Uživatel s deaktivovaným účtem

stozi
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli jde chovat více dospělých samců pohromadě a pokud to jde tak jak velký by asi měl být prostor pro tři samce?
No, za předpokladu opravdu velkého prostoru, jako třeba na zahradě tři samci.... v kotci na to zapomeňte.
RozinakovaT

XXX.XXX.174.171
Já jsem měla 2 samce pohromadě a praly se.... nedoporučuji je tam dávat
bronda
napsal(a):
Já jsem si před časem jen odložil při prohlížení samců dva na střechu nízké králíkárny a hned byly v sobě. Jak jsem je odtrhával, jeden se pro změnu zakousl do mé ruky a doslova mi vytrhl kus kůže. Doporučuji ale samce společně chovat ... v mražáku.
... opravuji ... "byli..."
No já jsem přemýšlela o takovém ne úplně kotcovém způsobu chovu a tak jsem si říkala, že bych udělala třeba výběh 3m čtvereční a že by tam byli samci spolu, ale pak mi došlo, že je to vlastně jedno, že stačí to oddělit přepážkami. Byl to spíš jen takový nápad a tak mě zajímalo jestli je to vůbec reálné. Jinak já měla doted tři samce spolu ze dvou vrhů (stejně staří) z léta (nějak jsme se nemohli dokopat k jejich umístění do mrazáku) a byli v pohodě. Ale je mi jasný, že by to asi nedělalo dobrotu.
jarvan
napsal(a):
Musela by jste jim tam udělat nějaké schovávačky, jako se to dělá při společném odchovu kohoutů. Nějaké, třeba i vícepatrové police, kam by se mohli slabší kusy schovat před těma silnějšíma.
To je třeba dobrý nápad ale kotec by musel býti hodně velký.Raději bych to opravdu nedělal.Jaký k tomu máte vůbec důvod?
Dobry den,
neviem cim to je, ale ja som s chovom dvoch samcov pohromade problem nemala, mali vybeh 2x1,5m bez domcekov ci inej moznosti ukrytu a nepobili sa mi ani raz. Obaja maju cez 2 roky a nie su to surodenci. Nejaky cas ale zili vedla seba v klietkach oddeleni len pletivom, tak zrejme to je tajomstvom uspechu, ze si na seba zvykli cez pletivo.