Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2013 14:26
stropkov

XXX.XXX.74.185

Zdravim vas. Prave dokoncujem moj prvy zajacnik a rad by som aby ste mi poradili. Rad by som ho natrel nejakym lakom alebo farbou no neviem ci je to vhodne kedze nerad by som natrel nejakou farbou ktora moze uskodit zajacom. Taktiez planujem davat gumu pod zajace no neviem ci ta guma im nebude vadit alebo ci mu ju hned nevikusu. Ma stym niekto skusenost? smajlík

18.6.2013 16:46
ing.panda

XXX.XXX.20.64

stropkov napsal(a):
Zdravim vas. Prave dokoncujem moj prvy zajacnik a rad by som aby ste mi poradili. Rad by som ho natrel nejakym lakom alebo farbou no neviem ci je to vhodne kedze nerad by som natrel nejakou farbou ktora moze uskodit zajacom. Taktiez planujem davat gumu pod zajace no neviem ci ta guma im nebude vadit alebo ci mu ju hned nevikusu. Ma stym niekto skusenost? smajlík

Dobrý den,
chtělo by upřesnit, kde bude králíkárna umístěna. Podle střechy to vypadá na interiér (u exteriéru bych viděl větší přesah střechy). Než lak či barvu bych rozhodně volil lazuru, jenž designově nejvícé zhodnotí Vaší práci. V práci používáme a doporučuji zákazníkům alkydovou barvu (Sadolin), popř. pro méně náročnější Lazurol, jenž hodnotím jako lepší variantu než Luxol.

Viděl jsem v kotcích gumy z pásových dopravníku do okola olištované trojúhelníkovou lištou a fungovalo to.

8.8.2013 13:54
stropkov

XXX.XXX.2.252

Zajacnik je uz dokonceny. Sice este nie na svojom mieste ale uz coskoro.

Přidejte reakci

Přidat smajlík