Tak todle je moje kraličí samička Bobina nebo Bobča, Bobiš,Bobinka..........Jsou jí 2 roky a je to ten největší mazel co znám!!!!!!!!!!!
kera
napsal(a):
Tak todle je moje kraličí samička Bobina nebo Bobča, Bobiš,Bobinka..........Jsou jí 2 roky a je to ten největší mazel co znám!!!!!!!!!!!
Ješte jedna
zviratkova
napsal(a):
Máš pravdu, Lucky, taky se mi to zdá. Ta se ale bude Fidovi líbit...
Mooooc pěknej králík Fidovi opravdu hodně podobná :)))
kera
napsal(a):
Myslim, ze ani muj Bobek by nepohrdnul :) uz zacina nejakou tu samicku vyzadovat cim dal vic
johanka81
napsal(a):
Myslim, ze ani muj Bobek by nepohrdnul :) uz zacina nejakou tu samicku vyzadovat cim dal vic
Diky za lichotky Bobca s toho byla cela stastna.....ale zarazilo me ze ma male usi......proto bych se chtela zeptat ja dlouhe by je mela mit....Diky predem
zviratkova
napsal(a):
Každý králík bude chodit na obojku, akorát si ale půjde po svých a Ty budeš muset cupitat za ní, aby si neublížila...
Aha tak to diky...Tak ja za nim budu teda chodit.....Ale mam jeste jeden problem Bobinka ma v usich jako kdyby kuzi ktera se loupe nemuze to byt nejak vazne????A jak se tomu da zabranit......zitra to vyfotim......
kera
napsal(a):
Aha tak to diky...Tak ja za nim budu teda chodit.....Ale mam jeste jeden problem Bobinka ma v usich jako kdyby kuzi ktera se loupe nemuze to byt nejak vazne????A jak se tomu da zabranit......zitra to vyfotim......
Jo jo, králík za Tebou chodit nebude, musíš se holt obětovat . Ale jestli bude moc živá, tak si kup prodlužovací vodítko a nebudeš muset za ní lítat jak hadr na holi. No, jestli to není špína, ale kůže, tak to vypadá - teda viděla jsem to jen v knížce - na svrab. Vycvakni to a já se podívám do té knížky a zítra Ti o tom něco napíšu...
kera
napsal(a):
Tak jsem ji teda dneska vyfotila to ucho ale nejde to tam videt....Ale i pres to kdyby jste mi nekdo mohl napsat co je to ten svrab.....mozna to poznam podle tech priznaku!!!!!!!!Dikyyyyyyy
Foto ucho-nejde poznat
kera
napsal(a):
Tak jsem ji teda dneska vyfotila to ucho ale nejde to tam videt....Ale i pres to kdyby jste mi nekdo mohl napsat co je to ten svrab.....mozna to poznam podle tech priznaku!!!!!!!!Dikyyyyyyy
Foto ucho-nejde poznat
Jeste tady dam fotecky s Bobcou dneska s obojkem!!
kera
napsal(a):
.......
blanche
napsal(a):
Ta je krásná A navíc máš asi stejnou klec, co mám já pro Fida na chalupě
Promiň, včera jsem se sem nedostala. No, dočetla jsem se o tom ušním svrabu, že jsou to jakoby lupy nebo stroupky. Příznaky jsou, že třepe hlavičkou či drží hlavu nakřivo. Prý je to pro ostatní králíky nakažlivé a neodvratně se musí k vetovi. Tak to zvaž...
zviratkova
napsal(a):
Promiň, včera jsem se sem nedostala. No, dočetla jsem se o tom ušním svrabu, že jsou to jakoby lupy nebo stroupky. Příznaky jsou, že třepe hlavičkou či drží hlavu nakřivo. Prý je to pro ostatní králíky nakažlivé a neodvratně se musí k vetovi. Tak to zvaž...
Díky moc....je sice pravda že nějakou tu kuži ke sloupání tam má ale vubec netřepe hlavou ani jí nemá nakřivo!!!!Tak kdyžtak ještě počkám,kdyby nějaký ten příznak se objevil tak běžim k vetovi!!!!Dikyyyyyyy
Přidávám Bobinku se svoji kámoškou Beruškou
kera
napsal(a):
Díky moc....je sice pravda že nějakou tu kuži ke sloupání tam má ale vubec netřepe hlavou ani jí nemá nakřivo!!!!Tak kdyžtak ještě počkám,kdyby nějaký ten příznak se objevil tak běžim k vetovi!!!!Dikyyyyyyy
Přidávám Bobinku se svoji kámoškou Beruškou
.........................
kera
napsal(a):
Jak se tam mám jenom dostat
zviratkova
napsal(a):
No vidíš, bude to dobré...
