Zdravím Vás přátelé,
králíky chovám již delší dobu a abych nemusel neustále otravovat přítele, který nám chodí tetovat, tak jsem si minulý rok zakoupil tetovací kleště.
Praxi tetování mám již zvládnutou dobře, ale nyní zkouším jaká barva je k tetování nejvhodnější. Dříve jsem používal pouze černou tuš, ale výsledky se mi nezdály příliš dobré (po zestárnutí kusu špatně čitelné). Nyní zkouším do tuše přidávat trochu černé razítkovací barvy s výsledky jsem zatím spokojen (hůře se ale umývá). Zkoušel jsem také tuše zelené, ale se špatným výsledkem.
Máte někdo zkušenosti s orig. tetovacíma barvama, popřípadě nějaké další vychytávky? prosím podělte se s námi.
http://chovvb.wz.cz/C_tetovani%20kraliku.html
jar.van@seznam.cz
petra.ira

XXX.XXX.202.248
Prosím kdy je nejvhodnější doba k tetování? Koupila jsem králika zaječího s PP a není tetovaný. Prosím o radu. Prosím o odpověd na imail petra.ira@seznam.cz
petra.ira
napsal(a):
Prosím kdy je nejvhodnější doba k tetování? Koupila jsem králika zaječího s PP a není tetovaný. Prosím o radu. Prosím o odpověd na imail petra.ira@seznam.cz
Je to v celku jedno, jakmile jsou uši dost velké:-) To že jste koupila králíka s PP a bez tetování, nemusí vůbec znamenat, že tomu, co ho máte v králíkárně, patří ty papíry:-(
Jiří Herynek
napsal(a):
Je to v celku jedno, jakmile jsou uši dost velké:-) To že jste koupila králíka s PP a bez tetování, nemusí vůbec znamenat, že tomu, co ho máte v králíkárně, patří ty papíry:-(
jak muže nekdo koupit kralika z pp bez tetovani tak si kup televizi bez zaručniho listu a běž to reklamovat