berta
napsal(a):
Tak tady jsou fotky nějakých dospěláků.
A tady pro změnu holčička.
ivca4444
napsal(a):
Su naozaj krasne!!!
Děkuji. Tak pro velký úspěch ještě jedno mimino.
malachitová

berta
napsal(a):
Děkuji. Tak pro velký úspěch ještě jedno mimino.
jsou nádherní!!! Dají se sehnat? Brala bych holčičku do chovu a na mazlení
malachitová
napsal(a):
jsou nádherní!!! Dají se sehnat? Brala bych holčičku do chovu a na mazlení
Jsou už k vidění na většině větších výstav. V Přerove na výstavě mláďat určitě budou, na krajské v Bohdalově taky. Sama mám 3 samice 5 měsíců staré, ale zatím ještě nebyly na výstavě (což hned 22. září napravíme a uvidíme, jak dopadneme). Pak tady mám ještě 2 tříměsíční holčičky, ale na nich ještě není moc dobře poznat, jak budou vypadat. Kdyby jste měla cestu na Vysočinu, tak Vás ráda uvítám na návštěvě.
berta
napsal(a):
Jsou už k vidění na většině větších výstav. V Přerove na výstavě mláďat určitě budou, na krajské v Bohdalově taky. Sama mám 3 samice 5 měsíců staré, ale zatím ještě nebyly na výstavě (což hned 22. září napravíme a uvidíme, jak dopadneme). Pak tady mám ještě 2 tříměsíční holčičky, ale na nich ještě není moc dobře poznat, jak budou vypadat. Kdyby jste měla cestu na Vysočinu, tak Vás ráda uvítám na návštěvě.
Vysočinu mám trochu z ruky, jsem z Plzeňska. Králíčci se mi vážně strašně líbí. Chtěla jsem vss nebo tříslovou, ale jsem zamilovaná do červené .
malachitova
napsal(a):
Vysočinu mám trochu z ruky, jsem z Plzeňska. Králíčci se mi vážně strašně líbí. Chtěla jsem vss nebo tříslovou, ale jsem zamilovaná do červené .
Na Plzeňsku nikoho s českými červenými neznám, ale určitě na nějaké výstavě budou (mimochodem třísláčci se mi taky moc líbí - mým snem je tříslový rex).