Ahojte lidičky tak prázdniny jsou za náma a zase škola!!!
Tak sem ještě přidám pro radost nějakou tu fotečku
zviratkova
napsal(a):
Čauky! Koukám, že jsi se celkem dlouho neozvala. Ale s tou školou u nás asi moc nepořídíš, mám pocit, že už žádná z nás do ní nemusí. Upřímnou soustrast!
Ahojky dneska jsem přišla na to že Bobča má urvaný drápek až do citlivých míst.......co s tím mám dělat...poraďte mi prosím!!!
kera
napsal(a):
No tak asi to nemá tak čerstvé,ale asi ji z toho krev tekla ....tak doufám že jí z toho nic nebude!!!:(((
Názdárek lidi,už tady máme zase skoro zimu no a tak sem ještě udělala pár foteček když je ještě tak pěkně,jinak celkem nic nového.......
kera
napsal(a):
Jo no to teda jeale naštěstí mám šikovného brášku který rád fotí
Je krásná
ta fotka i Bobča
Přídám ješte pár foteček ze zahrady.....
kera
napsal(a):
Ahoj. Tak tohle je můj králíček. Ve zveráči mi řekli, že je to samička, tak jsem mu jí začali říkat Bobina. Jednou jsem jí dala ke kámoščiný samici a zjistili jsme, že je to sameček . Tak je to Bobek. Ale stejně mu říkám Bobinko, Bobánku nebo prostě Miláčku
. Mám ho asi 4 roky a chodí za mnou jako pejsek. je strašně hodnej. Akorát nemá rád mojí sestru
... párkrát jí pokousal :-) je to strašnej nenažranec, proto je jaksi trošku lustější
.
kera
napsal(a):
kera
napsal(a):
dendulka
napsal(a):
on kouše jenom mojí ségru. jinak je to taky mazel nejradši má když leží a já ho drbu za ušima a dávám mu pusinky na čumáček
Tak to je dobrý,jak si tak zasednul na tvou segru!!!
stejně jsou ti naši mazlíčci zajímaví!!
Co myslíte vy?Máte stejný názor nebo ne?
kera
napsal(a):
Ma segra,co zas bydli na prechodnou dobu u nas, nejdriv brala Bobka s despektem, ale pak se neuveritelne zkamaradili. Akorat ze ted byla pres den doma a nechala Bobka behat a bohuzel taky lezet sluchatka k MP3 prehravaci na zemi u postele, takze milemu Bobkovi stacila chvilka a prezvykal je Tak mi vydelal a navic ted zas segra pretrasa, jak nema mozek, jak je hloupej! Ale to wona viiiiiiiiiic, protoze nema nechavat takovy veci na zemi, jeste z toho moh neco spolknout, ze jo?
johanka81
napsal(a):
Ma segra,co zas bydli na prechodnou dobu u nas, nejdriv brala Bobka s despektem, ale pak se neuveritelne zkamaradili. Akorat ze ted byla pres den doma a nechala Bobka behat a bohuzel taky lezet sluchatka k MP3 prehravaci na zemi u postele, takze milemu Bobkovi stacila chvilka a prezvykal je Tak mi vydelal a navic ted zas segra pretrasa, jak nema mozek, jak je hloupej! Ale to wona viiiiiiiiiic, protoze nema nechavat takovy veci na zemi, jeste z toho moh neco spolknout, ze jo?
Jo tak to je opravdu hodně nebezpečné!!Bobča mi taky jednou prokousávala dráty od bedniček k počítači,ale naštěstí jsem tam byla tak jsem ji za včas zastavila.......od té doby mi bedničky pěkně blbnou!!
kera
napsal(a):
Jo tak to je opravdu hodně nebezpečné!!Bobča mi taky jednou prokousávala dráty od bedniček k počítači,ale naštěstí jsem tam byla tak jsem ji za včas zastavila.......od té doby mi bedničky pěkně blbnou!!
AHOJKY LIDICKY TAK UZ JSEM SE ZASE ZA VAMA VRATILADLOUHO JSEM UZ TADY NEBYLA NEJAK UZ ME TO NEBAVILO ALE UZ TADY ZASE BUD
JAK SE VSICHNI MATE??U ME VSE OK BOBCA ROSTE A JE MOC STASTNA..