manzeliamiskechovci
napsal(a):
CHOVNÝ SAMEC Sž
POHLAD NA NAŠU KRÁLIKAREŇ
manzeliamiskechovci
napsal(a):
JEDNO PEKNÉ HNIEZDO
Dobrý den máte opravdu pěkné chovatelské zařízení , jen takový malí dotaz nesráží se vám na těch kachličkách voda? Já se ptám ze zvědavosti protože se mi to moooc líbí. A eště by mně zajímalo řešení podlahy a kam odtéka moč.Jo a ty vaši králici budou pěkný divočáci temperamentní
.FK
fanous
napsal(a):
Dobrý den máte opravdu pěkné chovatelské zařízení , jen takový malí dotaz nesráží se vám na těch kachličkách voda? Já se ptám ze zvědavosti protože se mi to moooc líbí. A eště by mně zajímalo řešení podlahy a kam odtéka moč.Jo a ty vaši králici budou pěkný divočáci temperamentní
.FK
DOBRÝ DEN ODPOVEDÁM NA VÁŠ DOTAZ . ZO ZRAŽANÍM VODY NA OBKLADE SOM MAL S PRVOTI PROBLEM ALE VYRIEŠIL SOM TO DOBRÝM VETRANÍM . TAKŽE KED JE DOBRE ODVETRAVANÁ MIESNOST TAK SA VODA NEZRÁŽA . OTOK MUČU SOM NIAKO ZVLÁŠT NERIEŠIL LEBO CHOVÁM KRÁLIKOV NA DOST VYSOKEJ POSTIELKE A ČISTIM DOST ČASTO NA TO ABY SA TAM TVORILY NIAKE KALUŽE MOČU. KRÁLIKARNU SOM OBLOŽIL KACHIČKAMY PRETO LEBO ASI 3-4 KRÁT DO ROKA TO VŠETKO DEZINFIKUJEM A VISTRIEKAM KOTERCE VAPKOU ČO BI SOM SI PRI DREVENOM ZAJAČNIKU NEMOHOL DOVOLIT. DAKUJEM ZA VÁŠ DOTAZ A CHOVU ZDAR