom četl o křížení a Čv bych použíl a jen tak pro zajímavost co by jste na vaše křížence pustil tet? Já do toho v žádném případě nechci kecat ,ale trochu se o to zajímám co jsem já přemýšlel tak by to byl samec Bu. FK
Jak jako pustil? Jako co bych s těma křížencema skřížil?Jěště dodám ta činčila mněla loni 2 vrhy s Nb samcem a všechno bily samci.Tedka křížím strakáče s Vídenským bílím modrookým činčila už nemám.
Tomáš
kovato
napsal(a):
Jak jako pustil? Jako co bych s těma křížencema skřížil?Jěště dodám ta činčila mněla loni 2 vrhy s Nb samcem a všechno bily samci.Tedka křížím strakáče s Vídenským bílím modrookým činčila už nemám.
Tomáš
Aješte dodám že na jídlo jsou lepší králici menšího vzrůstu střední plemena tak do 3 kg
mají kratší a chutnější maso a i když činčile mívají okolo 5ti kg jsou to střední plemena
ale nejsou tak dobří jako ti strakáčí Vm Nb atd.
Tomáš
kovato
napsal(a):
Aješte dodám že na jídlo jsou lepší králici menšího vzrůstu střední plemena tak do 3 kg
mají kratší a chutnější maso a i když činčile mívají okolo 5ti kg jsou to střední plemena
ale nejsou tak dobří jako ti strakáčí Vm Nb atd.
Tomáš
Plně souhlasím a jen dodám takovou mojí zkušenost s Tříslovym čer králikem, měl jsem možnost ochutnat tohoto králíka a musim konstatovat ,že z mojí zkušenosti to bylo nejchutnější králičí maso co sem jedl a ,že jsem už nějakého králíka zblajznul. Opravdu špička krásnej váleček masa. Já je nechovám ,ale spoustu chovatelů znám co je má. A jeden velice výbornej jejich chovatel má takovou hlášku , mimoto má i NoS . Rači ti dám 7kg NoS než Tč to ho rači sežeru
.FK
borsug
napsal(a):
Pán Ľudožravý
Nové posily mojho chovu 3 samice FB (1. 10)
borsug
napsal(a):
Nové posily mojho chovu 3 samice FB (1. 10)
este raz
borsug
napsal(a):
samica FB čierno strakatá
samica FB čierno strakatá 2
fanous
napsal(a):
Plně souhlasím a jen dodám takovou mojí zkušenost s Tříslovym čer králikem, měl jsem možnost ochutnat tohoto králíka a musim konstatovat ,že z mojí zkušenosti to bylo nejchutnější králičí maso co sem jedl a ,že jsem už nějakého králíka zblajznul. Opravdu špička krásnej váleček masa. Já je nechovám ,ale spoustu chovatelů znám co je má. A jeden velice výbornej jejich chovatel má takovou hlášku , mimoto má i NoS . Rači ti dám 7kg NoS než Tč to ho rači sežeru
.FK
zdravím, já si taky nemohu stěžovat na kvalitu masa malých -3kg- plemen, jen je rozdíl že ččp má ve 3 měsících 1,5kg (vzorník sice uvádí 1,2 ale to je minimum ) nebo pomály 3kg u Bu... kvůli tomu že je toho z toho malého ušáka tak ´´málo´´ budu muset nějakou tu pětikilovou ´´obludu´´
přibrat čistě na tátovu spotřebu
Co by jste na maso doporučili? Já uvažuji českýho albína, burgundského nebo novase a kalifornského. Možno je i křížit mezi sebou jen na maso... růstově jsou na špici albín a burgund, ale co kvalita masa? může někdo srovnat? Dík AH
Jěšte jedna je 8 kusů přeživší z 12 4 byly vyhozeni z hniízda ,ale na prvničku dobrý výkon
Dnes má termín Vídeňská bílá samička už si staví hnízdo ale zatim bez chlupu snad ráno se dočkám
To jsou moji kastorexíčci. 7ks. Teď už jsou ale velcí a jsou to výstavní kusy to Vám řeknu!!!
Karol.H

XXX.XXX.129.244
přidám fotky něčeho trošku jiného, malé plemeno stříbřitý žlutý, jinak chovný samec 96 bodů
Karol.H

XXX.XXX.129.244
samec, s širokou nosní a čelní partii z letošního odchovu, zatím jen 94 bodu, snad za týden v nezvesticich popadneme lepe
Karol.H

XXX.XXX.129.244
Karol.H

XXX.XXX.129.244
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mladé BO,říjnové...ale vysvětlete mi někdo prosím tu barvu..oba rodiče zaječí a z 8 mladých 4 takovýto

Ano,fotka nekvalitní,ale na svojí obhajobu..není to jen nešikovnýma rukama,ale taky tím že se ti malí ani na chvilku nezastaví
Chleba není plesnivý,i když se to tak může zdát,ale jsou to jen chlupy
napsal(a):
Ano,fotka nekvalitní,ale na svojí obhajobu..není to jen nešikovnýma rukama,ale taky tím že se ti malí ani na chvilku nezastaví
Chleba není plesnivý,i když se to tak může zdát,ale jsou to jen chlupy
oni králíci málokdy postojí jak bychom si představovali, ale to má taky jednoduché řešení,
řekl bych, že jde o divoce modré mláďatá, oba rodiče jsou nositelé recesívneho genu pro modré zbarvení " d "
no skús si ich dať na nejaké miesto mimo králikareň a skús ich odfotit ešte raz, budiž Ti návodom priložená fotka
tak já se také přidám.... začnu od těch nejmenších - zakrslíci blíže neurčeného původu