Jakou barvu používáte k tetování králíků?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.10.2010 13:49
jarvan

XXX.XXX.15.114

Zdravím Vás přátelé,
králíky chovám již delší dobu a abych nemusel neustále otravovat přítele, který nám chodí tetovat, tak jsem si minulý rok zakoupil tetovací kleště.
Praxi tetování mám již zvládnutou dobře, ale nyní zkouším jaká barva je k tetování nejvhodnější. Dříve jsem používal pouze černou tuš, ale výsledky se mi nezdály příliš dobré (po zestárnutí kusu špatně čitelné). Nyní zkouším do tuše přidávat trochu černé razítkovací barvy s výsledky jsem zatím spokojen (hůře se ale umývá). Zkoušel jsem také tuše zelené, ale se špatným výsledkem.

Máte někdo zkušenosti s orig. tetovacíma barvama, popřípadě nějaké další vychytávky? prosím podělte se s námi.

http://chovvb.wz.cz/C_tetovani%20kraliku.html
jar.van@seznam.cz

19.10.2010 18:33
mej

XXX.XXX.106.142

Já používám klasickou černou tuš, ale do každé lahvičky nadrtím 1-2 tablety živočišného uhlí, což ji trochu zahustí. V chovu mám i sedmileté samice a tetování je čitelné naprosto bez problémů.

19.10.2010 21:56
jana1234

XXX.XXX.63.62

Velmi dobré zkušenosti mám s orig. tetovací barvou černou a zelenou ( pastou nikoliv rolonem), pěkně drží a při znečištění roukou dobře pouští. Lze objednat i přes veterinárního lékaře.

petra.ira

31.12.2010 20:29
petra.ira

XXX.XXX.202.248

Prosím kdy je nejvhodnější doba k tetování? Koupila jsem králika zaječího s PP a není tetovaný. Prosím o radu. Prosím o odpověd na imail petra.ira@seznam.czsmajlík

31.12.2010 23:09
jarvan

XXX.XXX.15.114

Já většinou tetuji (Nb) tak někdy kolem třetího měsíce stáří. Chce to vystihnout dobu, když je již ucho dostatečně vyrostlé, ale ještě není příliš silné. Když jsem králíka tetoval dříve, tak se po dorostení (zvětšení) ucha barva rozešla a tetování bylo málo čitelné.

7.1.2011 19:29
stejskal

XXX.XXX.135.232

Černou tetovací barvu Raidex,"tyčinku".Ale pokud chci mít tetování opravdu kvalitní,tak musím ucho důkladně promnout.

14.1.2011 11:07
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

petra.ira napsal(a):
Prosím kdy je nejvhodnější doba k tetování? Koupila jsem králika zaječího s PP a není tetovaný. Prosím o radu. Prosím o odpověd na imail petra.ira@seznam.czsmajlík

Je to v celku jedno, jakmile jsou uši dost velké:-) To že jste koupila králíka s PP a bez tetování, nemusí vůbec znamenat, že tomu, co ho máte v králíkárně, patří ty papíry:-(

1.2.2011 23:28
ozzydan

XXX.XXX.71.254

Jiří Herynek napsal(a):
Je to v celku jedno, jakmile jsou uši dost velké:-) To že jste koupila králíka s PP a bez tetování, nemusí vůbec znamenat, že tomu, co ho máte v králíkárně, patří ty papíry:-(

jak muže nekdo koupit kralika z pp bez tetovani tak si kup :-))televizi bez zaručniho listu a běž to reklamovat

Přidejte reakci

Přidat smajlík