Více samců pohromadě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2013 14:13
stozi

XXX.XXX.127.17

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli jde chovat více dospělých samců pohromadě a pokud to jde tak jak velký by asi měl být prostor pro tři samce?

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.2.2013 14:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

stozi napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli jde chovat více dospělých samců pohromadě a pokud to jde tak jak velký by asi měl být prostor pro tři samce?

No, za předpokladu opravdu velkého prostoru, jako třeba na zahradě tři samci.... v kotci na to zapomeňte.

15.2.2013 15:30
stozi

XXX.XXX.127.17

smajlík Děkuji... tak trochu jsem si to myslela ... :-/

16.2.2013 09:59
chov.majster

XXX.XXX.60.237

Ja len nechápem,prečo by ste to robila.Iba ak vo veľkochove.

RozinakovaT

16.2.2013 10:21
RozinakovaT

XXX.XXX.174.171

Já jsem měla 2 samce pohromadě a praly se.... nedoporučuji je tam dávat

16.2.2013 10:31
bronda

XXX.XXX.98.84

Já jsem si před časem jen odložil při prohlížení samců dva na střechu nízké králíkárny a hned byly v sobě. Jak jsem je odtrhával, jeden se pro změnu zakousl do mé ruky a doslova mi vytrhl kus kůže. Doporučuji ale samce společně chovat ... v mražáku.

16.2.2013 10:32
bronda

XXX.XXX.98.84

bronda napsal(a):
Já jsem si před časem jen odložil při prohlížení samců dva na střechu nízké králíkárny a hned byly v sobě. Jak jsem je odtrhával, jeden se pro změnu zakousl do mé ruky a doslova mi vytrhl kus kůže. Doporučuji ale samce společně chovat ... v mražáku.

... opravuji ... "byli..."

16.2.2013 11:00
rabbit

XXX.XXX.13.209

Samce jsem měl po dvou v kotci byli z jednoho vrhu,od mala spolu.Prát se začali asi ve čtyřech měsících, tak jsem je rozdělil. Mám zkušenost že když dám samce z různých vrhů k sobě perou se mnohem dřív.

16.2.2013 11:18
stozi

XXX.XXX.127.17

No já jsem přemýšlela o takovém ne úplně kotcovém způsobu chovu a tak jsem si říkala, že bych udělala třeba výběh 3m čtvereční a že by tam byli samci spolu, ale pak mi došlo, že je to vlastně jedno, že stačí to oddělit přepážkami. Byl to spíš jen takový nápad a tak mě zajímalo jestli je to vůbec reálné. Jinak já měla doted tři samce spolu ze dvou vrhů (stejně staří) z léta (nějak jsme se nemohli dokopat k jejich umístění do mrazáku) a byli v pohodě. Ale je mi jasný, že by to asi nedělalo dobrotu.

16.2.2013 11:52
jarvan

XXX.XXX.144.210

Musela by jste jim tam udělat nějaké schovávačky, jako se to dělá při společném odchovu kohoutů. Nějaké, třeba i vícepatrové police, kam by se mohli slabší kusy schovat před těma silnějšíma.

17.2.2013 22:05
venca21

XXX.XXX.220.211

jarvan napsal(a):
Musela by jste jim tam udělat nějaké schovávačky, jako se to dělá při společném odchovu kohoutů. Nějaké, třeba i vícepatrové police, kam by se mohli slabší kusy schovat před těma silnějšíma.

To je třeba dobrý nápad ale kotec by musel býti hodně velký.Raději bych to opravdu nedělal.Jaký k tomu máte vůbec důvod?

15.4.2013 02:11
heloisa

XXX.XXX.20.82

Dobry den,
neviem cim to je, ale ja som s chovom dvoch samcov pohromade problem nemala, mali vybeh 2x1,5m bez domcekov ci inej moznosti ukrytu a nepobili sa mi ani raz. Obaja maju cez 2 roky a nie su to surodenci. Nejaky cas ale zili vedla seba v klietkach oddeleni len pletivom, tak zrejme to je tajomstvom uspechu, ze si na seba zvykli cez pletivo.

15.4.2013 08:12
wandys53

XXX.XXX.10.4

Jakmile dospějí, podstatně se snižuje přírustek, spíše hubnou, tuhne jim maso a je problém s ustájením. Když jsou spolu od mala, ještě to jde. Jak se začnou honit a skákat po sobě-na pekáč. Pokud je některý do chovu, dám ho odděleně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík