Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2012 11:54
králik1

XXX.XXX.104.116

dobrý den dnes jsem dal samici k samcovi na připuštění a samice mu nechce stát když na nu skočí okamžitě běha do kola kotce je to samice co ještě neměla mladé 7-8 měsícu chtěl bych ju už připustit jak to mám udělat?mam jí nechat na noc se samcem v kotci?smajlík

10.2.2012 12:36
chulo

XXX.XXX.63.29

králik1 napsal(a):
dobrý den dnes jsem dal samici k samcovi na připuštění a samice mu nechce stát když na nu skočí okamžitě běha do kola kotce je to samice co ještě neměla mladé 7-8 měsícu chtěl bych ju už připustit jak to mám udělat?mam jí nechat na noc se samcem v kotci?smajlík

Chce to pořád zkoušet, až bude v říji, tak mu podrží. Pokud to nepoznáte, tak to zkoušejte třeba každé dva dny, dávat ji k ní na chvilku... Taky můžete zkusit prohazovat je v kotcích.

10.2.2012 14:28
hototi

XXX.XXX.108.219

králik1 napsal(a):

Říje se dá poznat tak, že když samici pohladíte záda tak se jakoby přikrčí, vyšpulí zadek a ocásek postaví nahoru. Chce to aby s ním byla často v kontaktu...a nebo možná zkusit nechat jí tam s ním ale to jsem já nezkoušela...

10.2.2012 15:02
králik1

XXX.XXX.104.116

ja jsem kdysi čekal na říjí 3 měsíce až měla ale ja ju chcu připustit hned asi ji nechám u samce

10.2.2012 17:03
michaela83

XXX.XXX.208.4

Pokud jí necháte u samce bez dozoru, nebudete mít jistotu, že jí skutečně skočil. Navíc moje zkušenost je taková, že samice mi jednou samce dost pocuchala, a to jsem jí tam měla jen na ten skok. Takže já už bych dnes nic takového neriskla. Nejvíc se mi po celý rok osvědčilo prohazovat je v kotcích, případně samici obden dávat zkušebně k samci. Většinou se do týdne říje dotaví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík