chovatelalois
napsal(a):
V jednom dni tři samice????to bych chtěl vidět!!!!
a proč né stačí jeden dobrej skok a je hotovo a není pravda čim výc skoků tim výc králiků jedna dávka semene bohatě stačí . De o to v jaké je samec kondici samozřejmě 5letej dědeček takový temperament mít nebude ,ale zase záleží i na plemeni a na strhanosti semce těch faktorů je hodně. Také mi někdy příjde že si lidi dělaj tady srandu
fanous
napsal(a):
a proč né stačí jeden dobrej skok a je hotovo a není pravda čim výc skoků tim výc králiků jedna dávka semene bohatě stačí . De o to v jaké je samec kondici samozřejmě 5letej dědeček takový temperament mít nebude ,ale zase záleží i na plemeni a na strhanosti semce těch faktorů je hodně. Také mi někdy příjde že si lidi dělaj tady srandu
asi bych si dobrého samca takto nehuntoval...jaký máte názor na dvoskok???myslím dva samce po sobě????
chovatelalois
napsal(a):
asi bych si dobrého samca takto nehuntoval...jaký máte názor na dvoskok???myslím dva samce po sobě????
podle mě je to nesmysl vůbec pak nemáte přehled od kterého samce mladý pocházejí a je to i zbytečné. Já osobně mám samců vyc a taky si je nehuntuju max 2 samičky za den ,ale skok jen jeden pokut je teda kvalitní a samec se trefí protože co si budem povýdat tak né každej skok skončí tam kde má
belgický obr albín nar 1.1.2008 jsou po něm krásne mladé už se těším na výstavy