Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2011 12:18
usaci

XXX.XXX.38.186

Jak oslaví Vaši králíci Štědrý den? smajlíkNenecháte je opuštěné, abyste odjeli na hory nebo k moři?smajlík

Každý rok mě nejvíc trápí, jak vše zařídit, aby netrpěli žízní a hladem, nebo aby se jednorázově nepřežrali, když je opustím na pár dní.
smajlík

9.12.2011 14:26
ivisek

XXX.XXX.61.146

Králíci u nás maji pěkný den, jako všechna zvířata - takže ráno nakrmim standartně a večer jim přidám nějaký to jablíčko, mrkvičku nebo tvrdou vánočku, nebo dostanou kousací tyčku, nebo nový minerální liz:-|
Když jedu pryč na jeden den, nakrmí kamarádka, na víc jezdit prostě nemůžu, protože mám i dobytky a hajtry, takže jejich dávkování žrádla už by nikdo neustál, takže buď ať nakrmí soused, kamarád, a nebo nikam nejezděte:-).

Viděla jsem v některých chovatelských potřebách krmítka s dávkovačem zrní i vody, takže pokud jezdíte často pryč, určitě se vám vyplatísmajlík

12.12.2011 06:17
usaci

XXX.XXX.38.186

V letě nemám problém, ale v zimě zamrzá voda...:-(
Tak jsem nejdřív králíky stěhovala do sklepa - byla to akce na celý den a dovolená se mi zkrátila o den na začátku a o den na konci. Na dovolené jsem pak potřebovala odpočinek. Proto jsem začala králíky bez králíkárny stěhovat ke známým - ale moc jsem si nepolepšila.
Už jsem zimní dovolenou vzdala, ale teď znovu zkouším vyhřívané napájení.

Aspoň na týden s kamarády vypadnout!!! A přitom najít své poklady po dovolené vpořádku...:-)

12.12.2011 07:58
kralikofil

XXX.XXX.36.70

Dovolená je u nás jednoduchá - buď najdeme hlídání či dozor nebo prostě králíci jedou také. Většinou se postará mamina, ale když byla jedna králice nemocná, tak bylo jasné, že musí jet s námi a když už jela jedna, tak proč nechávat doma druhou. Dovolenou jsme si užili všichni:-)

12.12.2011 08:36
jirka13

XXX.XXX.46.178

kralikofil napsal(a):
Dovolená je u nás jednoduchá - buď najdeme hlídání či dozor nebo prostě králíci jedou také. Většinou se postará mamina, ale když byla jedna králice nemocná, tak bylo jasné, že musí jet s námi a když už jela jedna, tak proč nechávat doma druhou. Dovolenou jsme si užili všichni:-)

Nic proti Vám nemám a nerejpám. Ale jenom jsem si představil jak bych jel na dovolenou se 70 králíky. To by byl cirkus. Jirka smajlík

12.12.2011 08:47
kralikofil

XXX.XXX.36.70

jirka13 napsal(a):
Nic proti Vám nemám a nerejpám. Ale jenom jsem si představil jak bych jel na dovolenou se 70 králíky. To by byl cirkus. Jirka smajlík

V tom případě pokud není hlídání, tak se musí dovolená oželet. Proto si radši nepořizuji tolik zvířat, abych pak musela otravovat s hlídáním - o jedno, dvě, tři se většinou někdo postará, ale o desítky zvířat - to už se hledá horko těžko a spíš nenajde - tudíž bez dovolené.smajlík

12.12.2011 20:16
lavacca

XXX.XXX.1.3

Musíte to brát tak, že máte vlastně dovolenou přes rok - kocháte se mrňaty, oslavujete případně jejich úspěchy. osobně radši oželím třeba týden u moře než nemít ty naše miláčky (máme jich asi 110 - králíci jsou z toho jen 3 :-))

13.12.2011 08:27
jirka13

XXX.XXX.46.178

kralikofil napsal(a):
V tom případě pokud není hlídání, tak se musí dovolená oželet. Proto si radši nepořizuji tolik zvířat, abych pak musela otravovat s hlídáním - o jedno, dvě, tři se většinou někdo postará, ale o desítky zvířat - to už se hledá horko těžko a spíš nenajde - tudíž bez dovolené.smajlík

Já mám dovolenou na své louce při sušení sena . Večer vlezu do řeky a to je relax. Kam se hrabe Bibione . :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík