malí FB-úspěšně přežili i s maminami ta úděsná vedra a mají se k světu....
Taky pěkný mrňátka.A tolik......já nechávám max 8 ks a i to je dost,na výstavy je nejlepší 6 ks.Taky sem měla teď 12 kousků,ale zredukovala sem to na 7 ks.Vůbec nerostli a bylo 35 stupnů horka,nechtěla sem přijít o samici,na těch 7mi už bylo vidět že je to jiné.Ale je to rozdíl,sou drobní-mám tu jeden vrh 5 mladých stejně starých a ti sou 3x takoví.
kastef
napsal(a):
Taky pěkný mrňátka.A tolik......já nechávám max 8 ks a i to je dost,na výstavy je nejlepší 6 ks.Taky sem měla teď 12 kousků,ale zredukovala sem to na 7 ks.Vůbec nerostli a bylo 35 stupnů horka,nechtěla sem přijít o samici,na těch 7mi už bylo vidět že je to jiné.Ale je to rozdíl,sou drobní-mám tu jeden vrh 5 mladých stejně starých a ti sou 3x takoví.
Vdaka, ja mam sice cistokrvne kraliky ale na vystavy nechodim, moje mlade nastastie rastu ako z vody stazovat sa nemozem aj tie co ich je desat vo vrhu, samica dokonca ani neschudla vypasena je ako bola pred kotenim musim jej nasadit dietu :D samozrejme ze cim menej vo vrhu tak rychlejsi rast, ale dobra krmna davka po odstave to urobi nech sa dari,
Ps najviac ma vsak teši ta roznofarebnost vo vrhu preto ma ani nenapadlo vrh redukovat.