anča
napsal(a):
Zdravím chovatelé, sháním černožlutou samičku Japonského králíka (né zakrslíka ! ) někde z Vysočiny (Pelhřimovsko, Havlíčkobrodsko, Jihlava) . Nevíte někdo o chovateli tady odsud? Může být i netetovaná. Předem děkuji za jakýkoliv typ
Obávám se, že budete ráda když se Vám vůbec podaří sehnat králíka v celé ČR.
Je to velmi málo chované plemeno.
Jednoho chovatele znám, ale bydlí v Bystřici pod Hostýnem( Zlínský kraj )
chovatelpodluzi
napsal(a):
Pokud může být i netetovaná, tak vám asi nejde o její chov, spíš o tu barvu... No tak potom můžete zkusit hledat i chovatele černo-žlutých strakáčů a od nich si vyptat samičku kominíka, tam jsou kominíci černo-žlutí jako japončíci.
Ano, o to jsem se u ČS také pokoušela ale žádného chovatele i třeba bez PP jsem v mém okolí nenašla (teda jednoho ano ale nereaguje na mejly takže asi prodat nakonec nechtěl......). A než si brát z daleka náhražku to si radši ty samý kilometry dojedu pro zvíře které chci
.
Jinak stejní nejsou - japončík je černožlutý ale ona žlutá je spíše krásně tmavě oranžová kdežto u ČS to je opravdu světlá žlutá .
anča
napsal(a):
Zdravím chovatelé, sháním černožlutou samičku Japonského králíka (né zakrslíka ! ) někde z Vysočiny (Pelhřimovsko, Havlíčkobrodsko, Jihlava) . Nevíte někdo o chovateli tady odsud? Může být i netetovaná. Předem děkuji za jakýkoliv typ
Ještě vloni je choval př. Vokřínek z Hodic. Možná by jste na něho sehnala tel. spojení na webových stránkách OO ČSCH Jihlava www.oocschji.jex.cz a nebo na OO ČSCH Třešť http://cschtrest.wgz.cz/
Japoňáky chová pan Zdeněk Pokorný, Miškovice 47. Jinak posílám odkaz na stránky klubu http://www.kralikjaponsky.unas.cz/ kde naleznete i nějaké kontakty.
anča
napsal(a):
Ano, o to jsem se u ČS také pokoušela ale žádného chovatele i třeba bez PP jsem v mém okolí nenašla (teda jednoho ano ale nereaguje na mejly takže asi prodat nakonec nechtěl......). A než si brát z daleka náhražku to si radši ty samý kilometry dojedu pro zvíře které chci
.
Jinak stejní nejsou - japončík je černožlutý ale ona žlutá je spíše krásně tmavě oranžová kdežto u ČS to je opravdu světlá žlutá .
ČS černožluté chová př. Dvořáček z Telče, Polní 343, tel 774169052. Tuto neděli, 9.6. je měl k prodeji na burze v Telči