Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2011 10:03
akasha

XXX.XXX.93.26

Dbrý den, prosím o radu. Měla jsem dva zakrslé králíčky, včera obě běhali po bytě, hráli si a mazlili se a dnes jedna ráno zemřela. Ležela v domečku a kňukala, žádný pískot, nebyla nafouklá, žádná krev, jen natahovala zadníma nožičkama a za chvíli pošla. Nevíte proč mohla umřít? Nejsem si vědoma že by něco snědla jedovatého, ani z ničeho nespadla. Večer byla v kleci v pořádku. Nemám se bát o tu druhou? Prosím poraďte děkuji.

25.12.2011 10:16
boot

XXX.XXX.232.41

To je málo informací na to, aby Vám někdo řekl, no co ten králík umřel.

25.12.2011 11:01
kralikofil

XXX.XXX.221.2

akasha napsal(a):
Dbrý den, prosím o radu. Měla jsem dva zakrslé králíčky, včera obě běhali po bytě, hráli si a mazlili se a dnes jedna ráno zemřela. Ležela v domečku a kňukala, žádný pískot, nebyla nafouklá, žádná krev, jen natahovala zadníma nožičkama a za chvíli pošla. Nevíte proč mohla umřít? Nejsem si vědoma že by něco snědla jedovatého, ani z ničeho nespadla. Večer byla v kleci v pořádku. Nemám se bát o tu druhou? Prosím poraďte děkuji.

Měla by být provedena pitva, pokud je v blízkosti ještě další králík.

25.12.2011 12:12
jarvan

XXX.XXX.144.210

Jestli byla natažená a šlo to takto rychle, tak to vypadá na křeče a tedy na mor. U moru nemusí být vždy viditelná krev. Doufám, že máte očkováno! Jestli ne, tak bych se o tu druhou také docela bál.

27.12.2011 00:13
borax

XXX.XXX.91.54

jarvan napsal(a):
Jestli byla natažená a šlo to takto rychle, tak to vypadá na křeče a tedy na mor. U moru nemusí být vždy viditelná krev. Doufám, že máte očkováno! Jestli ne, tak bych se o tu druhou také docela bál.

Jednoznačně Morybundus- :-) .
Tedy mor.smajlík

30.12.2011 19:56
akasha

XXX.XXX.93.26

Děkuji moc druhý králíček je očkovaný. U této jsem nevěděla. Ještě jednou děkuji moc za odpovědi

Přidejte reakci

Přidat smajlík