chovat
napsal(a):
Jsou moc roztomilý...
určitě to umíte i s MM, jen jste měl smůlu na ty konkrétní samice a samce...
Taky jsem si to říkal. Každý kdo mi Mm prodal ( celkem 2 ) tak byl jak jsem si myslel chovatel s plemenářském cechu. Koupil jsem brak a tak sem na to doplatil. Honí se jen za bodama z výstavy. Holíčata jsou překrásný a těším se že mi v září přijedou dva nový nájemníci samice a samec a opět nepříbuzný na vše co už mám. Tak se to tu pokusím rozjeti.
kralik74
napsal(a):
Přesně tak. Od p. Sukupy nedostane nic ani chovatel jako je p. Míča. Je to škoda rád bych toto plemeno rozšířil i u nás ale pokud není možné sehnat chovný material ani na Slovensku tak to je špatné.
No hej, ani ja nepoznám chovateľov tuna na SR kto to v oklí chová. Ja chovám NOS m.b. a tiež mám problém niečo zohnať
chovat
napsal(a):
Holíčata jsou překrásný a těším se že mi v září přijedou dva nový nájemníci samice a samec a opět nepříbuzný na vše co už mám. Tak se to tu pokusím rozjeti.....
Tak už jsou u Vás ? Sleduji Vaše holíčata, taky se mi líbí.
Ještě nejsou. Mám si je vyzvednout 4.10. v Soběslavi na výstavě. Beru si volno. p. Míča bude posuzovat holuby tak mi je zaveze přímo.
kralik74
napsal(a):
Mám je doma. Kluka i holku. Jsou sice ještě mladí ale na příští rok bude veselo. Dám dohromady dvě možná tři linie. Jak se mi vrátí můj počítač tak dám fotky.
Na fotky se těšíme, už po nich nějakou dobu koukáme. Na masíčko tito králíčci asi moc nejsou ? premyslim2#
chovat
napsal(a):
A jaj, tak to je smutná zpráva.
Mohu se zeptat, co se stalo s novorozenci ?
Bylo čirou náhodou možno mláďata dát jiné samici ?
novorozenci to nevydržely a zrovna jinou samici nemám.
je to k nasr... Nemám nikde možnost sehnat chovný material v ČR. To mám jen na Slovesku a tam je to taky omezené
Pokud by vás to zajímalo, za dva týdny je Německá národní výstava, bude přes 25,000ks králíků, v sekci novošlechtění bude k vidění i 31ks holičských modrých. Ironie, že je jich tolik a v zemi původu na CV je jedna kolekce... Už na EV v Lipsku byli pěkní, v podobném počtu bez Slovenské účasti. Věřím, že by to mohlo být zajímavé jak z pohledu krve tak i (bohužel pro zem původu) kvality.
chovatelpodluzi
napsal(a):
Pokud by vás to zajímalo, za dva týdny je Německá národní výstava, bude přes 25,000ks králíků, v sekci novošlechtění bude k vidění i 31ks holičských modrých. Ironie, že je jich tolik a v zemi původu na CV je jedna kolekce... Už na EV v Lipsku byli pěkní, v podobném počtu bez Slovenské účasti. Věřím, že by to mohlo být zajímavé jak z pohledu krve tak i (bohužel pro zem původu) kvality.
máte stránky kde se to dá zjistit??
http://www.kleintiernews.de/topics/31.-bundes-kaninchenschau-2013---meldeergebnis.php
Tady najdete pdf. soubory s přehledy počtů ks u plemene, barevného rázu, apod. i odkaz na webové stránky přímo této výstavy, kde je zase uvedena mapa a adresa na výstaviště, takže pak stačí vložit do plánovače trasy a dojede přímo na místo...
Janys

XXX.XXX.12.5
Také jsem si pořídila HM. Doufám, že se mi povede.
Janys

XXX.XXX.12.5
Také jsem si pořídila HM. Doufám, že se mi povede. Budu se muset hodně učit. Zatím jsem pěstovala plemena křížencu.