Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2013 16:10
tonikpucek

XXX.XXX.192.99

Tak co jak se vám daří v takových horkách? Mne například asi hrozně trpí na takové horka králíci. Zdechávají vám? smajlík

29.7.2013 20:10
radec

XXX.XXX.20.28

Mne také trpí,ale zatím bez ztrát,myslím že trpí vše živé,je to umorné,jinak jsem jím dala větraky před králíkárny a zvlchčuji vzduch vodou,zdar

29.7.2013 20:38
kralik74

XXX.XXX.54.5

zatím v pohodě. Horko mi vzalo "akorát" jedno mládý. Jinak dneska tu pěkně sprchlo tak se ulevilo nejen králíkům tak i nám.smajlík

29.7.2013 23:06
borax

XXX.XXX.91.54

kralik74 napsal(a):
zatím v pohodě. Horko mi vzalo "akorát" jedno mládý. Jinak dneska tu pěkně sprchlo tak se ulevilo nejen králíkům tak i nám.smajlík

Mně včera jeden kilový kousek odešel do věčných lovišť....
Ostatní se zatím drží.Dávám vychlazené láhve na podlahu.Hned se kolem toho ovinou.....
A já si dávam smajlík

30.7.2013 06:28
usaci

XXX.XXX.38.186

Moji králíci přežili, ale funěli....

30.7.2013 07:13
kralik74

XXX.XXX.54.5

borax napsal(a):
Mně včera jeden kilový kousek odešel do věčných lovišť....
Ostatní se zatím drží.Dávám vychlazené láhve na podlahu.Hned se kolem toho ovinou.....
A já si dávam smajlík

Taky se mi zvedla spotřeba. Praskla mi v ledničce žárovka tak nemám přehled jak to vypadá uvnitřsmajlík. Ty lahve jsou jen se studenou vodou nebo z mrazáku??

30.7.2013 12:09
velpap

XXX.XXX.219.2

kralik74 napsal(a):
Taky se mi zvedla spotřeba. Praskla mi v ledničce žárovka tak nemám přehled jak to vypadá uvnitřsmajlík. Ty lahve jsou jen se studenou vodou nebo z mrazáku??

Já dávám z mrazáku, točím je dvakrát denně, rychle se na to naučili, ale teď o víkendu jsem neriskoval a šli do sklepasmajlík

30.7.2013 12:38
kralik74

XXX.XXX.54.5

Já sice sklep mám ale nechal jsem to na přírodě. Jsou ve stínu pod střechou takže nepraží přímí sluníčko do králíkáren. Na víc mám natažený lino na zádech králíkáren. Izolace funguje. Dneska dám pár flešek do mrazáku na příštěsmajlík

30.7.2013 13:54
hejhon

XXX.XXX.3.47

Flašky se zmrzlou vodou pomohly, je to výborný nápad, králíci se kolem něj vždy shlukovali a evidentně jim to ulevovalo z toho nejhoršího. Jinak jsme dali nad králíkárnu taky velké polystyrenové pláty, kvůli stínu i kvůli izolaci, teplota ihned klesla o pár stupňů..Dneska už je to jiné kafé, když pěkně v noci sprchlo smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.7.2013 22:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

hejhon napsal(a):
Flašky se zmrzlou vodou pomohly, je to výborný nápad, králíci se kolem něj vždy shlukovali a evidentně jim to ulevovalo z toho nejhoršího. Jinak jsme dali nad králíkárnu taky velké polystyrenové pláty, kvůli stínu i kvůli izolaci, teplota ihned klesla o pár stupňů..Dneska už je to jiné kafé, když pěkně v noci sprchlo smajlík

Kde?smajlíkU nás ani kapka smajlík,alespoň se trošku ochladilo.

31.7.2013 08:01
kralik74

XXX.XXX.54.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Na jihu trochu pršelo jinak nic moc.

31.7.2013 09:19
hejhon

XXX.XXX.3.47

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

u nás u Slaného byla předevčírem buřina a slejvák, že nás ten liják málem vytopil, tak zahrada je zalitá a králíci spokojení..smajlík
Tak doufám, že i ve zbytku ČR už je líp..

Přidejte reakci

Přidat smajlík