Tak já používám hobliny celý rok a nemohu si je vynachválit. Mám známého v truhlářské dílně a sbírá mi jen ty pěkné velké, v kterých není prach ani příměs pilin. Zvláště pro králíky v karanténě jsou super, protože kotec se dobře čistí a není tolik odpadu. Mám na nich i králíky na výstavy, právě z důvodu snadného čištění kotců - králíci nebyli špinaví. Jen březím samicím dávám horší seno a slámu stejně jako vy a to jen kvůli stavbě hnízda. Navíc se mi pak i hnůj zarývá lépe než když tam obracím slámu. Jsem na tohle trochu lenoch a hobliny mi 100% vyhovují
ja taky stelu hoblinami a nemuzu si jich vynachvalit aspon jim to tolik nesmrdi a taky skartujeme stary novinovy papir krasne jim nasteleme a nepotrebuji skladovat slamu nebo jinou podestylku i mladata si porodi do skartovaneho papiru a koukame ze je samicka spokojena a vychova od 9-13 mladych.ja neockuji a mam je zdrave nasi sousede ockuji a stale si stezuji ze jim odesli mladata ci samice ja takovy problem zatim nemam pravidelne prelecujeme a davame hojne zeleninu a cistota pul zdravi