Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2006 17:10

Tak tady jsou fotky nějakých dospěláků.

24.7.2006 17:12

berta napsal(a):
Tak tady jsou fotky nějakých dospěláků.

A tady pro změnu holčička.

24.7.2006 17:14

berta napsal(a):
A tady pro změnu holčička.

A ještě jedna holčička.

24.7.2006 17:20

berta napsal(a):
A ještě jedna holčička.

A nějaká mimina.

24.7.2006 17:21

berta napsal(a):
A nějaká mimina.

A ještě jednou malí mišáčci.

24.7.2006 17:24

berta napsal(a):
A ještě jednou malí mišáčci.

A naposled.

2.8.2006 09:29

berta napsal(a):
A naposled.

Su naozaj krasne!!!

4.8.2006 17:29

ivca4444 napsal(a):
Su naozaj krasne!!!

Děkuji. Tak pro velký úspěch ještě jedno mimino.

malachitová

8.9.2006 15:44
malachitová

berta napsal(a):
Děkuji. Tak pro velký úspěch ještě jedno mimino.

jsou nádherní!!! Dají se sehnat? Brala bych holčičku do chovu a na mazlení

8.9.2006 17:48

malachitová napsal(a):
jsou nádherní!!! Dají se sehnat? Brala bych holčičku do chovu a na mazlení

Jsou už k vidění na většině větších výstav. V Přerove na výstavě mláďat určitě budou, na krajské v Bohdalově taky. Sama mám 3 samice 5 měsíců staré, ale zatím ještě nebyly na výstavě (což hned 22. září napravíme a uvidíme, jak dopadneme). Pak tady mám ještě 2 tříměsíční holčičky, ale na nich ještě není moc dobře poznat, jak budou vypadat. Kdyby jste měla cestu na Vysočinu, tak Vás ráda uvítám na návštěvě.

8.9.2006 21:57

berta napsal(a):
Jsou už k vidění na většině větších výstav. V Přerove na výstavě mláďat určitě budou, na krajské v Bohdalově taky. Sama mám 3 samice 5 měsíců staré, ale zatím ještě nebyly na výstavě (což hned 22. září napravíme a uvidíme, jak dopadneme). Pak tady mám ještě 2 tříměsíční holčičky, ale na nich ještě není moc dobře poznat, jak budou vypadat. Kdyby jste měla cestu na Vysočinu, tak Vás ráda uvítám na návštěvě.

Vysočinu mám trochu z ruky, jsem z Plzeňska. Králíčci se mi vážně strašně líbí. Chtěla jsem vss nebo tříslovou, ale jsem zamilovaná do červené .

11.9.2006 10:08

malachitova napsal(a):
Vysočinu mám trochu z ruky, jsem z Plzeňska. Králíčci se mi vážně strašně líbí. Chtěla jsem vss nebo tříslovou, ale jsem zamilovaná do červené .

Na Plzeňsku nikoho s českými červenými neznám, ale určitě na nějaké výstavě budou (mimochodem třísláčci se mi taky moc líbí - mým snem je tříslový rex).

Přidejte reakci

Přidat smajlík