Uživatel s deaktivovaným účtem

napíšte mi prosím na : jube@azet.sk ďakujem
Pěkná králíkárna, já mám nyní rozpracováno něco podobného, akorát já jako "známý rošťák" budu dělat na podlahu ještě rošty. Je to sice práce navíc, ale rozhodně se vyplatí, protože jak je králík ve vlhku (nebo dokonce v mokru), tak to není ono.
Společná dvířka bych ale raději dělal jen u horních kotců (tedy u spodních kotců zvlášť), protože když krmím a otevřu spodní kotce, tak mi z nich králíci občas s úspěchem zdrhnou a když bych krmil vše najednou, tak než bych se dostal dolů, tak už bych tam neměl co krmit :c).
Jinak na dno dávám jedině lino, beru vyhozené od popelnic, tak že náklady nulové.
fogl42
napsal(a):
Dobrý den, jak jste spokojen s plastovou podlahou, jaké jsou náklady na m2 a jak se jmenuje uvedený druh plastu? předem děkuji za odpověď.
s plastovymi podlahami som maximalne spokojny...ine by som uz ani nechcel..nezateka z hornych kotcov do spodnych....podlahy sa mi daju vytahovat, takze aj pri cisteni je to velmi prakticke a usetri to aj vela casu...neviem ako sa ten plast vola...robia sa z neho bazeny...ja ho mam zdarma od znameho...
martin1147
napsal(a):
Dobrý den.Mohl by jste my prosím napsat kde se dají koupit nebo objednat plastové podlahy.Moje adresa je pepaaeva@.seznam.cz.
dali ste sem chybnu emailovu adresu...inak ja som si tie podlahy vyrobil sam...a plastove tabule mam od znameho,
takze neviem kde sa daju kupit alebo zohnat...z tych plastov sa robia bazeny....
Určitě je to bezva nápad.Na spokojenost jsem se ptal proto, že z toho plastu mohou být u králíků otlaky, ale to vy jistě neřešíte, protože zřejmě chováte králiky na maso a ne na výstavy. To stejné je i můj případ, proto jsem se Vás ptal i na druh tohoto plastu, protože jich je více a některé se nedají svařovat. Taky by ě zajímala cena m2. kdyby jste potklal souseda, tak se ho prosím Vás zeptejte. Děkuji za info